reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja też przyznaję się do lenistwa;) mój budzi się ok 3 i wtedy też biorę go do siebie, bo tak od 5 kręci się już niesamowicie, a ja co chwilę podtykam mu smoka, żeby jeszcze pospał.

A jak sie wierci to podtykam mu cyca:-D:-D:-D
Wczoraj dość często budził się w nocy..i tak koło 3 znów dostał cyca a ja momentalnie usnęłam..po jakimś czasie Haneczka wstała żeby iść spać do "dużego łóżeczka":-D ja otwieram oczy..a Tomek spi w najlepsze cały czas z cycem w buzi:-D

reklama
ja też z tych leniwych:p mały zasypia sam, ale jak tylko sie obudzi to biore go do wyrka:) ja sie zamieniam z mlodym, raz ja spie po jednej stronie raz on:) zle napisałam, nie zmieniamy sie co pobudka, tylko jak czuje, że drugi cyc sie napelnia to wtedy hop i zamieniamy sie:)

A ja butelkowa uśpiłam bąbla w łóżeczku i sobie śpiocha :)
Nie wyobrażam sobie spania z małym :sorry: to nie dla mnie! Nawet jak był na cycu, to wolałam go tysiąc razy wyjmować z łóżeczka..ale przyznam, że to było męczące!

U mnie lenistwo wychodzi ok godziny 6 gdy mała sie kręci to też szybko biorę ją do siebie. Dziś rano troszkę sie spóźniłam, ale i tak Hania leżała i patrzyła na mnie chyba z 10 minut, az w końcu zzamknęła oczy.

prawie dobiliscie do mojego rekordu :) ale to moje 5600 jest ciagle niepokonane !!!

a kto tyle ważył??? jak mój się urodził, to w pierwszym momencie nie mogłam uwierzyć, potem pomyślałam, że to jakiś mutant dosłownie, ale jak go zobaczyłam to stwierdziłam, że po prostu jest duży:)

A ja butelkowa uśpiłam bąbla w łóżeczku i sobie śpiocha :)
Nie wyobrażam sobie spania z małym :sorry: to nie dla mnie! Nawet jak był na cycu, to wolałam go tysiąc razy wyjmować z łóżeczka..ale przyznam, że to było męczące!

ja uwielbiam spać z młodym, chociaz na początku tez go odkładałam i zarzekałam sie, że tak będzie zawsze:) jednak nauczyłam sie karmic na leżąco i tak zostało:)

A wczoraj w nocy, ja już śpię, mąż dopiero kładzie się spać, ale nie świeci światła aby małej nie obudzić. Ja jednak czujnie, ale w amoku się budzę i mówię mu "uważaj bo mała tu śpi" on szuka po łóżku, ja też ... bo w końcu powinna być wtulona we mnie... nigdzie jej nie ma :szok: Pytam go gdzie ona jest, już cała wystraszona i wtedy mąż zagląda do łóżeczka i się ze mnie śmieje bo ona oczywiście u siebie. Nie wiem czemu ale ja czesto budze sie w nocy i jej szukam obok siebie, a potem okazuje sie że ona leży w łóżeczku, też tak macie? czy tylko ja mam takie shizy :baffled:

reklama
Do góry