reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Wiadomosc od Paulus

Alus wczoraj mial kroplowe. Dostaje co chwilke smecte i lakcid ale ladnie przyjmuje. Biegunki nie ma juz, sa papkowate kupki, najpierw koloru groszku a teraz zolta. Jestesmy na izolatce z chlopcem 3letnim, ktoremu wykryli rota (tego samego dnia trafilismy do izolatki). Ja juz troche snu nadrobilam bo alus spal cala noc. Zyje na kawach z automatu.

reklama
!00 lat dla naszych małych solenizantek!!!

Super wiadomość od Pauluś:tak:

I u nas trochę lepiej.....po 23 wróciła gorączka, ale musiałam czekać do 1.30 żeby podać syropek...ale po północy nagle sama spadła i już do rana było ok! Teraz tez juz szaleje..tylko co chwilę chce na nocnik....ale dobrze że choć nie wymiotuje..mam nadzieję że najgorsze juz za nami!
Marta pewnie masz rację z tym osłabieniem..ostatnio miała ten niekończońcy się kaszel na który w końcu dostała antybiotyk:no:

!00 lat dla naszych małych solenizantek!!!

Super wiadomość od Pauluś:tak:

I u nas trochę lepiej.....po 23 wróciła gorączka, ale musiałam czekać do 1.30 żeby podać syropek...ale po północy nagle sama spadła i już do rana było ok! Teraz tez juz szaleje..tylko co chwilę chce na nocnik....ale dobrze że choć nie wymiotuje..mam nadzieję że najgorsze juz za nami!
Marta pewnie masz rację z tym osłabieniem..ostatnio miała ten niekończońcy się kaszel na który w końcu dostała antybiotyk:no:

super ze juz lepiej.... biedne te dzieciaczki ze tak przychodzi im sie meczyc. duzo zdrowka dla Hani!

jejku jak u was drogo! u nas za przyjecie weselne takie niewielkie gdzie minimum 3 posilki cieple musza byc i do tego przystawki za 50 zl od osoby!

U nas za wesele w takiej restauracji to wolaja minimum 150 od talerzyka:tak:wiec tylko sie cieszcie:tak:
Wiadomosc od Paulus

Alus wczoraj mial kroplowe. Dostaje co chwilke smecte i lakcid ale ladnie przyjmuje. Biegunki nie ma juz, sa papkowate kupki, najpierw koloru groszku a teraz zolta. Jestesmy na izolatce z chlopcem 3letnim, ktoremu wykryli rota (tego samego dnia trafilismy do izolatki). Ja juz troche snu nadrobilam bo alus spal cala noc. Zyje na kawach z automatu.

Super:-)no to teraz czekamy za wiadomoscia kiedy wyjda;-)

U nas za wesele w takiej restauracji to wolaja minimum 150 od talerzyka:tak:wiec tylko sie cieszcie:tak:
Jejku u nas z poprawinami 120zl od osoby! zaleta malego miasta! chcoiaz cos mam taniej niz inni!

A tak z innej beczki!
Dla mam ktore maja drobne dzieciaczki
Mam Całą (nie otwarta oczywiscie) Paczke Huggiesow Premium 3 (5-9kg) jest w niej 86sztuk
moze jest ktoras chetna odkupic. Sprzedam za 20zł plus przesylka! ale przesylka chyba bedzie nie wiele kosztowac.

Nie wiem, co się stało Alusiowi, ale wiecznie się cieszy dziś :-D z byle czego :-D
Nagrałam filmik nawet - zaraz wrzucę :-D

Nie wiem, co się stało Alusiowi, ale wiecznie się cieszy dziś :-D z byle czego :-D
Nagrałam filmik nawet - zaraz wrzucę :-D

to sie ciesz bo u mnie to jeden wielki jek placz i w ogole wysiadam juz. dzis nie robie obiadu mam na kogo zwalic. zje jajecznica maz a co!? a jak mu nie smakuje to niech jedzie do mamy.

reklama
Do góry