reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Marta jak się niania sprawuje?

Super!! Naprawde fajna kobitka:tak:
Mały na jej widok to az piszczy z radości i to za kazdym razem jak ona przychodzi;-)
Duzo mu opiwiada, śpiewa, wiersze mówi;-) zna sie na tym, co takiemu dziecku podać do jedzenia, więc nie martwię się, że pod moja nieobecnośc nakarmi go czyms podejrzanym.
nawet jak jej powiedziałam, że maiłam chwile grozy bo mały sie zachłysnął to od razu powiedziała jak w takiej chwili reagowac i co zrobić:tak:
ma kobieta wiedze na temat dzieci i umie sie opiekować. Jak na razie jestem z niej zadowolona.
Dodatkowym atutem jest to, że sama jest piekna i zadbaną kobietą, , zawsze ładnie wyglada i tak samo o Piotra dba;-) Zawsze go ładnie wystroi na spacer:-)

Od nas też buziaczki dla Agatki!!!

Marta a powiedz ..ta niania ma jakieś wykształcenie czy po prostu zna się na dzieciach?

Wykształcenia w tym kierunku nie ma, zna sie na dzieciach, Piotrus jest jej 4 dzieckiem które pilnuje i zawsze pilnowała dzieci od takiego młodego wieku;-) jak widać, takie rzeczy łatwo sprawdzić bo tylko osoba, która miała styczność z małymi dziećmi będzie dokładnie wszystko wiedziała.

to ja w koncu tu zajrze :-D
sie witam..
jestem na etapie przestawiania sie z pora wstawania.. gdyż moje dziecko już przed 7 nie ma zamiaru spać.. za to teraz spi jak zabita :p
spanie nocne..- chyba przyzwyczailam sie juz do tego nocnego wstawania.. jednak kawa z rana to podstawa :)

Wszystkiego Najlepszego dla Agatki :) :*

Wszystkiego Najlepszego dla Agatki:):):):):)

Kopciuszku bardzo wspolczuje!:(
ja ostatnio tez myslalam ze to juz sie zaczyna ale uspokoila sie na szczescie a w koncu patrys i julka to tylko 1 dzien roznicy!
niestety 23 tydzien sie zaczyna i sama czekam w obawach bo do tej pory wszystko szlo jak w zegarku no ale moze dziecko mnie zaskoczy tak jak i dzis bo to byla kolejna noc bez ani jednej pobudki!
norma;lnie czuje sie wspaniale:):):)
3mam kciuki oby jednak wczorajsza sytuacja byla jednorazowa:)

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj na dzień matki spakowałam moją mysię i razem z mamą pojechałyśmy do jej mamy- czyli mojej babci, a tam mieszka z nią jeszcze jej mama, która ma 97 lat. I tak zrobiłyśmy parę zdjęć z okazji dnia matki z 5 generacjami.
Tzn. moja mała- ja(mama) - babcia - prababcia - praprababcia. :-)

Ja wczoraj na dzień matki spakowałam moją mysię i razem z mamą pojechałyśmy do jej mamy- czyli mojej babci, a tam mieszka z nią jeszcze jej mama, która ma 97 lat. I tak zrobiłyśmy parę zdjęć z okazji dnia matki z 5 generacjami.
Tzn. moja mała- ja(mama) - babcia - prababcia - praprababcia. :-)

Ale super!! czekamy na fotki:tak:

Witam kobietki co można podać prawie 6 miesięcznemu maluchowi jak go dopiero bierze jakieś przeziębienie troszkę pokasłuje i kicha ale bez wydzieliny? Można jakąś witC i czy jest specjalna dla niemowląt?

reklama
Do góry