reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a ja pytałam dwóch naszych pediatrów i położną i mówią żeby ściągać. Po prostu można zgłupieć od ilości opinii
d015.gif

A ja nie wiedziałam, że T sciągał małemu :-D Ale tak ładnie odchodził, że nawet nie pomyslałam, żeby coś mówić...

reklama
a ja pytałam dwóch naszych pediatrów i położną i mówią żeby ściągać. Po prostu można zgłupieć od ilości opinii
d015.gif
Temat był kilkakrotnie poruszany:tak: Pediatrzy mówią swoje a konsultowałam się z chirurgiem i urologiem dziecięcym i oni powiedzieli : Łapy precz od napletka;-)
Dla mnie osobiście chirurg dziecięcy ma większy autorytet od pediatry;-):tak: Poza tym miał racje bo Antkowi nie ściagałam i sam się zsunął;-)
Poza tym jak za czesnie to zrobisz to dziecko moze łapać infekcje, ten napletek to naturalna ochrona przed zarazkami.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mam z okazji Dnia Matki, uśmiechu, radości, pociechy ze szkrabów. :-D:-D:-D
A ja się muszę pochwalić , bo nie wytrzymam!!!:-D:-D:-D Dostałam dzisiaj prezent na Dzień Matki od mojego smyka. Weroniczka pierwszy raz sama usiadła w łóżeczku. :szok: Wchodzę do pokoju, a ona sobie siedzi w łóżeczku i tarmosi swojego ulubionego misia i uśmiech od ucha do ucha. Ale się cieszę!!! :-D:-D:-D Zrobiłam parę zdjęć, wkleję je do albumu wieczorem.
Pozdrawiamy.

No wielkie brawa!!!!!!

Witam mamy i z okazji naszego pierwszego święta Mamy życzę Wam dużo usmiechu zadowolenia i pociechy z naszych maluszków a za rok pewnie przyjdą już do nas z kwiatkiem.

Z okazji DNIA MATKI wszystkim moim koleżankom z którymi przeżyłam trudy i piękne chwile ciąży, porodu i wychowywania dziecka życzę słonecznych dni, pociechy z naszych smyków, dużo uśmiechu na twarzy, bo WSZYSTKIE jesteśmy najlepszymi mamami na świecie :) Dla niektórych z nas to 1 święto, tym bardziej cieszmy się z tego pięknego dnia :))

[URL=http://img203.imageshack.us/i/obraz026wi.jpg/] [/URL]

dzikeuje i dołaczam sdie do zyczen dla wszytskich mamus:)

Wiecie co wam powiem?????
mje dziecko znow spalo cala noc bez wstawania po smoczka! i obudzila sie dopiero o 7 rano a nie o 6hehhehe:)
ale dzis stuka nam 22tydz i 5 dzien a od 23 tyg niby znow skok rozwojowy i widze po mlodej ze juz nie chce grzecznie polezec tylko ciagle marudzi i cos jej nie gra:):):):) hehe

Wow. To 10 gram mniej ważył od Igorka ale długaśny strasznie. :) Wrzuć wrzuć fotke. Ja spadam na spotkanko z Purchawką ale zajrze potem :)

Mamusie Kochane Wszystkiego Naj Naj Naj Naj Naj .........

No dziewczyny Beti byly duzo mniejsze a juz pod koniec tak ją wywaliło! ogromniasty brzuszek miala ale jaki sliczny i kształtny:)

ja sie dolacze do zyczen dla wszystkich MAM !! tym co obchodza to swieto po raz pierwszy i tym co juz go swietowaly zyczymy aby juz zawsze ten dzien zaznaczal sie w kalendarzu wielkim usmiechem!!!!

reklama
Do góry