reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mam do was pytanko na palcu wskazującym mojego maluszka w miejscu gdzie wyrasta paznokieć zadarła mu się skórka i troszkę to napuchło i jest zaczerwienione co mogę z tym zrobić? Posmarować nie bardzo bo palce często w buzi.
A może Bephantenem mu posmaruj. Przecież Bephanten dzieciaki mogą nawet trochę zjeść, bo jak piersi są zgryzione przez ssacza to można smarować i nie trzeba potem myć przed podaniem.

reklama
ehhh sama nie wiem co robic z ta wit d....
tez daje nan activ....

a znow w innym artykule czytalam ze jak matka brala w ciazy preparaty witaminowe z wit d to ze nie trzeba juz potem dziecku dawac....

ja bralam feminatal i tam niestety nie bylo wit d...

tak samo jest z kwasami omega dha od 6 m-ca mozna je podawac...
ale sa tez w tym mleku i podawac czy nie??
a jak podawac to w jakic poracjach zeby nie bylo za duzo??
i badz tu madry??:/

chyba znow trzeba zrobic inwazje na wujka:-D:-D

moj hippa jadl wczesniej sama marchew i jablka a jak weszlo miecho to toleruje tylko gerbera...

ale jade dzis do rodzicow wezme po drodze od dziadka warzywka i miesko i cos mu sama ugotuje:)

Kasia znam ten mętlik w głowie...ostatnio zastanawiałam się czy można prebiotyki przedawkować :eek:
I Alusiowi sie główka poci :tak: krzywica to nie jest (lekarza pytałam), kazał dalej wit D podawać (po 1 kropli dziennie)...stwierdził, że to nadpotliwość odziedziczona. Pozostaje tylko go przecierać :-(

Mam do was pytanko na palcu wskazującym mojego maluszka w miejscu gdzie wyrasta paznokieć zadarła mu się skórka i troszkę to napuchło i jest zaczerwienione co mogę z tym zrobić? Posmarować nie bardzo bo palce często w buzi.
moim zdanie przemuj spirytusem minut wywietrzeje...i zasuszy ta skorke to mu odpadnie..
jak tak robie jak ma zadziorka..
p.s, rada polozej...

Kasia znam ten mętlik w głowie...ostatnio zastanawiałam się czy można prebiotyki przedawkować :eek:
I Alusiowi sie główka poci :tak: krzywica to nie jest (lekarza pytałam), kazał dalej wit D podawać (po 1 kropli dziennie)...stwierdził, że to nadpotliwość odziedziczona. Pozostaje tylko go przecierać :-(
ale ani ja ani moj m nie jestesmy nadpotliwi:)

Słyszałyście prognoze pogody na sobotę mają ścierać się dwa fronty i ma byc powtórka z zeszłego roku czyli trąba powietrzna w zeszłym roku uderzyła w moje miasto zobaczymy gdzie tym razem kolejne nieszczęście a jeszcze powodzie się nie skończyły :-(

CZeść dziewczyny,
mam problem mój synek w ogóle nie chce pić płynów jedyne co pije to mleko, a dziś jest straszny upał i nie idzie w niego wmusic ani kropelki.
Ten problem mam już w zasadzie od początku ani woda ani woda z glukozą nie wspomnę już o herbatce czy soczku.
Czy któraś z was miała bądź ma podobny problem. Proszę o radę.

CZeść dziewczyny,
mam problem mój synek w ogóle nie chce pić płynów jedyne co pije to mleko, a dziś jest straszny upał i nie idzie w niego wmusic ani kropelki.
Ten problem mam już w zasadzie od początku ani woda ani woda z glukozą nie wspomnę już o herbatce czy soczku.
Czy któraś z was miała bądź ma podobny problem. Proszę o radę.

Mój Michaś też swego czasu pił po łyku i więcej nie chciał a teraz potrafi 120ml wody z sokiem wypić, a ile ma twój szkrab?

reklama
Do góry