12 czerwca kończy sześć miesięcy.
Przy okazji mam prośbę czy ktoś mi może powiedzieć jak mam wstawić suwaczek, bo nie mam pojęcia.
na forum jest instrukcja obsługi zaraz poszukam ci linka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12 czerwca kończy sześć miesięcy.
Przy okazji mam prośbę czy ktoś mi może powiedzieć jak mam wstawić suwaczek, bo nie mam pojęcia.
hej moka
lanjaa ja sloiczkow nie kupuje: wole sama ugotowac wychodzi taniej bo jak robie rosolek to ma na 2-3 dni no i reszta rodziny tak samo
niestety mam tylko tyle kasy co z wychowawczego,a nie jest tego wiele, no i jak moj byly laskawie zaplaci alimenty.
moim zdanie przemuj spirytusem minut wywietrzeje...i zasuszy ta skorke to mu odpadnie..
jak tak robie jak ma zadziorka..
p.s, rada polozej...
Słyszałyście prognoze pogody na sobotę mają ścierać się dwa fronty i ma byc powtórka z zeszłego roku czyli trąba powietrzna w zeszłym roku uderzyła w moje miasto zobaczymy gdzie tym razem kolejne nieszczęście a jeszcze powodzie się nie skończyły :-(
CZeść dziewczyny,
mam problem mój synek w ogóle nie chce pić płynów jedyne co pije to mleko, a dziś jest straszny upał i nie idzie w niego wmusic ani kropelki.
Ten problem mam już w zasadzie od początku ani woda ani woda z glukozą nie wspomnę już o herbatce czy soczku.
Czy któraś z was miała bądź ma podobny problem. Proszę o radę.
kazde dziecko nie lubi nowych smakow
dzis kropelka jutro dwie a potem wydoi Ci cala butle proba i jeszcze raz proba to chyba jedyny sposob na te maluszki
Moj tez Gerber bobovita sa beeeeeee ale jak sprobowalam to mu sie ni dziwie no i my soli nie uzywamy w sumie nie jest to takie zle slodziutkie
No i wyskoczyly mojemu jakis krosteczki kolo karku no i teraz pytanie potówki u nas w pokoju 30 stopni czy gluten? na co nie wyglada a wlasnie wprowadzilam mu...