reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witajcie kochane:-)
Podczytuje Was jak tylko mogę
Mój synek kończy dziś 5 miesiecy:)
Od wczoraj jest straaaasznie marudny...chyba znów jakiś skok, bo zeby i tak go męczą ale falami..
Wczoraj zaczął stawać na głowie:-)nogi pupa, brzuch do góry a głowa na dole i tak próbuje się przemieszczać:-)

Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...

Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...

Ja już używam od prawie miesiąca i jestem bardzo zadowolona! Nasza też się całkowicie rozkłada, a mały nareszcie wszystko widzi i jest super zadowolony :)

Laski dostajecie co miesiąc darmowy numer 'Twojego Maluszka'?? Ja właśnie ze skrzynki znów wyciągnęłam kolejny numer ;-)

Ja dostałam dwie paczki,ale gazetek nie dostaję :-(

Witajcie kochane:-)
Podczytuje Was jak tylko mogę
Mój synek kończy dziś 5 miesiecy:)
Od wczoraj jest straaaasznie marudny...chyba znów jakiś skok, bo zeby i tak go męczą ale falami..
Wczoraj zaczął stawać na głowie:-)nogi pupa, brzuch do góry a głowa na dole i tak próbuje się przemieszczać:-)

Wszystkiego naj, naj dla Szymusia,aby ząbki ładnie wyszły :-)
Hania też tak niekiedy robi, ale posuwa sie może o 2 cm ;-), lepiej idzie jej do tylu- podnosi sie na rekach tak wysoko i potem kładzie i jest już 5 cm w tyle. Szkoda tylko że tak ją to denerwuje bo chce do przodu, a jest coraz dalej i strasznie przy tym krzyczy :-(

Czesc laski ale dawno mnie nie bylo :( ale jak sobie przypomne zdjecia brzuszków a teraz juz takie panny i przystojniaki, my tez juz jestesmy niezłe klocuszki.
Chłopaki śpią, ja wyprasowałam juz cały stos ubranek, pozmywałam, zjadłam coś i mam chwilę dla siebie... Bartek w pracy wiec siedze sama. 26 maja juz mam pierwszy egzamin i wiecie co mam defaaaaa bo od 15ego maja do 5 lipca bedziemy sie bardzo mało widziec z naszymi synkami bo beda na "wygnaniu" u jednej i u drugiej babci troche bo my musimy zdac te wszytskie egzaminy terazz... :(( I tak sobie mysle ze to jest strasznie długo i przegapie tyle ich nowych umiejętności buuu :(((((((
Pozdrawiam Was wszystkie i całuję Bąbelki w karczki ;)
o ooooo cześć ! :)

ja jeszcze nie uzywam ;)

ale mialam zdarzenie :-D
trzymalam maje na rekach bo wlasnie pojadla i poszlam z nia po moj kubek z herbata.. zrobilam lyka a ona cwaniara zlapala mi kubek za ucho i ani mysli puscic :-D
musialam sie niezle nasilowac zeby go ze tak powiem wrecz wytargac z reki :-D

Czesc mamuski.
Pewnie dzisiaj wszystkie albo sprzataja , albo na spacerkach albo flirtuja ze swoimi facetami.
Pewnie zagladne kilka razy ale tez mam troszke roboty na dzis.
Jutro natomiast jak znajde czas na jedno wejscie to bedzie cud.

Ja juz uzywam sparerowki od ponad 3 tyg.
Pamietasz eliza ja mam quinny wiec spacerowka jest kubelkowa. Podoba nam sie i jest wygodniejsza niz myslelismy. Niby nie plaska ale ja sie przekreca tak ze max jest w poziomie i spi sobie wygodnie.

Witaj Lilijka. Zyczonka dla syncia.

reklama
Do góry