reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...
ja ostatnio zaczelam uzywac ale widze ze chlopakom poki co lepiej jeszcze w gondolkach i ta pogoda jest wlasnie nie teges

Myślę ,że przesadzę Gabrysie do spacerówki ok 8-9 miesiąca.Zresztą zobaczymy mamy Emaljunga więc spacerówka to też duże gabaryty.

Czesc mamuski.
Pewnie dzisiaj wszystkie albo sprzataja , albo na spacerkach albo flirtuja ze swoimi facetami.
Pewnie zagladne kilka razy ale tez mam troszke roboty na dzis.
Jutro natomiast jak znajde czas na jedno wejscie to bedzie cud.

Ja juz uzywam sparerowki od ponad 3 tyg.
Pamietasz eliza ja mam quinny wiec spacerowka jest kubelkowa. Podoba nam sie i jest wygodniejsza niz myslelismy. Niby nie plaska ale ja sie przekreca tak ze max jest w poziomie i spi sobie wygodnie.

Witaj Lilijka. Zyczonka dla syncia.
no tak tak pamietam ,bo tez mielismy kupic ten wozek ,ale na bugaboo sie w koncu zdecydowalismy...on tez ma kubelkowa i tez rozkalad sie na poziom:tak: i wlasnie ja zamontowalam :tak: ...jak bedzie wietrznie i zimno najwyzej wroce to gondolki na chwilke jeszcze ;)

Dzieki ! miłego weekendu :tak: lecimy na spacerek :tak:

Dziewczyny ,czy uzywacie już spacerówek ? ja się tak właśnie zastanawiam czy mam już przełożyć...rozkłada się na płasko ,więc nie ma problemu ,ale w sumie jeszcze ta pogoda taka byle jaka...wieje, pada...może poczekam jeszcze z tydzień/dwa...

poki mala miesci sie w gondoli to ja w niej zostawiam ... wiesz w moim jedo gondola jest mega :) moze pod koniec maja sie na spacerowke przesiadziemy ... a u babci pewnie szybciej :)

poki mala miesci sie w gondoli to ja w niej zostawiam ... wiesz w moim jedo gondola jest mega :) moze pod koniec maja sie na spacerowke przesiadziemy ... a u babci pewnie szybciej :)

dobra ide brac sie za robote bo przez ta moja mega marude nic nie dalam rady zrobic od wczoraj !!! chyba ma jakis skok rozwojowy bo nic jej nei jest ale nudzi niemozliwie ... ale wystarczy ze mamusia jest w zasiegu reki i uhahana ze hej ... ale mamusia nei moze nawet do biurka podejsc bo ryk /dzieki boziu za laptopa!!/

reklama
Do góry