reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej laseczki:)
sie nie odzywałam, bo jakos czasu brak na pisanie, ale czytam was dzielnie i jestem nabierząco:)
buziaki dla wszystkich maluszków które obchodzą i obchodziły miesięcznice:)
panieński udany megaaa:D wróciłyśmy ze świadkową o 6:30:) tatus dzielnie dał rade z młodym, jestem mega dumna:)
gości już wczoraj rozsadziliśmy. jutro mo przyszły teraźniejszy małżonek jedzie wreszcie sobie skołować ubranie, on ma czas..dodam, że ślub 29 maja:) ja powoli łapie stresa..
robimy postepy w jeżdzeniu wózkiem;) młody daje rade tylko w foteliku samochodowym (nosidełku)
wiedzę, że wszystkie olałyście moje pytanie dotyczące wystroju kościoła i samochodu- spoko:)
asia uważaj na noge! niech się dzielnie goi, fajno, że komunia udana:)
u nas też już jedna komunia zaliczona, w ta niedziele druga:)
mam problem, bo dziewczyna, ktora miała siedzieć z małym podczas nie może..więc mam 1,5 tyg na znalezienie kogos poleconego i zaufanego..
to chyba tyle:)

reklama
No ja jak miałam wesele to po prostu poszłam do kwiaciarni i zamówiłam strojenie kościoła i auta..i nie dawałam żadnych "wytycznych" a wszystko super zrobili..i nie drogo ..a co do bukietu to ja miałam chyba lilje z różami..ale wg mnie za duży był bukiet..teraz wzięłabym mniejszy!

ja też myślę nad czyms małym np 8 małych kalii. dla mnie to tylko bukiet a, że jestem skromna to nie czułabym sie dobrze z czyms wielkim:)

Suknia piękna!!!

Marta czy mogłabyś jeszcze raz dać linka do tego krzesełka do kąpania bo nie mogę tego znaleźć!

reklama
Do góry