reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

chihotka pytałaś o dobre pieluszki
powiem ci że mnie też pampersy nie zachwycają i jak byłam w Polsce to wypróbowałam biedronkowe Dado albo Dodo nie pamiętam nazwy dla mnie rewelacja bo nie przeciekają na bokach w nocy
tutaj jeszcze nie znalazłam które by mi odpowiadały muszę jeszcze spróbowac lidlowskich

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mam z okazji Dnia Matki, uśmiechu, radości, pociechy ze szkrabów. :-D:-D:-D
A ja się muszę pochwalić , bo nie wytrzymam!!!:-D:-D:-D Dostałam dzisiaj prezent na Dzień Matki od mojego smyka. Weroniczka pierwszy raz sama usiadła w łóżeczku. :szok: Wchodzę do pokoju, a ona sobie siedzi w łóżeczku i tarmosi swojego ulubionego misia i uśmiech od ucha do ucha. Ale się cieszę!!! :-D:-D:-D Zrobiłam parę zdjęć, wkleję je do albumu wieczorem.
Pozdrawiamy.

Wspaniale, ja czekam na tą chwilę,
Jak usiądzie, jak wstanie, jak słowo pierwsze powie :)
nie mogę się doczekać postępów małego człowieka

Ja tylko wpadlam sie przywitac i mamom pozyczyc wszystkiego naj :))) aby w dzisiejszy dzien nasze pociechy byly dla nas łaskawe i nie dokuczały :-) i duzo sie usmiechały :-)

Witamy Kochane mamusie i przyłączamy sie do zyczeń :-)
ja juz dzis po badaniach okresowych do pracy wiec teoretycznie mogę wracac.... ale sie niechce...

Kochane mamusie, wszystkiego najlepszego w NASZ dzień ;-)

A ja się muszę pochwalić , bo nie wytrzymam!!!:-D:-D:-D Dostałam dzisiaj prezent na Dzień Matki od mojego smyka. Weroniczka pierwszy raz sama usiadła w łóżeczku. :szok:
Cudowny prezent :tak::tak::tak: Macol dzisiaj wsadził pierwszy raz stopę do buzi i zrobił wielkie oczy ze zdziwienia, że tak można :-D:-D:-D

U nas biegunki cd :-( Na szczęście Maciek nie jest odwodniony :tak: Jest to delikatny 'katarek jelit', najprawdopodobniej po brokułach :dry:
Dałam mu wczoraj na noc kaszkę ryżową na mleku modyfikowamym i spał bardzo niespokojnie, przez sen troszkę marudził i się wiercił :-( ostatecznie zasnął o 23 ;-) Prawdopodobnie kaszka była dla niego troszkę za ciężka :no: Dałam około 1,5h przed snem i bezpośrednio po kąpieli cycola, ale coś mu jednak nie pasowało:confused: Za to wstał dzisiaj o 8.30 :szok: ale w nocy i tak zrobiłam mu 2 pobudki na zmianę pampola:sorry2:

reklama
Do góry