reklama
lanjaa
Aga mama Julii
No to powodzenia życzę na egazminach dziewczynyja na szczęście mam już to za sobą:-). A Julia broniła ze mną pracę magisterską;-)byłam w 5 miesiącu ciąży
I ja! I ja! Jutro egzamin
no to i za Ciebie bedziemy trzymac kciuki
kciukasy trzymamy z Julkiem za wszystkie studiujące i broniące się Mamy ! Szczerze Was podziwiam ..mnie by się chyba już nie chciało ....tym bardziej się cieszę,że to dawno za mną..choć czasem jednak tych czasów mi żal...że już nie wrócą....
powodzenia KOchane!:-)
powodzenia KOchane!:-)
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Wg mnie u nas jest typowa biegunka... Maciek od 3 dni robi średnio 7 kup dziennie + 2 w nocy, dzisiaj może pobić rekord bo już zrobił 5:-( Oprócz tego, że te kupki są wodniste to mają jeszcze w sobie śluz Pediatra powiedziała, że jakby była temp to wtedy można podejrzewać rota... ale ma na wszelki wypadek wpaść do nas po 19 ;-)
Na razie wpakowałam Maćkowi marchew z ziemniakiem i wieczorem dam mu kaszkę na mleku mod, bo zawsze je kleik na moim mleku... może to troszkę scali te kupsztale
Co do wody to Maciek niestety nie chce jej pić... gryuzie smoka, ale jak coś przez przypadek wypije to później zwraca :-( Przystawiam go do piersi, żeby troszkę sobie popił, ale nie wykazuje zbyt dużego zainteresowania
Wiem ze latwo jest powiedziec ale powinien pic duzomoze sie takto odwodnic,pamietam jak nam pediatra przepisala Gastrolitwlasnie zeby nie bylo odwodnieniamozesz podac mu smecte,lakcid.
a ja przez kilkanaście minut w drodze od lekarza z Julkiem spiekłam sie na raka ( ałłłaaa!!!)...sukienka bez rękawów ,która nosiłam w ciąży ..hehe no nieźle narozrabiała do tego...w ciąży była opięta na brzuchu,dziś choć brzuch jeszcze nie ten to jednak trochę luzu jest...Usiadłam na krześle u pana doktora z Julkiem na rękach a tu guziki od góry do dołu ...siup sie poodpinały yyyyyyyyyy dobrze,że Julek juz całkiem spory to się zakryłam a potem szybko jedną ręka zaopinałam guziki a drugą rozbierałam Julka z bodziaka dopinałam sie jeszcze w poczekalni po wizycie .... ale się ludzie gapili....
Osłuchał mi Go i sprawdził uszka i gardło,bo coś mi się drapał strasznie w jedno uszko ale doctorek powiedział,że wszystko ok...Hmm...no dla mnie nie jest tak całkiem ok...bo coś mu tam charcholi ( oczywiście nie kiedy byliśmy u lekarza) więc Go oklepujemy z P i podaję Mu syropek p/ kaszlowy a ponieważ w czwartek miał gorączkę to jutzrejsze szczaepienie przekładam o tydzien,choc lekarz stwierdził,że nie ma przeciwskazań ja jednak zrobię tak jak czuję,że powinnam zrobić-przekładamy!
Popieram
Cezsc dziewczyny, jas nie czytam Was ostatnio bo sie uczej tej obrzydliwej ortopedii...... Jutro egzamin o 12tej, trzymajcie kciuki za nas. Juz 10 dni bez chlopakow, dobrze ze to tylko 60 km to jutro po egzaminie pedzimy do nich cociaz na jeden dzien. Ide sie uczyc
Trzymamy kciuki za wszystkie zdajace egzaminy;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ciekawe co te nasze dzieci wymysla nam jutro na dzien matki
A
AnOoLa88
Gość
wszystkie będą spały cały dzieńciekawe co te nasze dzieci wymysla nam jutro na dzien matki
reklama
A
AnOoLa88
Gość
tak se patrze na swoja sygnature.. chyba musze innej zdjecie mojej buły wstawic.. tosz to calkiem inne dziecko już