reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

no pewnie! idzcie co bedziecie siedziec cala niedziele......
my na chwile wyzszlismy i jakos tak lepeij sie zroilo..choc moj to caly czas spac chce!!!!!!!!!!
moj tez!!! caly czas mowi ze dzis niedziela i trzeba odpoczac heh jak by mial od czego...ale namowilam go i pojedziemy sobie na takie przepyszne lody wloskie az 30km od nas sa ale warto jechac:-)mniammmm

reklama
fajnie....
tylko dziwi mnie bo wczesniej pediatra zagladajac do buzi julki a miala wtedy jakos 2.5 miesiaca mowila ze ida nam zeby....
przeciez to chyba niem,ozliwe zeby tyle szly.. wydaje mi sie ze ona sie pomylila...
a ja zagladam do buzialka i nic tam nie widze kompletnie...
dziasla sa miekkie fakt sa lekko czerwone ale tak ma chyba od zawsze.....:)

A ja witam wszystkich!!!
Kurcze znowu wstalam 15 tysiecy razy w nocy obracac Julke ktora przezsen na brzuch sie obraca i wybudza i tym systemem juz przed 5 obudzila sie tak ze ani mowy isc dalej spac a poza tym marudna bardzo i obsliniona...czy to mozliwe ze tak szybko po 2 zabkach ida juz kolejne???
Asia - witamy spowrotem:) niezla historia...jaja by byly gdyby jednak twoje obawy okazaly sie prawda.
Daffi - milo ze Julka juz lepiej sie czuje i ja bym ja zabrala do tej babci, bo skoro to tylko do auta i spowrotem to chyba nic takiego.

A ja mam nadzieje, ze ta moja maruda w koncu usiadzie sama bo juz by bardzo chciala i nic innego jej nie interesuje. Juz probuje sie podciagac ale jeszcze nie ma dosc sily i sie denerwuje biedak.

Duzo zdrówka dla Juleczki, dostanie leki i z dnia na dzień bedzie coraz zdrowsza :tak: Trzymam kciuki. Jeśli chodzi o zęby to ostatni ojak byłam u pediatry to poprosiłam żeby sprawdziła czy małej wychodzą zęby, a ona do mnie, że jeszcze ma dużo czasu na ząbki i ona tam nic nie widziała jak badała gardło, a Hania ma już dwa dolne pokaźne zęby :eek: wiec z tymi opiniami lekarzy to chyba niekiedy róznie jest.

teraz antek cos napisze bo siedzi mi na kolanach i rwie sie do klawiatury:-D;
cucg hb j cfrtsaazzQwetymy9` FV V VJ FSSSSSSS56 FGHID4XXZCZ
kto przetlumaczy????:-D

Duzo zdrówka dla Juleczki, dostanie leki i z dnia na dzień bedzie coraz zdrowsza :tak: Trzymam kciuki. Jeśli chodzi o zęby to ostatni ojak byłam u pediatry to poprosiłam żeby sprawdziła czy małej wychodzą zęby, a ona do mnie, że jeszcze ma dużo czasu na ząbki i ona tam nic nie widziała jak badała gardło, a Hania ma już dwa dolne pokaźne zęby :eek: wiec z tymi opiniami lekarzy to chyba niekiedy róznie jest.

pamietasz kiedy wyszly? to dopisze ja do listy :)

Wiecie co tworzac liste wampirkow zobaczylam ile bylo mam na naszym forum a ile z nami pisze teraz! liczba jest porazajaca! ja nie wiem czemu teraz nie pisza a kiedys pisaly? pzreciez mamy blizniakow maja czas by do nas zajrzec.. byly mamy kolkowe ktore bardzo ciezko mialy i zagldalay pisaly itp!
nie wierze by nie mialy czasu! moze tylko przez okres ciazy chcialy miec z kim pogadac? no nie wiem ale szkoda bo tak duzo nas tu bylo a teraz garstka....
ale jak to moj wychowawca mowil ze selekcja sama nastapi... w szkole wiadomo przetrwaja silniejsi.. a tutaj ci co naprawde chca pisac....
takie jest moje zdanie....

Wiecie co tworzac liste wampirkow zobaczylam ile bylo mam na naszym forum a ile z nami pisze teraz! liczba jest porazajaca! ja nie wiem czemu teraz nie pisza a kiedys pisaly? pzreciez mamy blizniakow maja czas by do nas zajrzec.. byly mamy kolkowe ktore bardzo ciezko mialy i zagldalay pisaly itp!
nie wierze by nie mialy czasu! moze tylko przez okres ciazy chcialy miec z kim pogadac? no nie wiem ale szkoda bo tak duzo nas tu bylo a teraz garstka....
ale jak to moj wychowawca mowil ze selekcja sama nastapi... w szkole wiadomo przetrwaja silniejsi.. a tutaj ci co naprawde chca pisac....
takie jest moje zdanie....

AMEN!!!!!!!!!!!

wrocilismy!obzarlam sie wloskimi lodami ze na tydzien chyba na nie nie spojrze!!!!!!!!!!!
a teraz czekamy na jarka brata z zonka ,maja przyjsc na kubice a ja se wypije piwko a co !!!!!!! upal taki pic sie chce!

ja dzis malo obecna....bo spalam z niuniem pinad 2 godz po obiadku:) no i wszytsko poszlo w brzyuszek:D kurcze tak piuszecie tu o lodach ze zaraz ubieram mlodego i tez smigam:) a co:) jest niedziela wiec mozna troszke zaszalec:)
Daffi oj z babciami jest roznie:p moja babcia to caly czas mowi do Alana ze jestem macocha:/ juz jej nie raz uwage zwrocilam by tak nie mowila,ale dalej robi swoje:/ najgorsze ze ja jestem cierpliwa ale do czasu. Moim zdaniem nie powinna tak mowic,ja wiem ze jest teraz maly ale jak mowi teraz to i pewnie bedzie mowila pozniej:/

reklama
AMEN!!!!!!!!!!!

wrocilismy!obzarlam sie wloskimi lodami ze na tydzien chyba na nie nie spojrze!!!!!!!!!!!
a teraz czekamy na jarka brata z zonka ,maja przyjsc na kubice a ja se wypije piwko a co !!!!!!! upal taki pic sie chce!

u was upal ehhehe a my odpoczywamy od niego juz drugi dzien: )
jest ochlodzenie ale nie tak zeby zimno bylo... z tym ze robactwo zniknelo i wreszcie mozna posiedziec spokojnie :)

Do góry