reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ulenka i co wymyslilas na rocznice 1 ? ...ja mam dzien po Tobie i jeszcze nic...
w sumie to nic specjalnego nie wymyslilam. dokladnie 19tego w sobote beda u nas goscie wiec w dzien rocznicy nic,ale dzien wczesniej w piatek zrobie jakas pyszna kolacje przy swiecach oczywiscie. Odpicuje sie na maksa w jakies sexi ciuszki (bo taki prezent wymyslil sobie moj sznowny malzonek) i bede go caly wieczor kusic hehe no i to bedzie moj prezent dla niego:-D

tez bym chcial zeby mo ktos cos zafundowal :-) mi sie marzy nowy stroj kapielowy i juz mam nawet upatrzony tylko musze poczekac ok 2tyg na wyplate z moim szcesciem juz go nie bedzie jak po niego pojade:tak: jak znajde gdzies w necie to przesle zdjecie.
ja to w tym roku chyba sobie strój płetwonórka zasponsoruje bo na bikini to się nie odważe:-D:-D:-D

,
a ja mam pytanie... kiedy dziewczynkom przekłuwa sie uszy???
na jakims forum wyczytalam ze mamy przebialy juz w 7 miesiacu jednak ja widze po Julce ze wyrywalaby sobie je z uszu...
kiedy najlepszy na to jest czas?

U mnie w rodzinie dziewczynkom przekłuwali po skończonym roczku i ja też tak mojej myszce planuje. Później mogłaby się bardziej bać, a tak raz dwa zapomni. Poza tym u nas taki zwyczajh że na roczek dajemy kolczyki, więc będzie mogła nosić :-).

a jeszcze jedno! powiedzcie mi ile dajecie plynow dzieciaczkom w ciagu dnia procz mleka? i jakie to plyny? bo moj juz dzis wypil caly soczek rozrobiony z woda (jablowo-mietowy) i mysle czy moge dac mu jeszcze jakis czy juz starczy. Dodam ze sama woda jest blee

Moja oprócz cyca to dwa razy dziennie po 100 ml soczku z wodą albo herbatki (w końcu się przekonała :-) ).

tez bym chcial zeby mo ktos cos zafundowal :-) mi sie marzy nowy stroj kapielowy i juz mam nawet upatrzony tylko musze poczekac ok 2tyg na wyplate z moim szcesciem juz go nie bedzie jak po niego pojade:tak: jak znajde gdzies w necie to przesle zdjecie.

nie maja wyjscia bo ja nie mam kasiorki....

ja to w tym roku chyba sobie strój płetwonórka zasponsoruje bo na bikini to się nie odważe:-D:-D:-D
a ja tam pieprze:-Dwygladam jak wygladam,to ze jestem nieco wieksza:-Dprzeciez mnie nie dyskwalifikuje. Jak sie komus nie bede w tym podobala to niech nie patrzy! wazne ze moj mezus widzi we mnie bogini piekna a inni niech na drzewo spadaja :-DO!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry