reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dafii jak tam sprawy z mieszkaniem:confused:
stoja w miejscu.. mam na oku kawalerke... w centrum miasta do 900zl ale nie wiem czy sie uda... wynajmuje ja dziewczyna ktora glupia jest jak but.. zazdrosna i zawistna i jak ktos ma miec lepiej od niej to robi pod gorke nei chce sie zgodzic by zobaczyc mieskzanie wczesniej niz 1 lipca jak juz ona sie wyprowadzi!
wielka dupaaaa i tyle!

hej laseczki:)
witam nowa mamusie:)
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu:)
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawię:) mieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża:p ciągle się śmiałam:) spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował:p miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie:p ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach:p mowiłam ciagle spokojnie spokojnie:) i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków:p więc biegł znowu do domu:) synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe:) pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe:) zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle:)

swietnie ze wszystko sie udalo! czkeamy na zdjecia:)

dziewczyny a teraz widac juz sygnaturke?

tak widac juz:)

A aj sie pochwale... julka dzis sie emczyla lezac na brzuszku tak dlugo az wreszcie zaczela kleczec az do raczkowania... pzresunela sie o 2 ruszenia noga i raczkami ale dupsko latało jak galareta:) to juz chyba dobre oznaki.. jak sie uda i powtorzy to.. to wam nagram:):):):)

reklama
zapomniałam dodać, że nasz maluch robi sobie jedna drzemke ok 40-60 minut dziennie:) pamietak, jak moja mamka mi mówiła, że ja przestałam spać w dzień w wieku 6 miesiecy.
nasz malch tez był na basenie:) czwartek, piatek i sobota:)

zapomniałam dodać, że nasz maluch robi sobie jedna drzemke ok 40-60 minut dziennie:) pamietak, jak moja mamka mi mówiła, że ja przestałam spać w dzień w wieku 6 miesiecy.
nasz malch tez był na basenie:) czwartek, piatek i sobota:)
no wlasnie tez zamierzam zabrac antolka na basen,ale powiedz mi czy musi byc specjalna woda i jest jakis ograniczony czas w wodzie dla takiego maluszka??

wiesz co my byliśmy w basenie u mojego wujka, tam woda jest chyba ozonowana. chlupalismy sie z 15 minut w basenie potem chwilka w jacuzi i pod prysznic.

hej laseczki:)
witam nowa mamusie:)
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu:)
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawię:) mieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża:p ciągle się śmiałam:) spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował:p miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie:p ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach:p mowiłam ciagle spokojnie spokojnie:) i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków:p więc biegł znowu do domu:) synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe:) pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe:) zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle:)
super ze sie wszystko udalo:tak:i pewnie nerwowka przez to spoznienie nie zla byla:-Dprzynajmniej duzo bedzie do wspominania za 20lat hihih:-DCzekamy na zdjecia.

reklama
Do góry