reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Aleksowi pobrali próbkę kupy na testy w stronę rota i zrobili USG brzuszka. Ogółem ma dobry humor, ale Paulus wykończona - napisałam jej, żeby trochę się przespała, bo oka nie zmrużyła:-(

No i patrzę na suwaczek ze zdziwieniem, a dziś moje małe kochanie ma miesięczninki!!!! :> Tak więc sprawdzam, kto jeszcze i oprócz Lolka dziś miesieczninki mają :
Hania, Igorek i Mikołaj!
Sto lat!
Maggie ja dopiero teraz zobaczyłam, że nasze dzieci się w jednym dniu urodziły! hihi

reklama
My też zakładamy czapkę po kąpieli- taką cieniutką. Podobno najwięcej ciepła ucieka przez główkę, więc na razie to praktykujemy, tym bardziej, że u nas już nie grzeją.

W takim wieku :szok: czapke ?...my zakladalismy przez 1 miesiac jak byl malutki no i zima za oknem ;)

my założyliśmy czapę z 4 razy może..w domu kaloryfery wyłaczone już dawno, ale jest ciepło. plus mieszkania w bloku. mały czesto w samym body smiga.

Mój tez juz w samym body czasem cienkie skarpetki ;) ktore kocha sciagac :-) i do pysiaka ;)

Ach jak romantycznie...:-)Mój mąż nawet nie pamieta dokładnej daty ślubu, jak z resztą wszystkich innych imienin, urodzin itp:wściekła/y:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: - dla mnie to jest szokiem jak mozna nie opamietac swojej daty slubu... :shocked2:

my tez wszystkim maluchom wszystkiego dobrego zyczymy!!

Dolaczamy zyczonka dla kolejnych 5 miesieczniakow buzzzzziaki STÓWKA ;*

No i jeszcze dziś pół roku kończą bliźniaki 23marty - Michaś i Łukaszek oraz nasz kochany Fifi!!!!!!!!! Stooo latt!!!

Sto lat :) to juz poł roku :shocked2: zleciało....

Do góry