reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
hejka laseczki:)
wrocilismy wlasnie z mega pysznych lodow mniam!!!!
wiecie co, dalam malemu chrupki (je juz od paru dni)a on je zaczal gryzc dziaselkami ,tak sie napinal ze dal rade i teraz kazda chrupke tak je! cwaniak. moze mu to ulge przynosi...ale smieszny jest coraz bardziej!:-)

Wiecie co kolejne moje spostrzezenie jest takie ze forum tajne nas tez oddziela...
zobaczcie ze nasze glowne forum umiera..
takie pustki tu bywaja ze az glupio.. teraz to dostrzegam...
jak byla grupa zamknieta wchodzilysmy tam od czasu do czasu jak padlo haslo infoo na tajnym itp....
pisalysmy jak cos nas spotkalo przykrego.. a ten pogaduchy bardziej intymne zrobil si taki jak glowny piszemy tam o wsyztskim i o niczym....
starcilysmy kontrole....
a wiecie takie pisanie stale na tajnym i czytanie tylko polslowek przez dziewczyny na glownym ktore nie maja do niego dostepu tez jest smutne......
jak one musza sie czuc? ciagle ruch na tajnym a na glownym mniejszy ruch z racji ze wszyscy tam...
sama tego doswiadczylam jak konto na nowo utworzylam i niemialam dostepu do tajnego kilka dni!
nikt w nieskonczonosc nie bedzie czekal by dostac sie na watek w ktorym czesciej piszemy niz na glownym po to tylko by moc z kims pogadac.....
no to takie kolejne moje spostrzezenia!
musialam sie wygadac bo jeszcze to tkwilo mi na sercu.

Ostatnia edycja:
kala u nas pomaga worek foliowy:-Djak juz nic nie pomaga to daje mu worek i jest cisza:tak:poza tym to musze mu spiewac,tanczyc z nim,pokazywac mu maskotki,robic akuku,w lezaczku jak siedzi to zazwyczaj wcina chrupki to tez troche czasu zleci bo zdzarty jest:-Da na macie tez mu sie podoba tylko trezba uwazac coby go nie zdepnac bo kula sie po calym pokoju!:-D

Daffi nie do końca się z tym zgadzam...jak byłyśmy z Meą u Lori..to jak wróciłam tutaj miałam aż 7 stron do przeczytania a na zamknietym tylko 2!
I dalej bedę twierdzić że mało piszemy przez pogodę..poczekajcie jak przykdzie zima to znów się rozkręcimy..
no i nie zapominajmy że dużo mam wróciło juz do pracy!

Wiecie co kolejne moje spostrzezenie jest takie ze forum tajne nas tez oddziela...
zobaczcie ze nasze glowne forum umiera..
takie pustki tu bywaja ze az glupio.. teraz to dostrzegam...
jak byla grupa zamknieta wchodzilysmy tam od czasu do czasu jak padlo haslo infoo na tajnym itp....
pisalysmy jak cos nas spotkalo przykrego.. a ten pogaduchy bardziej intymne zrobil si taki jak glowny piszemy tam o wsyztskim i o niczym....
starcilysmy kontrole....
a wiecie takie pisanie stale na tajnym i czytanie tylko polslowek przez dziewczyny na glownym ktore nie maja do niego dostepu tez jest smutne......
jak one musza sie czuc? ciagle ruch na tajnym a na glownym mniejszy ruch z racji ze wszyscy tam...
sama tego doswiadczylam jak konto na nowo utworzylam i niemialam dostepu do tajnego kilka dni!
nikt w nieskonczonosc nie bedzie czekal by dostac sie na watek w ktorym czesciej piszemy niz na glownym po to tylko by moc z kims pogadac.....
no to takie kolejne moje spostrzezenia!
musialam sie wygadac bo jeszcze to tkwilo mi na sercu.
no zgadzam sie z Toba! ja zapomnaialm o tym naszym zamknietym i przez pare dni tam nie wchodzilam natomiast tu codziennie i zastanawialam sie co sie stalo ze nikt nie pisze az w koncu przypomnialam sobie o zamknietym i jak tam weszlam to boziuuu ruch jak w paryzu.... oddzoiela nas oj tak. ale same tak zadecydowalysmy. mi szkoda ze tak sie stalo.

Daffi nie do końca się z tym zgadzam...jak byłyśmy z Meą u Lori..to jak wróciłam tutaj miałam aż 7 stron do przeczytania a na zamknietym tylko 2!
I dalej bedę twierdzić że mało piszemy przez pogodę..poczekajcie jak przykdzie zima to znów się rozkręcimy..
no i nie zapominajmy że dużo mam wróciło juz do pracy!

no tak akurat teraz.. ale ja powstal tajny to ja mialam 70 stron do nadrobienia a na glownym lediwe 10!

reklama
Do góry