reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Wiadomosc od Paulus

Alus wczoraj mial kroplowe. Dostaje co chwilke smecte i lakcid ale ladnie przyjmuje. Biegunki nie ma juz, sa papkowate kupki, najpierw koloru groszku a teraz zolta. Jestesmy na izolatce z chlopcem 3letnim, ktoremu wykryli rota (tego samego dnia trafilismy do izolatki). Ja juz troche snu nadrobilam bo alus spal cala noc. Zyje na kawach z automatu.

reklama
!00 lat dla naszych małych solenizantek!!!

Super wiadomość od Pauluś:tak:

I u nas trochę lepiej.....po 23 wróciła gorączka, ale musiałam czekać do 1.30 żeby podać syropek...ale po północy nagle sama spadła i już do rana było ok! Teraz tez juz szaleje..tylko co chwilę chce na nocnik....ale dobrze że choć nie wymiotuje..mam nadzieję że najgorsze juz za nami!
Marta pewnie masz rację z tym osłabieniem..ostatnio miała ten niekończońcy się kaszel na który w końcu dostała antybiotyk:no:

!00 lat dla naszych małych solenizantek!!!

Super wiadomość od Pauluś:tak:

I u nas trochę lepiej.....po 23 wróciła gorączka, ale musiałam czekać do 1.30 żeby podać syropek...ale po północy nagle sama spadła i już do rana było ok! Teraz tez juz szaleje..tylko co chwilę chce na nocnik....ale dobrze że choć nie wymiotuje..mam nadzieję że najgorsze juz za nami!
Marta pewnie masz rację z tym osłabieniem..ostatnio miała ten niekończońcy się kaszel na który w końcu dostała antybiotyk:no:

super ze juz lepiej.... biedne te dzieciaczki ze tak przychodzi im sie meczyc. duzo zdrowka dla Hani!

jejku jak u was drogo! u nas za przyjecie weselne takie niewielkie gdzie minimum 3 posilki cieple musza byc i do tego przystawki za 50 zl od osoby!

U nas za wesele w takiej restauracji to wolaja minimum 150 od talerzyka:tak:wiec tylko sie cieszcie:tak:
Wiadomosc od Paulus

Alus wczoraj mial kroplowe. Dostaje co chwilke smecte i lakcid ale ladnie przyjmuje. Biegunki nie ma juz, sa papkowate kupki, najpierw koloru groszku a teraz zolta. Jestesmy na izolatce z chlopcem 3letnim, ktoremu wykryli rota (tego samego dnia trafilismy do izolatki). Ja juz troche snu nadrobilam bo alus spal cala noc. Zyje na kawach z automatu.

Super:-)no to teraz czekamy za wiadomoscia kiedy wyjda;-)

U nas za wesele w takiej restauracji to wolaja minimum 150 od talerzyka:tak:wiec tylko sie cieszcie:tak:
Jejku u nas z poprawinami 120zl od osoby! zaleta malego miasta! chcoiaz cos mam taniej niz inni!

A tak z innej beczki!
Dla mam ktore maja drobne dzieciaczki
Mam Całą (nie otwarta oczywiscie) Paczke Huggiesow Premium 3 (5-9kg) jest w niej 86sztuk
moze jest ktoras chetna odkupic. Sprzedam za 20zł plus przesylka! ale przesylka chyba bedzie nie wiele kosztowac.

Nie wiem, co się stało Alusiowi, ale wiecznie się cieszy dziś :-D z byle czego :-D
Nagrałam filmik nawet - zaraz wrzucę :-D

Nie wiem, co się stało Alusiowi, ale wiecznie się cieszy dziś :-D z byle czego :-D
Nagrałam filmik nawet - zaraz wrzucę :-D

to sie ciesz bo u mnie to jeden wielki jek placz i w ogole wysiadam juz. dzis nie robie obiadu mam na kogo zwalic. zje jajecznica maz a co!? a jak mu nie smakuje to niech jedzie do mamy.

reklama
Do góry