reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej moka:)
lanjaa ja sloiczkow nie kupuje::) wole sama ugotowac:) wychodzi taniej bo jak robie rosolek to ma na 2-3 dni no i reszta rodziny tak samo:)
niestety mam tylko tyle kasy co z wychowawczego,a nie jest tego wiele, no i jak moj byly laskawie zaplaci alimenty.

ja mam taki pomysł zeby gotowac wode w garnku na to siteczko z marchewa np i bedzie sie gotowało niby na parze, ale nie wiem czy to wyjdzie..bo to zdrowiej a kolejny sprzet w kuchni mi sie niezmiesci juz chyba..mam pytanie jak gotujesz np marchewe to dajesz sama marchewe czy z czyms jakas oliwa np?

reklama
fikusek no faktycznie mamy dosc blisko:)):):)

ja zaraz spadam na spacer.. albo racezj na szukanie sklepu z duperelami do mebli.... mam rozsuwna szafe i mi sie prowadnice rozpier.............. gdzie ja to teraz znajde....

magda marchewke gotuje w zupie bo wtedy ma lepszy smak:) a jak bym gotowala na samej wodzie to mysle ze bym dala troszeczke soli i tyle bez oliwy.

o to ja nie wiedzialam ze sie nie powinno:) moj Alan jnuz dluzszy czas je zupy te co i ja :) nie wszystkie oczywiscie,ale jakis rosolek czy warzywna to wcina:) ale chyba w tych sloiczkach tez jest sol? czy nie? bo wiem ze czytalam sklad ale nie pamietam

o to ja nie wiedzialam ze sie nie powinno:) moj Alan jnuz dluzszy czas je zupy te co i ja :) nie wszystkie oczywiscie,ale jakis rosolek czy warzywna to wcina:) ale chyba w tych sloiczkach tez jest sol? czy nie? bo wiem ze czytalam sklad ale nie pamietam

mi sie wydaje ze tam nie ma soli. może sie myle, zaraz poszukam na necie. wlasnie szukam przepisow na zupki.

Może spróbuj słoiczek z gerbera, ponoć dużo lepsze w smaku niż bobovita;-)
ooo tak moj wcina tylko gerberki....zaden inny mu nie podejdzie:)
nie ma tam soli:)

a moj wczoraj zjadl troche mleka rano potem o 16 pol sloika zupy i wieczorem 30ml.....
o 6 dzis zjadl 150 mleka i teraz znow nie chce jesc..;/

marudzi caly czas..nie chce spac...wczoraj wstal o 5:30 spal poltorej godziny w dzien i poszedl spac o 22:30....

ja juz nie iwem co to...
chyba nie zeby???

hehe my tez ciepłolubni :) zastanawiamy się nawet nad cieplejszym klimatem na stałe....i nie martw się i do nas upały nadejdą ....i dłużej będą się utrzymywać:)

My tez juz mielismy takie refleksje :tak: Oj, mam ogromna nadzieje na te upaly. Szczerze mowiac nie slyszalam jeszcze o tych optymistycznych prognozach ale juz sie ciesze na sama mysl. Normalnie jakiejs depresji mozna sie dzis nabawic jak sie wyglada sie przez okno. Dziewczyny w Polsce cieszcie sie z pieknej pogody :cool2:

reklama
i czytam o wit d...
ja juz nie wiem co z nia zrobic..
glowa mus ie poci nawet jak nie je...
jak spi to ma mokre wlosy...

jak jest cieplo i spedza mimo wszystko jakis czas na sloncu to nie daje wit d bo dostaje wibovit w ktorym ona tez jest...
devikap daje tylko w takie dni kedy nie jestesmy na dworze...

a wy jak robicie??

przeczytalam ze niedobor wit d to potliwosc glowki, rozlany brzuch i falda na nadgarstku to wszystko ma...

ale z drugiej strony nadmiar to brak apetytu rozdraznienie czy tez zaparcia ktore tez ma..??

swiruje teraz??

co o tym myslicie dawac nie dawac jak dawac??

Do góry