reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A kiedy macie chrzciny bo chyba przegapilam . My 29 maja .
Przed chrzcinami dwie komunie. W tej samej rodzinie. Wiec ja szukam czegs dla maxa (choc tu sie nie ubiera takich ubranek jak u nas) oraz czegos dla siebie. Trzy imprezy obskoczyc tydzien po tygodniu i tak to zrobic zeby kasy nie wydac a nie wyskoczyc w tym samym.

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...chy-troche-bardziej-intymne-40057/index3.html - to taki moj podstep ...

emwu my też mamy chrzest i ślub 29 maja:)

lorelei gratulujemy ząbka! :)

a mój przyszły teraźniejszy mąż:p właśnie na wieczór kawalerski pojechał:)

Podrywaj, podrywaj ...:yes:
Możesz sobie narzeczonego wychować :-) dodam nawet pampersy!

:zawstydzona/y: Ja to mam cichą nadzieję, że Patryś na mnie kiedyś zwróci uwagę , ja już nawet na ławie w dużym pokoju wyryłam serduszko z jego imieniem ;-)
Nie wierze:no:pokaż!!!

moja kuchnia :-)
img5935b.jpg

img5943r.jpg

img5939j.jpg

(jeszcze nie skończona)

Bardzo ladna:tak:tez w moim stylu:tak:

Qrwa!!!!
Już na dwóch wątkach pisałam post i okazało się, że nie mogę odpowiedzieć bo został zamknięty. Nie wiem co jest grane, nie widzę żadnych zamkniętych, albumu i innych. Zamotana jestem, ktoś mi wyjaśni co jest grane?
Życie mi się wali w każdej dziedzinie i nie nadrobiłam wątku głównego. Denerwuje mnie to, że tu taki chaos.

A co sie dzieje ze ci sie zycie wali?

Podoba mi sie:tak:

no nikt mnie nie chce za żone:-:)-:)-(
Moj B. samotnie wychowuje syna, a ja urodziłam sobie córeczkę i też samotnie ją sobie wychowuję;-)

Ale samotnie,czy jestescie razem?

MEA nie wiem jak teraz ale ja wczesniej chcialam skomentowac cos w Albumie i bylo tak samo jak wczoraj:tak:czyli ze jest zamkniety:tak:Ide sprawdzicz czy teraz jest ok.

Moj maly skapitulowal wczoraj zjadl juz caly sloik zupy zamiast mleka a dzis ani lyzki nie chcial i musialam mu mleko zrobic probowalam przemycic w trakcie zupe ale nie bylo mowy hmm moze mu sie juz znudzila jarzynowa:)))))

Mexi moj to plywal teraz caly czas na Brazylii albo na Morzu Polnocnym na tankowcach plywa tzn podplywaja do jakiegos magazynu z ropa naftowa na morzu FPSO) i laduja tam rope no i plyna z nia do portu i tak wkolko;)

Ja używam preparatu mlekozastępczego i można go chyba kupić bez recepty ale wtedy nie ma zniżki - BEBILON PEPTI smak ma nawet względny.

Aluś pije Bebilon i jest tylko na receptę :tak:

no nikt mnie nie chce za żone:-:)-:)-(
Moj B. samotnie wychowuje syna, a ja urodziłam sobie córeczkę i też samotnie ją sobie wychowuję;-)

Ale jak to? osobno? Syn tylko jego rozumię, a Hania wspólna?

reklama
Spotkałam się już z dzieckiem ,które miało alergię na ryż więc wszystko jest możliwe.

ja to samo :-) syn mojej dobrej koleżanki miał uczulenie na ziemniaki, ryż i jabłko :-D

purchawka mój Wojtek ma alergie na jabłko i ziemniaka bo próbowałam wprowadzać i niestety się nie udało ;-)

Aha i mogę się chyba w końcu pochwalić ząbkiem u mojej Hani, nadal nic nie widzę bo mała nie chce pokazać, ale jak postukałam łyżeczką to wyraźnie go słychać :-D
e035.gif
e035.gif
e035.gif

Do góry