reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja dzis malo obecna....bo spalam z niuniem pinad 2 godz po obiadku:) no i wszytsko poszlo w brzyuszek:D kurcze tak piuszecie tu o lodach ze zaraz ubieram mlodego i tez smigam:) a co:) jest niedziela wiec mozna troszke zaszalec:)
Daffi oj z babciami jest roznie:p moja babcia to caly czas mowi do Alana ze jestem macocha:/ juz jej nie raz uwage zwrocilam by tak nie mowila,ale dalej robi swoje:/ najgorsze ze ja jestem cierpliwa ale do czasu. Moim zdaniem nie powinna tak mowic,ja wiem ze jest teraz maly ale jak mowi teraz to i pewnie bedzie mowila pozniej:/

wspolczuje... babacia stwierdzial ze te imiona sa dziwne i nie moze zapamietac.... i ze glupia jestem ze takie dalam... ale udawalam ze nie slysze!
jakbym dala Maria albo cos w tym stylu pewnie by sie ucieszyla...:)

reklama
Pewnie Asia wypij sobie piwko:)

Kurcze ja juz nie wiem jak zabawiac tego mojego szkraba...bujaczek to ja zabawia 30min 2 raz dziennie gora a na macie to juz w ogole zbytnio lezec nie chce:(((
Bawimy sie troche na kocyku, ale dziewczyna szybko sie wszystkim nudzi a mamusi sie pomysly koncza. Troche lepiej tatusiowi wychodza zabawy ale jak ja je pozniej powtorzyc probuje to juz jej sie tak nie podobaja jak z nim:(((
Moze ktos poratuje i podesle pomysl na fajna zabawe:)

Kurcze ja juz nie wiem jak zabawiac tego mojego szkraba...bujaczek to ja zabawia 30min 2 raz dziennie gora a na macie to juz w ogole zbytnio lezec nie chce:(((
Bawimy sie troche na kocyku, ale dziewczyna szybko sie wszystkim nudzi a mamusi sie pomysly koncza. Troche lepiej tatusiowi wychodza zabawy ale jak ja je pozniej powtorzyc probuje to juz jej sie tak nie podobaja jak z nim:(((

Alanowi dlugo zajmuje zabawa z plastikowymi bytelkami:D np po wodzie:D jakies pudelka, najmniej interesujace zabawki:) ha:) a najdluzej moze sie gapic na pralke jak sie beben kreci:D:D

Daffi widzialas nowe PW ode mnie?Nie z data zabka tylko z tym ze pominelas mnie i Julcie w tym swoim glownym zestawieniu na 1-szej stronie:(

kochana nie pominelam was.....
ta lista to jest dzieci i mam ktore czekaja jeszcze w kolejce na ząbki... te mamy ktore maja juz zabki sa wypisane osobno w postach :)
a i jeszcze mala uwaga to nie jest moje zestawienie tylko nasze bo dotyczy nas wszystkich... zabrzmialo to tak dziwnie... jakbym stworzyla sobie swoja grupke...
ale tak nigdy nie bedzie!!!!!!!!!:):):):)

Ostatnia edycja:

Kala nie wiem czy cię to poratuje ale z własnego doświadczenia ( Hania była bardzo zmierzłym, domagającym się ciągłej uwagi dzieckiem) powiem ci że najlepszą zabawą jest starsze rodzeństwo:-D:-D:-D:-D
Jak Hani nie ma cały dzień w domu to Tomek to jest całkiem inne dziecko..teżco chwilę jęczy..a tak wystarczy że obserwuje jak Hania biega;-):-)

reklama
Kala nie wiem czy cię to poratuje ale z własnego doświadczenia ( Hania była bardzo zmierzłym, domagającym się ciągłej uwagi dzieckiem) powiem ci że najlepszą zabawą jest starsze rodzeństwo:-D:-D:-D:-D
Jak Hani nie ma cały dzień w domu to Tomek to jest całkiem inne dziecko..teżco chwilę jęczy..a tak wystarczy że obserwuje jak Hania biega;-):-)

No to zes sie udala heheh
Skad ja tak nagle starsze rodzenstwo wytrzasne...cholera maszyna czasu by sie przydala.

Do góry