Purchawka
Mama Lolka :-)
A to gaduła! Pozdrowienia dla Majeczkih nf mnbhuuuuumm,jn kbhjjjjjjjjjjjjjjjj
pozdrowienia od Majeczki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to gaduła! Pozdrowienia dla Majeczkih nf mnbhuuuuumm,jn kbhjjjjjjjjjjjjjjjj
pozdrowienia od Majeczki![]()
ja ostatnio zaczelam uzywac ale widze ze chlopakom poki co lepiej jeszcze w gondolkach i ta pogoda jest wlasnie nie tegesDziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...
no tak tak pamietam ,bo tez mielismy kupic ten wozek ,ale na bugaboo sie w koncu zdecydowalismy...on tez ma kubelkowa i tez rozkalad sie na poziomCzesc mamuski.
Pewnie dzisiaj wszystkie albo sprzataja , albo na spacerkach albo flirtuja ze swoimi facetami.
Pewnie zagladne kilka razy ale tez mam troszke roboty na dzis.
Jutro natomiast jak znajde czas na jedno wejscie to bedzie cud.
Ja juz uzywam sparerowki od ponad 3 tyg.
Pamietasz eliza ja mam quinny wiec spacerowka jest kubelkowa. Podoba nam sie i jest wygodniejsza niz myslelismy. Niby nie plaska ale ja sie przekreca tak ze max jest w poziomie i spi sobie wygodnie.
Witaj Lilijka. Zyczonka dla syncia.
i ja przełozyłam w koncu...sprobujemy dziś...w razie czego wróce do gondolkija ostatnio zaczelam uzywac ale widze ze chlopakom poki co lepiej jeszcze w gondolkach i ta pogoda jest wlasnie nie teges
Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...
Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...