reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

a poza tym to reakcja na alergen może się pojawić od razu (wtedy jest alergia) lub po kilku dniach, a nawet kilkunastu (wtedy jest nietolerancja pokarmowa) ;-)

O, to ciekawe. Tylko co dziecię może nie tolerować w kaszce. Hmm czytam skład i nie mam pomysłu. W każdym razie dziś i jutro sobie ją podaruje, trudno "najwyżej" będzie spał 8 godzin zamiast 12 :)

reklama
dobra ja biore malucha i spadam na chwile na spacer ...

cholera szukam i szukam i nie wiem o co chodzi z tym ze mama stach nie moze wejsc na zamkniety !!!

jablko je od miesiaca, wiec to niemozliwe, zreszta on dostal pierwszej wysypki na pare dni przed wprowadzeniem czegokolwiek ;/ zresztą watpie zeby byl az tak "wyjatkowy" i mial alergie na tak niealergizujące produkty :)
Hmm, muszę przeanalizować jeszcze raz skład :) Albo może przestanę o tym tyle myśleć , bo w końcu osiwieję za młodu :) A to tylko wysypka, a co będzie jak sie kiedys na serio rozchoruje ? Umrę z nerwów chyba...

Ostatnia edycja:
Kochana zobaczysz kompleksy odejda jak reka odjal jak mnie zobaczysz ja naprawde teraz jestem wielka baba tamte foty z nk to chyba powinnam pokasowac;/////No ale walcze :)
ja jesli chodzi o wage, to osiagnełam wage z poczatku ciazy- choc nie jest to moja wymarzona - najgorsze ze zostal mi brzuch, no i jeszcze cycki, ale dam mu jeszcze czas-brzuchowi-skoro rósł 9 m-cy to na zwiniecie tez potrzebuje troche czasu

Dokonujac porownania mialam na mysli ze jest do nie do zaakceptowania spolecznie.
Porownalam dwie spolecznosci
spolecznosc rzeczywista
i spolecznosc wirtualna.
Tworzenie faszywej osoby i wykorzystywanie innych , oraz manipulowanie innymi w sposob w jaki zrobila georgina jest nie do zaakceptowania w rzeczywistosci wirtualnej.
To mialam na mysli.

W zyciu prawdziwym moja najlepsza przyjaciolka przespala sie z moim mezem ( oczywiscie teraz cala polska o tym wie :) )
i to byla dla mnie mega zdrada.
Na forum uznalabym za zdrade gdyby ktos wykorzystal moje zwierzenia pisane na zamknietym i oglosil je na jakims watku otwartym
Inne rzeczywistosci inny poziom klasyfikacji grzechow :) ( w moim mniemaniu)

Oczywiscie wolalabym aby moje dziecie bylo krzywdzone tylko i wylacznie wirtualnie :)

szczerze mowiac nie znam sie na takich podzialach jak rzeczywistosc wirtualna i prawdziwa. to moje pierwsze forum na jakim sie udzielam i moze faktycznie nie do konca rozumiem problemow wirtualnych- taka ze mnie prosta dziewucha :tak:

Współczuję zdrady, na pewno bolało okrutnie, ale z perspektywy czasu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-)

reklama
Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać :-D

Do góry