anna200379
Zaangażowana w BB
Ja też dostałam dwieno i gazetki zawsze:-)
a pogoda u mnie cudnajuż 17 st jest i slonko - na spacer niedługo:-)
Zazdroszczę pogody, my chyba 3 dzień spędzimy w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dostałam dwieno i gazetki zawsze:-)
a pogoda u mnie cudnajuż 17 st jest i slonko - na spacer niedługo:-)
Zazdroszczę pogody, my chyba 3 dzień spędzimy w domu![]()
dobry pomysła ja zabiorę się za sprzątanie...
U nas piękna pogoda i jak tylko Tomek się obudzi to mam zamiar iść na dwór..Hania do piasku a Tomek na koc!
Kopciuszku...no ja już jestem całkiem załamana....ściany ok..płytki na szczęście się trzymają..ale teraz kłopot z podłoga..pięknie zafugowana wczoraj..a dziś fuga popękała i płytki lekko się ruszają....nie wiem czy to przez to że są połpżone na płycie pcv(czy jakaś taka) bo wylewki nie mamy..bo za bardzo nie szło zrobić..wiesz stary dom..podłoga z desek i h.. wie co pod spodem
ale w sklepie doradzili nam super klej na te płyty..wiaderko 70 zł..poszły 2!
Znając moje szczęście to jak w poniedziałek pojedziemy po kabinę to albo jej nie będzie..albo trzeba będzie długo czekać..albo przywiozą uszkodzoną!:--
-
-(
Jeszcze wam tego posta przypomnę w przyszłym tygodniu jak znów będę walić przekleństwami![]()