:-):-):-)zasłuzyłas na niego to go będziesz mialamarzenia sie spelniaja:-)
tak tylko czas sie usmiechanc do rodzicow by mi go zafundowali...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-)zasłuzyłas na niego to go będziesz mialamarzenia sie spelniaja:-)
w sumie to nic specjalnego nie wymyslilam. dokladnie 19tego w sobote beda u nas goscie wiec w dzien rocznicy nic,ale dzien wczesniej w piatek zrobie jakas pyszna kolacje przy swiecach oczywiscie. Odpicuje sie na maksa w jakies sexi ciuszki (bo taki prezent wymyslil sobie moj sznowny malzonek) i bede go caly wieczor kusic hehe no i to bedzie moj prezent dla niegoUlenka i co wymyslilas na rocznice 1 ? ...ja mam dzien po Tobie i jeszcze nic...
u mnie też dwie pobudkiDZiewczyny mam pytanie z ciekawości- czyje dzieci jeszcze się budzą w nocy? Bo aż dziw mnie bierze, że tyle tutaj przesypia całe noce- no pozazdrościć ;-). U nas średnio 2-3 pobudki na mleko.
tez bym chcial zeby mo ktos cos zafundowal :-) mi sie marzy nowy stroj kapielowy i juz mam nawet upatrzony tylko musze poczekac ok 2tyg na wyplate z moim szcesciem juz go nie bedzie jak po niego pojade jak znajde gdzies w necie to przesle zdjecie.tak tylko czas sie usmiechanc do rodzicow by mi go zafundowali...
ja to w tym roku chyba sobie strój płetwonórka zasponsoruje bo na bikini to się nie odważetez bym chcial zeby mo ktos cos zafundowal :-) mi sie marzy nowy stroj kapielowy i juz mam nawet upatrzony tylko musze poczekac ok 2tyg na wyplate z moim szcesciem juz go nie bedzie jak po niego pojade jak znajde gdzies w necie to przesle zdjecie.
ja to w tym roku chyba sobie strój płetwonórka zasponsoruje bo na bikini to się nie odważe
,
a ja mam pytanie... kiedy dziewczynkom przekłuwa sie uszy???
na jakims forum wyczytalam ze mamy przebialy juz w 7 miesiacu jednak ja widze po Julce ze wyrywalaby sobie je z uszu...
kiedy najlepszy na to jest czas?
a jeszcze jedno! powiedzcie mi ile dajecie plynow dzieciaczkom w ciagu dnia procz mleka? i jakie to plyny? bo moj juz dzis wypil caly soczek rozrobiony z woda (jablowo-mietowy) i mysle czy moge dac mu jeszcze jakis czy juz starczy. Dodam ze sama woda jest blee
tez bym chcial zeby mo ktos cos zafundowal :-) mi sie marzy nowy stroj kapielowy i juz mam nawet upatrzony tylko musze poczekac ok 2tyg na wyplate z moim szcesciem juz go nie bedzie jak po niego pojade jak znajde gdzies w necie to przesle zdjecie.
a ja tam pieprzewygladam jak wygladam,to ze jestem nieco wiekszaprzeciez mnie nie dyskwalifikuje. Jak sie komus nie bede w tym podobala to niech nie patrzy! wazne ze moj mezus widzi we mnie bogini piekna a inni niech na drzewo spadaja O!!!!!!!!!!!!!!!!!ja to w tym roku chyba sobie strój płetwonórka zasponsoruje bo na bikini to się nie odważe