reklama
zdecydownie większe są huggiesy a przynajmniej tak było w newbornach...pampersy 1 w pewnym momencie były za małe, 2 za duże a huggiesy idealne...traktowałam je jako przejściowe teraz przeszłam całkiem na pampersa,więc nie wiem jak jest w tych większych rozmiarach ...my nadal na 3jeczkach lecimy i chyba jeszcze troszkę ich poużywamyja jak skoncze ta pake ktora mam teraz to tez 4 kupie ...
a czy ktos moze mi powiedziec jak wielkosciowo sa huggiesy ?? wieksze czy mniejsze od pampersow ??
he he no tak właśnie słyszałam,że rzadko się zdarza żeby dziecko ugryzło, ale znając życie to by mnie pokąsała a tego już chyba nie zniosłabym ;-)...choć w sumie po tych mękach z karmieniem jakie przeszłam na początku moje suty są znieczulone na zawsze chyba ;-)Eliza nie bój się...Hania miała prędko zęby...karmiłam ją do 14 miesiąca..i nigdy mnie nie ugryzła!
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Dla półrocznych Juliuszka Julki, Michałka Marzki, Michalinki Akozki miliony buziaków i uścisków :*
Ja równiez składam najserdeczniejsze zyczenia;-)
Sto lat Julek, Misia i Michałek :-)
Ja kąpię codziennie, bez względu na szczepienia, przeziębienia itd. ;-)
A co do ząbków to tak mnie zastanawia, czy jak już się one pojawią to po każdym posiłku trzeba te zębole myć No a jak dzieciaczek wstaje w nocy to co wtedy też nocne szorowanie?
Ja tez kapie codziennieno chyba ze by byl przeziebiony to moze odpuszcze,po szczepieniu kapiemy normalnie
Co do mycia zabkow lub dziasel to ja powiem ze narazie nie myjemyzeboli narazie nie ma,Corce mylam zawsze tylko przed nocnym spaniem i ma super biale i zdrowe zabkiwiec moim zdaniem to nie zalezy cze sie myje czy tez niejesli maja byc mocne to bedaMi mama nie myla jak bylam malazaczelam myc chyba od komuni i mam zeby zdrowejeszcze dentysty nie widzialy;-)
W
wika_20
Gość
Witam sie
ale tu dzisiaj pustki no w sumie w koncu święto ;-)
Ja dziąsełka raz na tydzien przemywam ale przyznam ze osttanio jakos zapomnialam ale woda i gazikiem... lub tetrowa... dzieki za przypomnienie no ale jak beda zeby to chyba tez raz dziennie na noc no chyba ze duzo ich bedzie to czesciej po obiadkach itd...a wlasnie jak to jest z ta pasta?? od kiedy pasta??
ale tu dzisiaj pustki no w sumie w koncu święto ;-)
Podczepiamy sie do zyczonek 100-wkaI my i my skladamy zyczonka
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden miesiac więcej
My tez bylismy na obiadkumy dziś do moich rodziców jedziemy, pogoda jest zabójcza, leje i leje i leje... końca nie widać
i od nas najlepsze życzonka dla naszych małych jubilatów
Ja równiez składam najserdeczniejsze zyczenia;-)
Ja tez kapie codziennieno chyba ze by byl przeziebiony to moze odpuszcze,po szczepieniu kapiemy normalnie
Co do mycia zabkow lub dziasel to ja powiem ze narazie nie myjemyzeboli narazie nie ma,Corce mylam zawsze tylko przed nocnym spaniem i ma super biale i zdrowe zabkiwiec moim zdaniem to nie zalezy cze sie myje czy tez niejesli maja byc mocne to bedaMi mama nie myla jak bylam malazaczelam myc chyba od komuni i mam zeby zdrowejeszcze dentysty nie widzialy;-)
Ja dziąsełka raz na tydzien przemywam ale przyznam ze osttanio jakos zapomnialam ale woda i gazikiem... lub tetrowa... dzieki za przypomnienie no ale jak beda zeby to chyba tez raz dziennie na noc no chyba ze duzo ich bedzie to czesciej po obiadkach itd...a wlasnie jak to jest z ta pasta?? od kiedy pasta??
Witam się!
Dawno nic nie pisałam, tylko podczytywałam, jakoś wena mnie opuściła.
Wszystkim małym jubilatom z ostatnich dni wszystkiego najlepszego, także spóźnione życzenia dla emwu oraz dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich pierwszego dnia dziecka.
Tak sobie czytam o karmieniu piersią przy ząbkach, aga podziwiam Hanię, że Cię nie ugryzła. Moja Ala jak jej ledwo ząbek wyrósł to tak mnie dziabnęła podczas karmienia (karmię raz dziennie rano, a potem odciągam) to aż syknęłam z bólu, a laktator mi dodatkowo rozwalił, że aż mi krew leciała. A dzisiaj tak mnie ugryzła w palca, że też poleciała krew. Normalnie mam jakiegoś małego wampirka. Wyjątkowo ostrego ma tego ząbka, to po Tacie.
Co do pieluszek to my używamy 4+ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Co do porównania pieluch to w 3 huggiesy były większe niż pampersy.
No nic chwilowo tyle, bo mi jedzenie stygnie
Dawno nic nie pisałam, tylko podczytywałam, jakoś wena mnie opuściła.
Wszystkim małym jubilatom z ostatnich dni wszystkiego najlepszego, także spóźnione życzenia dla emwu oraz dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich pierwszego dnia dziecka.
Tak sobie czytam o karmieniu piersią przy ząbkach, aga podziwiam Hanię, że Cię nie ugryzła. Moja Ala jak jej ledwo ząbek wyrósł to tak mnie dziabnęła podczas karmienia (karmię raz dziennie rano, a potem odciągam) to aż syknęłam z bólu, a laktator mi dodatkowo rozwalił, że aż mi krew leciała. A dzisiaj tak mnie ugryzła w palca, że też poleciała krew. Normalnie mam jakiegoś małego wampirka. Wyjątkowo ostrego ma tego ząbka, to po Tacie.
Co do pieluszek to my używamy 4+ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Co do porównania pieluch to w 3 huggiesy były większe niż pampersy.
No nic chwilowo tyle, bo mi jedzenie stygnie
Dla półrocznych Juliuszka Julki, Michałka Marzki, Michalinki Akozki miliony buziaków i uścisków :*
i my sie dolaczamy
u nas dzis bylo pieknie wiec caly dzien na dworze bylismy... wrocilismy kolo 18////
moje dziecie nadal marudzi... ale zebow jakos nie widze... wiec juz sama nie wiem o co tej malej terrorystce chodzi........
reklama