reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Lajtway no super zdolną macie córeczkę:tak:
Ale powiedz mi skąd wiedziałaś że Lidusia nie wyraża innych emocji:szok: Czy to lekarz ci zwrócił uwagę?

Ale śliczny klopsik:tak:
Dzięki Luuzna za życzenia dla Hani ale na szczęście na razie zdrowa:-D Tylko napisałam że jak kiedyś miała zapalenie gardła :-D

Magda a dziś właśnie chciałam się pytać gdzie zniknęłaś bo nie wiedziałam czy coś przegapiłam:-D
Super że wesele udane!

Dziewczyny są super rampersy w biedronce za 6,99! Niestety ja kupiłam 3 bo tylko tyle zostało z rozmiaru 80.....chyba jakiś zaniżony tam mają:-D

Ja kupilam 74 i dupa,za maly:-(ledwo ledwo w niego wchodzi:-(

I my dziś po bilansie czterolatka i mieliśmy ostatnie szczepienie Piotra, następne jak skończy roczek.
Antek 24 kg i 110 cm długi, waga typowa dla 6-7 latka;-)
No a Piotr 8,5 kg i 80 cm.

A poza tym wszystko oki, tzn nie do końca bo Antosiowi ostatnio jakies burchelki wyskoczyły na rączce i okazało się, że to brodawki, to wiruzowe, musiał sie gdzieś zarazić, przepisała nam maść i bedziemy codziennie smarować. Jutro w przedszkolu powiem Paniom, niech powiedza rodzicom żeby posprawdzali swoje dzieciaki.

Az zmierzylam Julke i na bosaka ma 109 cm:tak:i tez 24 kg:tak:

Jak ona wróci to ja zmieniam forum :)

Nawet tak nie pisz:wściekła/y:co wy dzieci jestescie??????To forum jest dla kazdego...

łooooooo:szok:to ja dopiero jutro zobacze Julcie:-(

spokojnie moze zdazysz... zostaly niecale 2 minuty na zaladowanie sie filmu....

Mamo stacha widac ktory to Stas! wyglada na starszego od swoich rowiesnikow.. piekny wysoki mezczyzna rosnie.. odnosnie zdjen w albumie musze Ci napisac ze peikna z Ciebie kobieta i pieknych masz synow!

wiecie co tak piszecie o wzrostach waszych starszych dzieicaczkow to i ja waz napisze ale o moim chrzesniaku (przyszlym bo jeszcze chrztu nie byli heh) a wiec w lipcu skonczy 3latka a ma juz 105cm i 19kg!!! kolos co nie:-D

wiecie co tak piszecie o wzrostach waszych starszych dzieicaczkow to i ja waz napisze ale o moim chrzesniaku (przyszlym bo jeszcze chrztu nie byli heh) a wiec w lipcu skonczy 3latka a ma juz 105cm i 19kg!!! kolos co nie:-D

mojej kuzynki syn majac 3 latka wazył 30kg....
to jest kolos wzrostu nie wiem ale za wysoki to on nie byl.

Nawet tak nie pisz:wściekła/y:co wy dzieci jestescie??????To forum jest dla kazdego...
Zgadzam się. Ja jestem za powrotem. Forum jest od tego, żeby na nim pisać i pisać może każdy kto chce. Kto nie chce czytać Georginy nie musi. Nikt tu nie rządzi na tyle, żeby powiedzieć, że zakazuje jej powrotu. Komu ona nie pasuje to jego sprawa. Ma ktoś podobne zdanie?

reklama
Zgadzam się. Ja jestem za powrotem. Forum jest od tego, żeby na nim pisać i pisać może każdy kto chce. Kto nie chce czytać Georginy nie musi. Nikt tu nie rządzi na tyle, żeby powiedzieć, że zakazuje jej powrotu. Komu ona nie pasuje to jego sprawa. Ma ktoś podobne zdanie?

podpisuje sie pod kazdym twoim slowem!

Do góry