NeSSi
Moderatorka
Jak ona wróci to ja zmieniam forumCzyli co moze GEORGINA wracac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ona wróci to ja zmieniam forumCzyli co moze GEORGINA wracac?
my dajemy już 2 posiłki stałe od miesiąca -obiadek w południe i deserek -17-18 i nie zastąpiły one cyca ...jest ich też z 6 a nawet więcej ,bo Mała niewiele, albo wcale nie pije z kubka więc podczas tych upałów najlepiej jak z cycami na wierzchu bym chodziła ,bo chce często ...Martwie się jak to będzie z tym odstawianiem w przyszłości ..A mozesz mi mniej więcej napisać w jakich godzinach co dostaje? Ja też już wyeeliminowałam jedno karmienie w południe (dostje wtedy obiadek zazwyczaj ze słoika), ale wszedzie czytam że dzieci nie powinny jeszcze rezygnować z mleka na rzecz innego posiłku bezmlecznego wiec mam dylematy ;-). wieczorem o 18:30 podaje jeszcze kaszkę, ale i tak po kąpieli ok 19:30 daję pierś bo ją to wycisza i zachowuje sie jakby była głodnaPoliczyłam i u mnie nadal mimo wszystko w ciągu doby jest 6 karmień z piersi
Hehe długi ten mój synus....ale Ci chlopaki ladnie rosna:-) A Piotrus to chyba przebil wzrostem wszystkie grudniaczki,co? tak mi sie cos zdaje
A z tymi brodawkami to nie ciekawie,pewnie zalapal cos w przedszkolu,dobrze ze juz zareagowalas i teraz bedzie smara smara;-)
O wow, dość dużo tych karmień, u mnie jest bardzo podobnie, ale Hania dość często mi wymiotuje więc staram sie w miarę możliwości karmić rzadziej
no wlasnie ja tez kupilam takie sliczne body zielone i rampersika i tez 80 i wcale mu za duzy nie jestDziewczyny są super rampersy w biedronce za 6,99! Niestety ja kupiłam 3 bo tylko tyle zostało z rozmiaru 80.....chyba jakiś zaniżony tam mają![]()
daffi a powiedz mi jak Ty licytujesz na allegro programem?
Jak ona wróci to ja zmieniam forum![]()
Marta, mój Staś też taki bydlaczek :-) 23kg i 113cm, waga powyżej ostatniego centyla, wzrost na ostatnim :-) Zresztą zobaczcie jak on śmiesznie wygląda na tle swojej grupy przedszkolnej. Poznacie na pewno, który to Stach :-)I my dziś po bilansie czterolatka i mieliśmy ostatnie szczepienie Piotra, następne jak skończy roczek.
Antek 24 kg i 110 cm długi, waga typowa dla 6-7 latka;-)
No a Piotr 8,5 kg i 80 cm.