kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam:-)u mnie tez strasznie cieplo ale burza tez juz bylamimo tego parno jak w piekle
Wiesz co nie kazdy musi miec takie samo zdaniei niestety trzeba sie z tym zgodzicja nie uwazam ze zostalam oszukana przez Marzenemi nic zlego nie zrobila...
Podam przyklad.Ty nie masz znajomej ktora wyrzadzila jakas krzywde innej lasce a mimo tego sie z nia kumplujesz?Bo wedlug mnie to tak jest w zyciui co taki czlowiek jest juz skreslony przez wszystkich?Chyba nie
Ja nie twierdze ze to bylo fer...nie ufam moze do konca Marzenie bo na to trzeba czasu ale tez nie bede sie gniewac.
JA ROWNIEZ DOŁANCZAM SIE DO ZYCZEN.
JULCIA TOBIE ROWNIEZ STO LAT!!!
Ja mam TT6+ i tez troszke kapie
Mam ten sam sposob
strasznie naiwne jestescie kobietki ... ale taki wasz wybor ... tylko nie dziwcie sie jak swiat bedzie wam kazdy kit wciskac bo same na to swiatu zezwalacie !!
Wiesz co nie kazdy musi miec takie samo zdaniei niestety trzeba sie z tym zgodzicja nie uwazam ze zostalam oszukana przez Marzenemi nic zlego nie zrobila...
Podam przyklad.Ty nie masz znajomej ktora wyrzadzila jakas krzywde innej lasce a mimo tego sie z nia kumplujesz?Bo wedlug mnie to tak jest w zyciui co taki czlowiek jest juz skreslony przez wszystkich?Chyba nie
Ja nie twierdze ze to bylo fer...nie ufam moze do konca Marzenie bo na to trzeba czasu ale tez nie bede sie gniewac.
Wszystkiego Najlepszego dla Hani od Lorelei z okazji 6 miesiecznicy
JA ROWNIEZ DOŁANCZAM SIE DO ZYCZEN.
JULCIA TOBIE ROWNIEZ STO LAT!!!
laski mam kubek niekapek z TT od 4mca i jak odwroce to leci z jednej dziurki, cos jest chyba nie tak z tym moim niekapkiem..kapiacym
Ja mam TT6+ i tez troszke kapie
kala moj robil dokladnie to samo,przekrecal sie i musialam wstawac. Zaczelam klasc mu miska takiego wiekszego obok niego0 i teraz nie ma jak sie przekrecic
kasiek Alan tez tak wdmu****e powietrze i podejrzewam ze dlatego ze wtedy sama woda mu leci i nie musi ssac
Mam ten sam sposob
Ja zakladam bodziaka i spiworek cieniutkinie przykrywam niczymŚpiworek w zimie tak (mielismy taki do 70 cm i tylko w zimie super sprawa) t ale w lecie bym mojemu nie zalozyla no ale co tu duzo pisac wszystko zalezy od dzieciaczka czy zmarzluszek czy nie...