o ranyyy współczuję :/Powiem szczerze - nie mam bladego pojęcia.
O fakcie jej istnienia dowiedziałam się jak mnie cieli i wyciągali Michała. W tym całym szoku, że Miśkowi grozi zamartwica nawet nie zapytałam o przepuklinę chirurga :/ ból nasila się po dźwiganiu nawet Michalskiego, czy nawet jak się nachylę nad Miśkiem do karmienia :/ mam pas przepuklinowy ale nic nie pomaga, tylko czuję jak trzewia idą mi pod samą krtań :/ a przepukliny ani rusz.
Nie chcę iść do chirurga bo wiem, że skieruje mnie na operację, a po cesarce muszę i tak odczekać minimum 1,5 roku ...
Gdy te ustrojstwo zaczyna mnie boleć to się uwypukla po prawej stronie pępka :/ ale nie wiem czy to ta cała pępkowa ...
Daffi- Ciebie też jak boli gania do WC ?
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
wiecie co...poczytałam pobierznie jak pisałyście o kąpaniu,myciu dzieci i nie chce nikogo urazić ,ale nie wyobrażam sobie jak można myć dziecko co drugi dzień rozumiem,że jak się czasem zdarzy to nic się nie stanie ,ale na co dzień ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji...ślinią się dzieciaki więc cała szyja zapaprana a i podczas jedzenia i picia coś polecieć może, paluchy non stop w buzi, zakiszone w tych pampersach te pupcie, a nie myta i nie czesana główka to ciemieniucha gotowa itd itp Przeciez przecieranie to nie to samo co umycie w wanience ! nie rozumiem tekstów,że dziecko się nie brudzi ?a kiedy dziecko jest brudne-jak jest umorusane całe i ma brud za paznokciami ? Jak pracuje w biurze a nie w polu to też sie nie ubrudze ! i co mam myć się zatem co drugi dzień ???! Ja kąpie się raz a w ciepłe dni dwa razy dziennie i nie wyobrażam sobie,że moje dziecko pójdzie brudne spać ! Poza tym 'czym skorupka nasiąknie za młodu....'
jeszcze raz przepraszam jak ktoś się poczuł urażony,ale ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat...a szczerz mówiąc nie pomyślałam,że można inaczej !
Elizka...ale normalnie to ja też kąpie codziennie! Tylko napisałam że jak jest chory..teraz w dodatku takie pogody że ja np nie zawsze mam w domu ciepło wieczorem..więc wolę go co drugi dzień wykąpać niż jakby miał jeszcze się doprawić! A po szczepieniu...mi już przy Hani lekarz powiedział żeby tego dnia kapiel sobie odpóścić więc ja się go słucham!
lanjaa
Aga mama Julii
Ogromniaste buziaki dla 6miesięczniaków Alanka Luuznej i Weroniczki Helci oraz dla 5miesięczniaków Amelki Allitki i Filipka Sylwik 1987
Od nas też wszystkiego naj naj kochane maluszki:-)
Purchawka
Mama Lolka :-)
Ogromniaste buziaki dla 6miesięczniaków Alanka Luuznej i Weroniczki Helci oraz dla 5miesięczniaków Amelki Allitki i Filipka Sylwik 1987
Również ode mnie wszystkiego najlepszego )) Samych słodkości
Powiem szczerze - nie mam bladego pojęcia.
O fakcie jej istnienia dowiedziałam się jak mnie cieli i wyciągali Michała. W tym całym szoku, że Miśkowi grozi zamartwica nawet nie zapytałam o przepuklinę chirurga :/ ból nasila się po dźwiganiu nawet Michalskiego, czy nawet jak się nachylę nad Miśkiem do karmienia :/ mam pas przepuklinowy ale nic nie pomaga, tylko czuję jak trzewia idą mi pod samą krtań :/ a przepukliny ani rusz.
Nie chcę iść do chirurga bo wiem, że skieruje mnie na operację, a po cesarce muszę i tak odczekać minimum 1,5 roku ...
Gdy te ustrojstwo zaczyna mnie boleć to się uwypukla po prawej stronie pępka :/ ale nie wiem czy to ta cała pępkowa ...
Daffi- Ciebie też jak boli gania do WC ?
no to masz pepkowa na pewno.... ja wlasnie po dziwganiu widze taka gulke nad pepkiem bo moja tam sie usadowila.... i bardzo mocno to boli.... u mnie wykryli ja w poodstawowce bodajze w 2 klasie zawsze przy bilansach mi to dotykali ale lekarze stwierdzili poki sie nie powieksza nie operuje sie bo moze sie wchlonac... no dupa.. nie wchlonela sie i teraz sie powieksza.. czas by byl isc pokazac lekarzowi znow... ale ja taka chetna do chodzenia po lekarzach....
ja ci nie pwoiem czy mnie do wc goni jak boli bo ja do wc chodze tak samo czesto jak gdy bylam w ciazy.
Ostatnia edycja:
Wszystkiego Najlepszego kochane szkarby
Hot chocolate
Mama Macola ;)
I od nas stóweczka dla solenizantów ;-)
A my dzisiaj tak nietypowo mamy chrzciny ;-) i non stop leje buuuu ;-)
I od nas stóweczka dla solenizantów ;-)
uy mnie dzis slonce tak bije.. od rana jest tak goraco ze na spacer pojde po 12 na pewno bo jest az duszno....
oczekuje na burze bo maja do nas dojsc... zbyt nagle ocieplenie przy takim chlodzie jaki byl....
reklama
ola10
Fanka BB :)
wszystkiego dobrego dla maluchów i mamuśogromniaste buziaki dla 6miesięczniaków alanka luuznej i weroniczki helci oraz dla 5miesięczniaków amelki allitki i filipka sylwik 1987