reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
moje dziecię zasneło a ja siedze i sie nudzę:) odkurzyłam rano, mogłabym w sumie wyprasować ciuszki młodego, ale jakoś mi sie nie chce:p poszukam jakiejs dekoracji samochodu na ślub, macie jakiś pomysł? będziemy jechać czarna Insignia, kiece mam ecri.

A tak w ogole to chcialam zapytac czy wasze dzieci tez maja jazde na punkcie mamy wlosow?
Julka ciagnie mnie za wlosy non stop - uwielbia to. Nawet jak w kitke zwiaze to i tak zdola sobie powyciagac i puscic nie chce:(

:tak:

no stuacja opanowana...ale wszystko mokre...:)
ja sie witam:) pije kawke i zaraz biore sie za robote..
musze posprzatac caly dom i ugotowac drugie bo zupe mam z wczoraj...

Rsyeik zaczal mi pokaslywac..;/myslicie ze moge mu dac wit C bez konsultacji z lekarzem??

w niedziele jade do dziadka na wies...a potem do rodzicow.. takze jak wroce to zostani mi tylko 3 tyg tu:) i wypad do krakowa:) jupi:)!!!!

Tez obstawiam ,ze to slina. Jesli nie kaszle bardzo tylko takie suche "kof kof" to zapewne slinka scieka do gardelka a on nie nadaza z przelykaniem. Czy kaszle lezac na pleckach czy w kazdej pozycji?

Dzień dobry:) my już po pobraniu krwi. O dziwo mój synek nie płakał, nawet nie marudził przy wkłuciu:) w szoku byłam, bo zazwyczaj płacze nawet jak go lekarz bada. Pewnie dlatego że siedział u mamy na kolanach;) wyniki w poniedzialek, mam nadzieję, że będzie ok...

ZUCH!!!!

:) silny chłopiec. brawo Aluś
Brawo dla Alusia.

nom hehe
ciekawe co ta małpa mysli..bo ten psiak to może myśleć, że ta małpa to jego pan..karmi go, prowadzi na smyczy hehe:)
opowiadaj jak było wczoraj kobieto:)

reklama
Dziewczyny jak zabezpieczyc aguagu haslem??? Ja zalozylam to jakis czas temu bez hasla i jakis czas nie wchodzilam na to. Dzis weszlam i chcialabym to jednak zabezpieczyc haslem i weszlam juz chyba we wszystkie zakladki i nie ma!!! nie ma nigdzie takiej opcji zeby to zedytowac i wprowadzic haslo...
a moze jest? tylko ja nie wiem gdzie?

Do góry