reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A moje dziecko samo sie podniosło do siedzenia :szok:
złapał moja dłoń i hop juz na dupce siedzi
No to się ciesz, ze taki zdolniacha :))

Hej. My siedzimy w izolatce. Aleks ma krew w kupalku ale mowia, ze to normalne:(((
Niby bo pupcia podrazniona. Mamy podejrzenie rota
Ciekawe czy zgadują czy są pewni, ze to z podraznienia.... ;/
Kurcze, musialby sie w przychodni zarazic podczas szczepienia, bo gdzie indziej ? I tak od razu by wyszło ? ;/ Trzymajcie sie cieplo! Ucalu Alusia w czolko ode mnie!

reklama
Hot no ja bym w zyciu do żłobka nie oddała tak małego dziecka ale to moje zdanie ;) a jakbym miala oddac zeby isc do pracy to nie oplacalo by mi sie placic przykladowo 900zl za zlobek i zarabiac ponad 1000 to w sumie nic bym nie zarobila;-)
ja też już kiedyś na ten temat pisałam...nie oddałabym za nic takiego malucha ! nawet jak żłobek byłby za darmo :tak:

A tak w ogole to chcialam zapytac czy wasze dzieci tez maja jazde na punkcie mamy wlosow?
Julka ciagnie mnie za wlosy non stop - uwielbia to. Nawet jak w kitke zwiaze to i tak zdola sobie powyciagac i puscic nie chce:(
oj tak tak...niedość ,że mi wypadają to jeszcze Gabrysia mi wyrwie pół...tak się głośno cieszy jak mam rozpuszcone i jej macham przed buzią,że żal mi czasem związywać :tak:

Dziewczyny wiadomość od Pauluś taka, że są w szpitalu. w rejestracji już mieli problemy (czekali 2 godz :szok:), ale mąż Pauluś się wnerwił i w końcu przyjęli Aleksa! Mieli problem z pobraniem krwi małego, bo była gęsta, a żyły kruche :-( Teraz są w izolatce, Paula śpi na podłodze! :-( Tz czuwa cały czas. Aluś dostał już dwie kroplówy, ale mogą wyjść dziś, jak się polepszy Alusiowi.

nom wlasnie mi tez napsiala ale nie mialam jak wejsc i przekazac! oby bylo lepiej!!!!

też się właśnie zdziwiłam...my też przez 1 miesiąc zakładaliśmy:tak:

Witam się w ten paskudy, mokry dzień :-)

nie moge odnalezc posta odnosnie tych czapek?? chodzi o czapke na dwor czy w domku??? bo sie zakrecilam....

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantow!!!!!!!!

100 lat dla Hani , Igorka, Lolusia< Michasia, Lukaszka i Fifolka

Buuu..niestety znów złapalismy z Hania jelitówkę:no:
Już w nocy miała temp 38,7 , po nurofenie rano spadło do 37 wiec wolałam przed weekendrm żeby ją lekarz obejrzał...i wszystko czyste a doktor powiedział że panuje znów jelitówka:-( Już raz wymiotowała, biegunka się zaczyna...cały czas ja brzuszek boli..a temperatura po powrocie od lekarza przekroczyła 39:szok:

Pauluś trzymamy za was kciuki:tak:

reklama
y czapki w domu nigdy nie uzywalismy. Tylko w szpitalu czyli 1 dzien. Od powrotu do domu ani razu.
Na dwor tylko do lutego. Od poczatku marca czapki na glowie nie bylo.
No ale ja preferuje zimny chow i w naszym przypadku na zdrowie nam to wychodzi.

Do góry