reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczynki.
Dawno mnie tu nie bylo,ale zawsze staram sie choc podczytac...Bylam z mala tydzien w Polsce w odwiedzinach u rodzicow.
Daffodill ja nawet nie mialam pojecia,ze istnieje taki ''tajny'' watek...Jak cos to pisze tu i podczytuje was tylko tu...

Milego wieczorka.

reklama
mam pytanie raczej do mam butelkowych, czy jest jakieś sztuczne mleko które dobrze smakuje? bo wedlug mnie one wszystkie mają taki metaliczny posmak...

Wiecie co kolejne moje spostrzezenie jest takie ze forum tajne nas tez oddziela...
zobaczcie ze nasze glowne forum umiera..
takie pustki tu bywaja ze az glupio.. teraz to dostrzegam...
jak byla grupa zamknieta wchodzilysmy tam od czasu do czasu jak padlo haslo infoo na tajnym itp....
pisalysmy jak cos nas spotkalo przykrego.. a ten pogaduchy bardziej intymne zrobil si taki jak glowny piszemy tam o wsyztskim i o niczym....
starcilysmy kontrole....
a wiecie takie pisanie stale na tajnym i czytanie tylko polslowek przez dziewczyny na glownym ktore nie maja do niego dostepu tez jest smutne......
jak one musza sie czuc? ciagle ruch na tajnym a na glownym mniejszy ruch z racji ze wszyscy tam...
sama tego doswiadczylam jak konto na nowo utworzylam i niemialam dostepu do tajnego kilka dni!
nikt w nieskonczonosc nie bedzie czekal by dostac sie na watek w ktorym czesciej piszemy niz na glownym po to tylko by moc z kims pogadac.....
no to takie kolejne moje spostrzezenia!
musialam sie wygadac bo jeszcze to tkwilo mi na sercu.

Ja powiem szczerze, ze mi sie motyw tajnego bardzo podoba. Naleze do osob nieufnych no i nie bez powodu. Nawet tutaj mialysmy przyklady, ze trzeba uwazac bo nie wiadomo kto moze tu pisac i w jakim celu. Tutaj na glownym wciaz pisze rzeczy ogolne takie dla wszystkich a te bardziej prywatne, pogaduchy tak od siebie to wole na tajnym i przyznam szczerze(nie wiem czy ktos to zauwazyl) ze pisze duzo wiecej odkad ten tajny jest bo czuje sie bezpieczniej.

hejka laseczki:)
wrocilismy wlasnie z mega pysznych lodow mniam!!!!
wiecie co, dalam malemu chrupki (je juz od paru dni)a on je zaczal gryzc dziaselkami ,tak sie napinal ze dal rade i teraz kazda chrupke tak je! cwaniak. moze mu to ulge przynosi...ale smieszny jest coraz bardziej!:-)

No niezly aparat ten moj ziec! Chrupki wsuwac i to gryzac...no rewelacja!

mam pytanie raczej do mam butelkowych, czy jest jakieś sztuczne mleko które dobrze smakuje? bo wedlug mnie one wszystkie mają taki metaliczny posmak...

my jestesmy na Bebiko,ono jest slodkie w smaku,NAN nie chcial pic,jak sprobowalam to jest gorzkawie w porownaniu do bebiko:) mi sie wydaje ze to kwestia przyzwyczajenia moj od urodzenia jest na bebiko i inne mu nie smakuja:)

reklama
Do góry