stoja w miejscu.. mam na oku kawalerke... w centrum miasta do 900zl ale nie wiem czy sie uda... wynajmuje ja dziewczyna ktora glupia jest jak but.. zazdrosna i zawistna i jak ktos ma miec lepiej od niej to robi pod gorke nei chce sie zgodzic by zobaczyc mieskzanie wczesniej niz 1 lipca jak juz ona sie wyprowadzi!Dafii jak tam sprawy z mieszkaniem![]()
wielka dupaaaa i tyle!
hej laseczki
witam nowa mamusie
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu![]()
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawięmieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża
ciągle się śmiałam
spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował
miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie
ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach
mowiłam ciagle spokojnie spokojnie
i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków
więc biegł znowu do domu
synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe
pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe
zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle![]()
swietnie ze wszystko sie udalo! czkeamy na zdjecia
dziewczyny a teraz widac juz sygnaturke?
tak widac juz
A aj sie pochwale... julka dzis sie emczyla lezac na brzuszku tak dlugo az wreszcie zaczela kleczec az do raczkowania... pzresunela sie o 2 ruszenia noga i raczkami ale dupsko latało jak galareta