reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
100 lat Rysiu!
luuuzna ja dziś też pospałam :-D położyłam się o 23:30 bo Daniel jeszcze jadł, pobudka o 4:30 i tak do 8:30 :-D ale bosko się czuję. szkoda że to zapewne jednorazowe.

a u nas słoneczko raz swieci raz nie ale idziemy na spacerek bo ciepło 20 stopni
jak młoda sie obudzi mam nadzieje ze nie bedzie spac jak wczoraj
3.5 h to pewnie przez pogode ja tak zmogło

100 lat Rysiu!
luuuzna ja dziś też pospałam :-D położyłam się o 23:30 bo Daniel jeszcze jadł, pobudka o 4:30 i tak do 8:30 :-D ale bosko się czuję. szkoda że to zapewne jednorazowe.

moja chodzi o 20 spac i wstaje o 8 ZWYKLE:blink:
choc czasem bywa inaczej

a na niby jedzenie budzi sie jak danielek
tylko coraz czesciej podejrzewam ze jej o picie chodzi
bo niewiele z tego zjada
musze znow sprobowac z woda:tak:

ja czekam aż Daniel wstanie i też idziemy na spacerek.
pranie już prawie wyschło na ogrodzie, więc wieczorem czeka mnie prasowanie i nauka, w sobotę mam egzamin :sad:
a jutro jadę do rodziców i zostajemy tam do 16, 17 maja, mąż powinien wrócić z Niemiec w piątek-sobotę.

Witam,
u nas dzien jak co dzien:)

kurcze sie męczysz ;/

dziwne z tymi numerkami :eek: ja po prostu idę i szczepią Alusia bez żadnych śmiesznych numerków czy godzin...
Ty uważaj na to żelazko, bo biedy sobie narobisz!

Łaaaaaa :-)

Aluś też wstał o 8 rano :szok: spałam 9 godzin i chyba za dużo, bo taka pijana chodzę hehe
Znów miałam mdłości rano;/;/
a teraz jestem jak nowo narodzona :szok:

Pediatra jest zadowolona z Alka - co nieco przybrał w końcu (może bez rewelacji, ale chociaż nie chudnie), zdrowy, uśmiechnięty - nawet nie płakał za bardzo :szok: Zazwyczaj ryczy w niebogłosy, a dziś pojękiwał tylko :szok: :-)
Chyba sie wyrobił, bo kłują go ciągle, to juz się biedak przyzwyczaił...
Rozwojowo jak najbardziej ok :-) Dostał mleczko Bebilon 2 ;-)
Mięsko wcina, więc żelazo powinno się wg niej poprawić (morfologia później), no i stwierdza, że jak na razie nie dostrzega u niego alergii żadnej, ale warto byc ostrożnym ;-)

DLA RYSIA STO LATEK!!!

Rowniz dolaczam sie do zyczen: Wszystkiego najlepszego dla Rysia:D

No i bardzo milo ze Alus nie plakal za duzo:)
Mea i Daffi mam nadzieje, ze wasze dzieciaczki tez gladko przeszly szczepienia:) trzymam kciuki:)

moja chodzi o 20 spac i wstaje o 8 ZWYKLE:blink:
choc czasem bywa inaczej

a na niby jedzenie budzi sie jak danielek
tylko coraz czesciej podejrzewam ze jej o picie chodzi
bo niewiele z tego zjada
musze znow sprobowac z woda:tak:

to masz śpiocha. Daniel zasypia o 19:30 i ZWYKLE się budzi o 6 (nie licząc pobudki nocnej). dziś próbuję mu przesunąć kąpiel o kolejne pół godziny czyli na 19:30. o ile mi pośpi w dzień, bo wczoraj była tragedia... od 4 nad ranem do 19 spał ledwo 2-2,5 godziny... może dlatego taka ładna nocka była - bo był wymęczony.

reklama
Cherie nie wiem czy to od tego, ale dalam wczoraj Alusiowi więcej kleiku do mleczka wieczorem...może dlatego spał tak duzo!

Do góry