reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a poza tym to reakcja na alergen może się pojawić od razu (wtedy jest alergia) lub po kilku dniach, a nawet kilkunastu (wtedy jest nietolerancja pokarmowa) ;-)

O, to ciekawe. Tylko co dziecię może nie tolerować w kaszce. Hmm czytam skład i nie mam pomysłu. W każdym razie dziś i jutro sobie ją podaruje, trudno "najwyżej" będzie spał 8 godzin zamiast 12 :)

reklama
dobra ja biore malucha i spadam na chwile na spacer ...

cholera szukam i szukam i nie wiem o co chodzi z tym ze mama stach nie moze wejsc na zamkniety !!!

jablko je od miesiaca, wiec to niemozliwe, zreszta on dostal pierwszej wysypki na pare dni przed wprowadzeniem czegokolwiek ;/ zresztą watpie zeby byl az tak "wyjatkowy" i mial alergie na tak niealergizujące produkty :)
Hmm, muszę przeanalizować jeszcze raz skład :) Albo może przestanę o tym tyle myśleć , bo w końcu osiwieję za młodu :) A to tylko wysypka, a co będzie jak sie kiedys na serio rozchoruje ? Umrę z nerwów chyba...

Ostatnia edycja:
Kochana zobaczysz kompleksy odejda jak reka odjal jak mnie zobaczysz ja naprawde teraz jestem wielka baba tamte foty z nk to chyba powinnam pokasowac;/////No ale walcze :)
ja jesli chodzi o wage, to osiagnełam wage z poczatku ciazy- choc nie jest to moja wymarzona - najgorsze ze zostal mi brzuch, no i jeszcze cycki, ale dam mu jeszcze czas-brzuchowi-skoro rósł 9 m-cy to na zwiniecie tez potrzebuje troche czasu

Dokonujac porownania mialam na mysli ze jest do nie do zaakceptowania spolecznie.
Porownalam dwie spolecznosci
spolecznosc rzeczywista
i spolecznosc wirtualna.
Tworzenie faszywej osoby i wykorzystywanie innych , oraz manipulowanie innymi w sposob w jaki zrobila georgina jest nie do zaakceptowania w rzeczywistosci wirtualnej.
To mialam na mysli.

W zyciu prawdziwym moja najlepsza przyjaciolka przespala sie z moim mezem ( oczywiscie teraz cala polska o tym wie :) )
i to byla dla mnie mega zdrada.
Na forum uznalabym za zdrade gdyby ktos wykorzystal moje zwierzenia pisane na zamknietym i oglosil je na jakims watku otwartym
Inne rzeczywistosci inny poziom klasyfikacji grzechow :) ( w moim mniemaniu)

Oczywiscie wolalabym aby moje dziecie bylo krzywdzone tylko i wylacznie wirtualnie :)

szczerze mowiac nie znam sie na takich podzialach jak rzeczywistosc wirtualna i prawdziwa. to moje pierwsze forum na jakim sie udzielam i moze faktycznie nie do konca rozumiem problemow wirtualnych- taka ze mnie prosta dziewucha :tak:

Współczuję zdrady, na pewno bolało okrutnie, ale z perspektywy czasu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-)

reklama
Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać :-D

Do góry