reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
marta nie wiem jaki to styl:) nie znam się na modzie zbytnio:) szukałam zupelnie innej sukienki, skromnej, prostej..ale ta zobaczyłam na wieszaku i wiedziałam, że to wlasnie ta:) chociaz nie wierzyłam w takie cos..jak kumpele mowily zobaczysz sukienke i bedziesz wiedziec, że to ta:) a jednak tak jest:)
bikiecik super, jednak nie dla mnie, ja musze mieć cos prostego skromnego:) dlatego pomysłam o tych kaliach. chociaż mój tata powiedział, że kojarza mu sie z cmentarzem..:) no ale każdemu nie dogodzisz.
aga to mialas mega lipe..u nas nikt takiego czegos nie odwali..na zamknietym wtawie wam jak beda stoly rozstawione i tez rodziny beda wymieszne. u nas jest jeden wielki plus, że jestemz J dlugo i jak znam jego cala rodzine a on moja.

braffiterka jest to babeczka która dobiera profesjonalnie staniki:)

tak planuje sadzanie gości, dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie, nikt nie biegnie i nie "trzyma" miejsca dla znajomych, tylko przed sala każdy na tablicy sprawdzi gdzie siedzi, przy którym stole. byłam na weselu gdzie nie było ustalone z gory kto gdzie siedzi i mojego J mam z 2ka rodzeństwa nie siedziała z nami, bo usiadł ktoś inny i nie było miejsca, lipa straszna!

Aaaaa :-D

Moja kuzynka do dziś przeżywa, że jak poszla na wesele, to tak ją usadzili, że gorzej być nie mogło. Miała wokół siebie zgraję ciotek co o menopauzie nawijały, a po drugiej stronie bawilo się jej kuzynostwo...zresztą zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie pasuje...
U szwagierki też miejsca zabrakło, ale impreza była swietnie zorganizowana, że w ciągu minuty znalazło się miejsce gotowe :tak: Każdy siedział, gdzie chciał, a potem to i tak wielkie migracje po miejscach były - w pewnym momencie nie wiedziałam, gdzie siedzę :-D

Gratuluje :))

Co jej zamówiłaś?

Trzy zabaweczki: żólwiki z pozytywką na wózek, żyrafę-szmatkę ;-), kotka z bezpiecznym lusterkiem a z innych rzeczy: śliniaczek plastikowy z kieszonką Tommi Tipee, silikonową szcxzoteczkę na palec z masażerem do dziąseł oraz książeczkę do wody ze zwierzątkami i piszczkiem.

Planuję jeszcze zakup puzzli piankowych, bo nie mamy dywanów a chcę ją układać na brzuszku oraz kołysanek dla dzieci do snu.

Dziękujemy za życzonka! A tu linki, jakby kogoś interesowały:

ZABAWKA PRZYTULANKA DREWEX ŻYRAFA HIT !!!!!!!! (1039355340) - Aukcje internetowe Allegro
PISZCZĄCA KSIĄŻECZKA DO WODY ZWIERZĘTA BABYONO (1039281064) - Aukcje internetowe Allegro
SZCZOTECZKA SILIKONOWA DO ZĘBÓW I MASAŻU + ETUI (1031718508) - Aukcje internetowe Allegro
MAGICZNE LUSTERKO wspaniała zabawka!!!! 2 wzory! (1029575428) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLINIAK PLASTIKOWY Z KIESZONKĄ TOMMEE TIPPEE (1028677942) - Aukcje internetowe Allegro
Zabawka, Pozytywka-ŻÓŁWIKI BABY MIX!!! (1028511666) - Aukcje internetowe Allegro

Co do usadzania to my też robiliśmy karteczki na naszym weselu i powiem wam, że był spokój i porządek. Na tych weselach, na których nie było etykietek, goście zamiast np. najpierw stanąć i odśpiewać sto lat, rzucali się na stoł, żeby zająć co lepsze miejsca. Nie wspomnę o tym, ile było niezadowolonych, bo brakło im miejsc koło siebie. A tak lepiej przemyśleć, kto ma koło kogo siedzieć i święty spokój :-).

Magda tak przeglądam zdjęcia z wesel na których byliśmy i mam fajowską i prostą wiązankę z kalii, myślę że Ci się spodoba:tak:
Poprawiny & Wesele 195.jpg

A co mojej synowej jest????? Bo ja ofkors nie w temacie i wyskakuje jak gumka z majtek jak sie pojawie!
Syra zapsikana Panthenolem jak narazie i daje rade ! nocka pewnie bedzie ciezsza i posle jarka wieczorem po cos mocniejszego na oparzenia!

Lulka ma mocny katar!
jak miala humor tak juz zniknal! wiecznie spi ale przy tym bardzo maruzi placze i ma problem z zasnieciem!

reklama
Do góry