reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A u nas piekna pogoda popoludniu skoczymy na spacer... teraz robie obiad .... maly zasnal z wielkim trudem tez od wczoraj gada a raczej krzyczy caly dzien eeeeeee aaaaa eeeee aaaa ooooo

Fajnie masz! Ja pogodę pod psem mam;/ Ale i dobrze, bo wychodzić po szczepieniu nie mogę ;-)
Kopnij mnie w dupsko, żebym obiad zrobiła, pranie wstawila, łóżko pościeliła, podłogi pomyła, bute umyła, wode zmieniła, łazienkę ogarnęła i odpoczęła, cos dla T poszukała, na allegro poszperała, Alusiowi rzeczy poskladala i odpoczęła :-D

Paulus nie mysl juz o oddziale zycze oby bylo ok ! wiem ze bratowa placila 30 zl za dobe chyba no ale w kazdym jest inaczej....

A co do takiego kolorku to niewiem moj czesto jak cos zje i ulewa dalej strasznie to czasem i z brazowym czasem takim marchewkowym zdarza mu sie ulac... pytalam pediatry to powiedziala ze kolor jedzonka.... poki co sie nie martwie... trzymaj sie kochana
Ja już pojadę popołudniu a jak pojadę to nas przyjmą bo mamy skierowanie:(

Fajnie masz! Ja pogodę pod psem mam;/ Ale i dobrze, bo wychodzić po szczepieniu nie mogę ;-)
Kopnij mnie w dupsko, żebym obiad zrobiła, pranie wstawila, łóżko pościeliła, podłogi pomyła, bute umyła, wode zmieniła, łazienkę ogarnęła i odpoczęła, cos dla T poszukała, na allegro poszperała, Alusiowi rzeczy poskladala i odpoczęła :-D

To masz L ( _!_ ) to duże "L" to moja noga:)))))

koooooopppppppam w doooope luuuuzna do roboty !!! Ja juz sałatke jarzynowa koncze zupe koncze poodkurzalam ogarnelam ;p

marta:-) tez mam czasem takie dni lenia :p ale wczoraj tez do 14 udało mi sie posprzatac pokoj lazienke zrobic obiad wyszykowac sie poprasowac 2 stosy ubran i karmic przewijac malego bawic sie z nim myc butle zrobic mu obiadek itd :) a w poniedzialek np. siedzialam i was cytalam obiad odgrzalam praktycznie i tyle hehehe ;)

A i wczoraj znow musialam zrobic remament w szafie Igora (jeszcze w swojej musze ;p )

I tak mi szkoda tych ciuszek co dostalam na lato ani razu nie zalozyl i juz niektore za male i te ogrodniczki ahhh jak ja lubie takie ubranko koszulka z krotkim rekawem i ogrodniczki takie chlopiece rzecz jasne jeansowe z samochodem czy cuś ;p sztos sa:D i musze mu kupic w ciuchach szukam nie ma a w komisie to ceny 16. 18 zl to ja dziekuje ;p znajde jakies tansze ;-)a jak nie to kupie upatrzylam takie w komisie za 16 zl nogawka krotka takie na lato :-)

reklama
Georgina??? W szoku jestem...

My tez byłysmy:tak:

właśnie pocisnał kolejny śluz. Do białych kulek dołączyył pomarańczowo czerwone

Biedactwo:-(a to czerwono pomaranczowe to nie ORS???Bo to chyba jest na bazie marchwi:tak:
Ja jednak pojecahalabym do szpitala:tak:choc pamietam ze moja corcia miala biegunke jak skonczyla 4 miesiace i byla normalnie kupa za kupa:tak:chyab20 na dzien i nas nie wyslali do szpitala:no:po Niuforokzazydzie czy jak mu tam przeszlo:tak:

Do góry