reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hej laseczki:)
sie nie odzywałam, bo jakos czasu brak na pisanie, ale czytam was dzielnie i jestem nabierząco:)
buziaki dla wszystkich maluszków które obchodzą i obchodziły miesięcznice:)
panieński udany megaaa:D wróciłyśmy ze świadkową o 6:30:) tatus dzielnie dał rade z młodym, jestem mega dumna:)
gości już wczoraj rozsadziliśmy. jutro mo przyszły teraźniejszy małżonek jedzie wreszcie sobie skołować ubranie, on ma czas..dodam, że ślub 29 maja:) ja powoli łapie stresa..
robimy postepy w jeżdzeniu wózkiem;) młody daje rade tylko w foteliku samochodowym (nosidełku)
wiedzę, że wszystkie olałyście moje pytanie dotyczące wystroju kościoła i samochodu- spoko:)
asia uważaj na noge! niech się dzielnie goi, fajno, że komunia udana:)
u nas też już jedna komunia zaliczona, w ta niedziele druga:)
mam problem, bo dziewczyna, ktora miała siedzieć z małym podczas nie może..więc mam 1,5 tyg na znalezienie kogos poleconego i zaufanego..
to chyba tyle:)

reklama
No ja jak miałam wesele to po prostu poszłam do kwiaciarni i zamówiłam strojenie kościoła i auta..i nie dawałam żadnych "wytycznych" a wszystko super zrobili..i nie drogo ..a co do bukietu to ja miałam chyba lilje z różami..ale wg mnie za duży był bukiet..teraz wzięłabym mniejszy!

ja też myślę nad czyms małym np 8 małych kalii. dla mnie to tylko bukiet a, że jestem skromna to nie czułabym sie dobrze z czyms wielkim:)

Suknia piękna!!!

Marta czy mogłabyś jeszcze raz dać linka do tego krzesełka do kąpania bo nie mogę tego znaleźć!

reklama
Do góry