Purchawka
Mama Lolka :-)
Cześć dziewcyzny, zaraz będę nadrabiać, więc nie jestem na bieżąco Ktoś ma dziś miesięczninki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...
Laski dostajecie co miesiąc darmowy numer 'Twojego Maluszka'?? Ja właśnie ze skrzynki znów wyciągnęłam kolejny numer ;-)
Witajcie kochane:-)
Podczytuje Was jak tylko mogę
Mój synek kończy dziś 5 miesiecy
Od wczoraj jest straaaasznie marudny...chyba znów jakiś skok, bo zeby i tak go męczą ale falami..
Wczoraj zaczął stawać na głowie:-)nogi pupa, brzuch do góry a głowa na dole i tak próbuje się przemieszczać:-)
o ooooo cześć !Czesc laski ale dawno mnie nie bylo ale jak sobie przypomne zdjecia brzuszków a teraz juz takie panny i przystojniaki, my tez juz jestesmy niezłe klocuszki.
Chłopaki śpią, ja wyprasowałam juz cały stos ubranek, pozmywałam, zjadłam coś i mam chwilę dla siebie... Bartek w pracy wiec siedze sama. 26 maja juz mam pierwszy egzamin i wiecie co mam defaaaaa bo od 15ego maja do 5 lipca bedziemy sie bardzo mało widziec z naszymi synkami bo beda na "wygnaniu" u jednej i u drugiej babci troche bo my musimy zdac te wszytskie egzaminy terazz... ( I tak sobie mysle ze to jest strasznie długo i przegapie tyle ich nowych umiejętności buuu ((((((
Pozdrawiam Was wszystkie i całuję Bąbelki w karczki