W
wika_20
Gość
Maxiu 1ooooooooooooooooooooo lat zdrówka !!!
Od Igorka i e-ciotki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas piekna pogoda popoludniu skoczymy na spacer... teraz robie obiad .... maly zasnal z wielkim trudem tez od wczoraj gada a raczej krzyczy caly dzien eeeeeee aaaaa eeeee aaaa ooooo
Ja już pojadę popołudniu a jak pojadę to nas przyjmą bo mamy skierowaniePaulus nie mysl juz o oddziale zycze oby bylo ok ! wiem ze bratowa placila 30 zl za dobe chyba no ale w kazdym jest inaczej....
A co do takiego kolorku to niewiem moj czesto jak cos zje i ulewa dalej strasznie to czasem i z brazowym czasem takim marchewkowym zdarza mu sie ulac... pytalam pediatry to powiedziala ze kolor jedzonka.... poki co sie nie martwie... trzymaj sie kochana
Fajnie masz! Ja pogodę pod psem mam;/ Ale i dobrze, bo wychodzić po szczepieniu nie mogę ;-)
Kopnij mnie w dupsko, żebym obiad zrobiła, pranie wstawila, łóżko pościeliła, podłogi pomyła, bute umyła, wode zmieniła, łazienkę ogarnęła i odpoczęła, cos dla T poszukała, na allegro poszperała, Alusiowi rzeczy poskladala i odpoczęła
ales Ty zaradna kobietka, ja mam teraz chwilke wolna bo mały spi ale potem obiad i zabawy z małym i tez sie nie mogę ogarnąc:-)koooooopppppppam w doooope luuuuzna do roboty !!! Ja juz sałatke jarzynowa koncze zupe koncze poodkurzalam ogarnelam ;p
Georgina??? W szoku jestem...
właśnie pocisnał kolejny śluz. Do białych kulek dołączyył pomarańczowo czerwone