reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

I od nas ogromne buziaki :)

Oczywiście wczoraj nic nie było..poszłam spać bo nie chcciałam tego kurwowania słuchać:-D:-D:-D
Kurka ta ciotka mnie wykończy:wściekła/y:
Wczoraj bylismy na zakupach i jak wrócilismy to już sie z uśmieszkiem pytała czy zapomniałam o ziemniakach:wściekła/y:
A że dziś na urodziny to babci A to musiałm o 8.30 lecieć na poletko moje małe i machać kopaczką:-D Ale już skończyłam..na jakiś miesiąc mam spokój:-D
Najlepsze że ciotka sama okopuja mi marchewkę itp bo jak raz sama się za to wzięłam to przeżywała że na pewno jej ziemniaki pociosałam..noż ona mi nawet do warzyw ziemniaki wsadziła:szok::-D

A wczoraj to pięknie porobiłam...
wzięłam dwa chomiki malutkie dla chrześnicy i jak jechaliśmy z nimi do domu to jeden mi w aucie uciekł i wlazł..do tej dziury w podłodze z której dmucha ciepłe powietrze:szok:
Kurka jak on coś tam przegryzie to A mnie zabije.....

o rany aga i on tam ciagle siedzi??

reklama
laski....
alez zycie jest dziwne...dopiero co pisalam do cherie o tym niejedzeniu jej synka a tu prosze wczoraj 21:30 - 30ml, 5 rano- 50ml, 10- tylko 50ml...
maly nie chce jesc...
nie wiem czemu ciagle placze...
goraczki nie ma....tylko troszke kataru ale to juz 4 dzien z katarem wiec juz ten najgorszy za nami....
nie wiem co mu....;/

na spacer sie wybieralam ale ryk w wozku i gdzie jechac z taka syrena??:)

my rowniez dołaczamy sie do zyczen dla Haneczki:) duzo zdrowka, usmiechu i pociechy z rodziców:) buziaki

my dzis wstalismy chwile przez 9, ja już odkurzyłam domek, teraz spijam kawke i jem pierniki, chyba nigdy nie schudne:p ehh parszywe zycie!
ale u nas jest duszno, masakra normalnie. dziewczyny, ktore maja psy wasze maluchy tez tak entuzjastycznie reaguja na psiaki?
nasz maluch wczoraj troche marudził, mamka chrzestna chciala go polozyc spac, ale on dzielnie walczył i wygrał. Ala po pół godziny sie poddała. ja posmarowałam malemu dziasełka i zasnał. biedaczek cos go tam swedzi. 18 albo 19(nie pamietam, chociaż dziś dzwoniłam..dobrze, że zapisałam) idziemy na usg bioderek, mamy kontrole. pierwszy wynik był Ia, a 5 lipca mamy szczepienie.

dołączamy sie do zyczeń
gorace buziaki przesyłamy

I od nas ogromne buziaki :)

Oczywiście wczoraj nic nie było..poszłam spać bo nie chcciałam tego kurwowania słuchać:-D:-D:-D
Kurka ta ciotka mnie wykończy:wściekła/y:
Wczoraj bylismy na zakupach i jak wrócilismy to już sie z uśmieszkiem pytała czy zapomniałam o ziemniakach:wściekła/y:
A że dziś na urodziny to babci A to musiałm o 8.30 lecieć na poletko moje małe i machać kopaczką:-D Ale już skończyłam..na jakiś miesiąc mam spokój:-D
Najlepsze że ciotka sama okopuja mi marchewkę itp bo jak raz sama się za to wzięłam to przeżywała że na pewno jej ziemniaki pociosałam..noż ona mi nawet do warzyw ziemniaki wsadziła:szok::-D

A wczoraj to pięknie porobiłam...
wzięłam dwa chomiki malutkie dla chrześnicy i jak jechaliśmy z nimi do domu to jeden mi w aucie uciekł i wlazł..do tej dziury w podłodze z której dmucha ciepłe powietrze:szok:
Kurka jak on coś tam przegryzie to A mnie zabije.....

Dziękujemy :-)

witamy, witamy:) ja zaraz smigam sie pluskać, jakiś deserek i bedziemy smigac na spacer:) obiad jeszcze z wczoraj, prosty, dobry i szybki:) kurczak (maggi, carry, sól, pieprz plus trochę wódki) w cieście (mąka kukurydziana, troche przypraw jak wyżej i 3 jajka, wymieszać) zamoczyćkurczaka w ciachu i na głeboki olej, może niezbyt dietetyczne, a wręcz wcale..ale pycha:) raz na jakis czas mozna. na olej od kurczaku (po usmażeniu już kurczaka) wrzycum papryke pokrojoną w plasterki. do tego ziemnizczki pieczone:) najpierw obgotowuje, potem podsmazam na patelni a na koniec do piekarnika:) polecam:)

Prosty?? :-D :-D

Mój się nie rozkopuje i śpi albo w bodziaku albo w rampersie plus skarpety. Ale on śpi pod kołdrą
moj spi w bodach albo rampersach:)
pleśniawki to poprostu grzybica ...bierze się z niesterylizowanych smoczkow,lyzeczek ...nie wolno tez ich oblizywac (jak widze jak mamusie oblzuja smoczek ktory upadł na ziemie i wciskaja go dziecku to az mnie ciarki przechodza ) i trzeba też myć zabawki :tak: krótko mówiąc trzeba bardzo dbać o higiene i wkurzają mnie teksty ,że nie trzeba przesadzać , bo jak się właśnie tak 'nie przesadza' to robią się swiństwa ...
oooo fuuuu ja nawet swojegpo dziecka w usta staram sie nie calowac...
aa oblizac smoczek okropiemstwo!!!
ech trza by sie zaczac przyzwyczajac skoro za chwile RPA sie zaczyna "kobity zapomnijcie co to seks i telewizor!!" ... a mecz to ja wolalam wylaczyc bo za duze nerwy mnie braly ...
moj na szczescie siatkarz wiec co to jest pilka nozna??:) haha
na szczescie w nieszczesciu:)
bo z drugiej strony i tak go nie ma w domu..jak nie hala to plazowka...
wraca z pracy zje obiad idzie grac nie ma go 3 godziny...co weekend jakis turniej...
teraz w nysie, za tydzien w krakowie..nie iwem gdzie potem...
my z nim nie jezdzimy bo mlay sie boi trabek....
takze sama nie wiem co by bylo lepsze siedzenie przed tv i ogladanie meczy czy to co mam...:)

reklama
:-D:-D
moje dziecko odkrylo nowa zabawe..
poniewaz samo pije soczki i wode z butelki (ale tylko to mleko nie bo jest za ciezkie bo jest go wiecej)
i zamiast ciagnac ze smoczka dmucha w niego i puszcza sobie babelki:):-D:-D:-D

Do góry