reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Jak pisalam wcześniej wózek już mam, ale nie wstawiam jeszcze do siebie, jest narazie u mojej mamy.
Do niej będę znosić wszystkie rzeczy :)a potem nie będę musiała już latać w środku zimy

AnOoLa ja planuję kupić tak na przełomie września/ października. Wydaje mi się, że kupować wszystko za jednym zamachem to duży wydatek.

AnOoLa ja planuję kupić tak na przełomie września/ października. Wydaje mi się, że kupować wszystko za jednym zamachem to duży wydatek.
też tak myślałam.. ja od października albo i predzej zacznę poważnie kupować wszystko dla dzidzi.. tak powolutku..
większosc z allegro i to od jednego sprzedawcy zeby na przesyłce oszczędzić ;)

Hej:)
My wózio kupujemy na początku grudnia, nie ma potrzeby kupować wcześniej. Ewentualnie końcem listopada.
Co do śluzu to ja mam go też duużo;/ wkurzające. Jest albo biały albo jasnożółty. Nie wiem czy ta barwa jest normalna;/ No ale gdzieś czytałam, że tak. A może znów mam nawrot infekcji, 2 razy zdarzyło się, że swędziało mnie wiadomo gdzie i nie wiem co o tym myśleć, ale wizytę mam 12ego to się dowiem.

Moja Martynka budzi się jak ktoś fałszuje w tv:D A jak ktoś fajnie śpiewa to śpi:p
A po jedzeniu to zawsze jest aktywna, mały Głodomorek, chyba po tatusiu:)

też tak myślałam.. ja od października albo i predzej zacznę poważnie kupować wszystko dla dzidzi.. tak powolutku..
większosc z allegro i to od jednego sprzedawcy zeby na przesyłce oszczędzić ;)
Też oglądałam na allegro ale w moim mieście są podobne ceny i też bardzo mi się podobają. A wam jakie wpadły w oko? Bo mnie podobają sie te malutkie co z daleka wyglądają jakby tylko noworodka mogły pomieścić:-D

reklama
Hej:)
My wózio kupujemy na początku grudnia, nie ma potrzeby kupować wcześniej. Ewentualnie końcem listopada.
Co do śluzu to ja mam go też duużo;/ wkurzające. Jest albo biały albo jasnożółty. Nie wiem czy ta barwa jest normalna;/ No ale gdzieś czytałam, że tak. A może znów mam nawrot infekcji, 2 razy zdarzyło się, że swędziało mnie wiadomo gdzie i nie wiem co o tym myśleć, ale wizytę mam 12ego to się dowiem
Ja mam tak samo i gin powiedział, że to nic groźnego

Do góry