reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Pauluś Kochana dużo zdrówka dla Aleksia Trzymajcie sie kochani :*:-(

Czesc :) tylko 5 stron do nadrobienia szok ;):szok:
Coś mało piszecie ;p No i do nas w końcu przyszla z rana burza , deszcz i brzydka pogoda a było tak ślicznie ....dopadła i nas ta szara pogoda...
Ja ogarnełam , Igorka uśpiłam i w sumie nuddyy obiad mam zrobiony,,,
A i zapomnialam sie pochwalic udało mi się kupić ubranko na Chrzest :) wczoraj i buciki :):-) tylko koszula 74 a spodnie i kamizelka 68 troche dziwacznie ale mierzylismy co nieco i ładnie wyglada... musze tylko dokupic jakas marynarke lub sweterek do kosciola bo nie bylo przy tym a my w komisie kupilismy :tak: bedę szukać,...A w niedziele z rana jade na giełde z moim , Igorka do teściowej i jade sobie kupic strój na Chrzest tunike mam jeszcze jakies spodnie i żakiet... Dobrze ze M juz ma :) Włoski mam zrobione zostanie zakupy i od Strony kuchni no ale jest czas...

reklama
my też trzymamy kciuki za Alusia!

wsadziłam malucha do łóżeczka, bo chciałam podgrzać jabłuszko z myśla, że zaraz zacznie marudzić, a tu mu sie spodobało i leży i gada z karuzelą:) no i jak go pochwaliłam, to zaczął marudzić hehe cwaniaczek:)
w niedzielę juz komunia, kurcze jak ten czas leci już połowa maja..w koncu kupiliśmy pamiątki, naprawde ładne, takie obrazki świętej rodziny ze srebra i serduszko z białego złota, narazie mamy jedno musimy kupić drugie, bo moja siostra ma komunie za tydzień..kurcze troche kasy poszło, ale co zrobić.

dziewczyny co mysice o tym?
Rysiek kaszle ale tylko przy krzyku..tak jakby go gardlo drapalo...
ni ma kataru a kaszel ewidentnie jest z gardla...
isc do lekarza??

Pauluś dziękuje wszystkim za słowa otuchy ;-) W szpitalu pobędą albo do jutra albo do niedzieli ;/
Będzie nas podczytywać czasami.

Sto lat solenizantom:-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: - dla mnie to jest szokiem jak mozna nie opamietac swojej daty slubu... :shocked2:
Mój mąż co prawda datę pamięta, ale roku już nie:-D Musi się mocno skoncentrować i poobliczać w którym roku się pobraliśmy :-D ale to pewnie dlatego, że jesteśmy razem 11 lat i sam ślub niewiele u nas zmienił ;-)

Co do żłobka to my prawdopodobnie też będziemy musieli oddać Maćka jak nie znajdziemy dobrej niani... no chyba, że ja nie znajdę tutaj pracy :-D
Prywatny żłobek kosztuje tutaj 900zł i na 10 osobową grupę są 4 opiekunki, 1 pielęgniarka i monitoring ;-) teoretycznie można non stop podglądać co się dzieje w żłobku ;-)
Jeszcze przed przeprowadzką jak sprawdzaliśmy żłobki na Mokotowie to o publicznych można było zapomnieć bo takie kolejki, że nie było najmniejszych szans się dostać a prywatne kosztowały od 1800zł do 2500zł:sorry:

Miałam tyle napisać i zapomniałam:wściekła/y:

Pauluś Kochana dużo zdrówka dla Aleksia Trzymajcie sie kochani :*:-(

Czesc :) tylko 5 stron do nadrobienia szok ;):szok:
Coś mało piszecie ;p No i do nas w końcu przyszla z rana burza , deszcz i brzydka pogoda a było tak ślicznie ....dopadła i nas ta szara pogoda...
Ja ogarnełam , Igorka uśpiłam i w sumie nuddyy obiad mam zrobiony,,,
A i zapomnialam sie pochwalic udało mi się kupić ubranko na Chrzest :) wczoraj i buciki :):-) tylko koszula 74 a spodnie i kamizelka 68 troche dziwacznie ale mierzylismy co nieco i ładnie wyglada... musze tylko dokupic jakas marynarke lub sweterek do kosciola bo nie bylo przy tym a my w komisie kupilismy :tak: bedę szukać,...A w niedziele z rana jade na giełde z moim , Igorka do teściowej i jade sobie kupic strój na Chrzest tunike mam jeszcze jakies spodnie i żakiet... Dobrze ze M juz ma :) Włoski mam zrobione zostanie zakupy i od Strony kuchni no ale jest czas...

No to super :-)
Ja muszę iść do fryzjera, bo wyglądam jak idź i nie wracaj :-D

dziewczyny co mysice o tym?
Rysiek kaszle ale tylko przy krzyku..tak jakby go gardlo drapalo...
ni ma kataru a kaszel ewidentnie jest z gardla...
isc do lekarza??

Ja bym poszła :tak: Zapytać nie zaszkodzi, a głowy Ci pediatra nie urwie - masz prawo się martwić. Albo zadzwoń i zapytaj ;-) Będzie szybciej

No to super :-)

Ja bym poszła :tak: Zapytać nie zaszkodzi, a głowy Ci pediatra nie urwie - masz prawo się martwić. Albo zadzwoń i zapytaj ;-) Będzie szybciej
tylko do przychodni nie pojde bo jest glupia ta baba da nam od rzu antybiotyk...

a prywatnie to kaze mi przyjsc i 80zl;/ za wypisanie wit c ktora mam:(
nie wiem co robic;/

tylko do przychodni nie pojde bo jest glupia ta baba da nam od rzu antybiotyk...

a prywatnie to kaze mi przyjsc i 80zl;/ za wypisanie wit c ktora mam:(
nie wiem co robic;/

antybiotyk? Takiemu małemu dziecku?:szok: to nawet moja pediatra (nalogowo wypisująca antybiotyki na wszelakie choroby) nie zapisze takiemu dziecku antybiotyku bez poważniejszego powodu!
Ja bym poszla, a jak wypisze antybiotyk, to bym nie wykupiła, albo jej powiedziała, że nie zyczę sobie faszerowania dziecka antybiotykami!

reklama
antybiotyk? Takiemu małemu dziecku?:szok: to nawet moja pediatra (nalogowo wypisująca antybiotyki na wszelakie choroby) nie zapisze takiemu dziecku antybiotyku bez poważniejszego powodu!
Ja bym poszla, a jak wypisze antybiotyk, to bym nie wykupiła, albo jej powiedziała, że nie zyczę sobie faszerowania dziecka antybiotykami!
kuzynka meza poszla dwa razy z dzieckiem...
dwa razy dostala antybiotyk i dwa razy trafili potem do szpitala....
bo sie nie poznala i wypisala na zapalenie oskrzei antybiotyka to byla ktan..
wiec przychodnia odpada na bank1!

niestety u nas nie ma tam na kogo liczyc..;/

Do góry