Purchawka
Mama Lolka :-)
No to gratulacje!!!Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to gratulacje!!!Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać
Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać
Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać
A kiedy macie chrzciny bo chyba przegapilam . My 29 maja .
Przed chrzcinami dwie komunie. W tej samej rodzinie. Wiec ja szukam czegs dla maxa (choc tu sie nie ubiera takich ubranek jak u nas) oraz czegos dla siebie. Trzy imprezy obskoczyc tydzien po tygodniu i tak to zrobic zeby kasy nie wydac a nie wyskoczyc w tym samym.
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...chy-troche-bardziej-intymne-40057/index3.html - to taki moj podstep ...
Nie wierzepokaż!!!Podrywaj, podrywaj ...
Możesz sobie narzeczonego wychować :-) dodam nawet pampersy!
Ja to mam cichą nadzieję, że Patryś na mnie kiedyś zwróci uwagę , ja już nawet na ławie w dużym pokoju wyryłam serduszko z jego imieniem ;-)
moja kuchnia :-)
(jeszcze nie skończona)
Qrwa!!!!
Już na dwóch wątkach pisałam post i okazało się, że nie mogę odpowiedzieć bo został zamknięty. Nie wiem co jest grane, nie widzę żadnych zamkniętych, albumu i innych. Zamotana jestem, ktoś mi wyjaśni co jest grane?
Życie mi się wali w każdej dziedzinie i nie nadrobiłam wątku głównego. Denerwuje mnie to, że tu taki chaos.
no nikt mnie nie chce za żone:---(
Moj B. samotnie wychowuje syna, a ja urodziłam sobie córeczkę i też samotnie ją sobie wychowuję;-)
Ja używam preparatu mlekozastępczego i można go chyba kupić bez recepty ale wtedy nie ma zniżki - BEBILON PEPTI smak ma nawet względny.
no nikt mnie nie chce za żone:---(
Moj B. samotnie wychowuje syna, a ja urodziłam sobie córeczkę i też samotnie ją sobie wychowuję;-)
Spotkałam się już z dzieckiem ,które miało alergię na ryż więc wszystko jest możliwe.