reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Co za cwaniaki z tych maluchów. Moje dziecko śpi z nami w łóżku:zawstydzona/y:, bo ja leniwa jestem i jak się zaczyna kręcić to tylko piżamę do góry podciągam i śpię dalej (czasami nawet nie wiem ile razy Mała się budzi). Jak zaśnie mi przy cycku ok 20:30 to kładę ją do łóżka. przykrywam kołdrą i ciągnie co najmniej 6 godz. Przed chwilą zrobiłam próbę (trzeci raz chyba) i zamiast do łóżka, wrzuciłam ją do łóżeczka. 5 minut i wrzask! Teraz leży na mnie, kurczowo trzyma mnie za bluzkę i ani myśli spać. Baba jedna!

oj mamusia rozpiescila :)

reklama
O nie o nie to Haneczka bedzie miala dwoch adoratorow bo z Monia sie na spacer ugadalysmy na przyszly tydzien to Szymek zacznie dzialac bo nie ma jeszcze kobiety ale nie martw sie Aga my dzialamy fair niech Hania sama wybiera:))))))))))))))

Ja się nie martwię bo my startujemy do Misi od Akożki..tylko że Akożka chyba nie dotarła dziś do mojego posta i nie wiem na czym stoję:-D:-D:-D A ja Haneczkę Maarcie polecałam;-)
Co za cwaniaki z tych maluchów. Moje dziecko śpi z nami w łóżku:zawstydzona/y:, bo ja leniwa jestem i jak się zaczyna kręcić to tylko piżamę do góry podciągam i śpię dalej (czasami nawet nie wiem ile razy Mała się budzi). Jak zaśnie mi przy cycku ok 20:30 to kładę ją do łóżka. przykrywam kołdrą i ciągnie co najmniej 6 godz. Przed chwilą zrobiłam próbę (trzeci raz chyba) i zamiast do łóżka, wrzuciłam ją do łóżeczka. 5 minut i wrzask! Teraz leży na mnie, kurczowo trzyma mnie za bluzkę i ani myśli spać. Baba jedna!

Kochana moja..w końcu drugi leń jak ja:-D Tomek zasypia w łóżeczku i spi tak do 1.30 a potem biorę go do siebie..cyc i spię z nim:-D
Dziewczyny a ja mam techniczne pytanie: Młody dostał wczoraj kaszki ryżowej z bananami na noc i rano walnął kupe w postaci czarnych kulek? Mam panikować?
:szok::szok::szok: może poczekaj na następną czy będzie normalna? Bo jedna taka dziwna kupa o niczym nie musi świadczyć

woda koperkowa ani erbatka nie pomagaja :)

no i teraz co jej mam podac lakcid baby czy bobotic? :-D
nie wiem juz.. zdurnialam..
obejrze dzisiejsza noc.. w koncu rano zrobila kupe..

Jak moja Hania miała bóle brzuszka to dawałam chyba wszystko: wodę koperkową, bobotic, lakcid i tak naprawdę chyba nic jej nie pomogło. Dopiero jak skonczyła 3 miesiące to zaczęłam dawać na noc butelkę sztucznego mleka i nastąpiła poprawa :szok:

Ostatnia edycja:
Ja też przyznaję się do lenistwa;) mój budzi się ok 3 i wtedy też biorę go do siebie, bo tak od 5 kręci się już niesamowicie, a ja co chwilę podtykam mu smoka, żeby jeszcze pospał.

To może kilka słów o nas... Mam ślicznego synka Szymusia, który urodził się 22 grudnia. Zaskoczę Was, bo ważył 5500 i mierzył 67cm:) Sama nie wiem, jak to mozliwe;) Jestem teraz sama, bo mój partner jest marynarzem, a że początkującym na danym stanowisku, to ma długie rejsy. Wypłynął 20 lutego i wraca pod koniec czerwca. Taki zbieg okoliczności, bo zauważyłam, że Karnitynka też ma marynarza i synka Szymusia. Mamy jeszcze pieska. Jestem nauczycielką z zawodu. Mój synek jest duży, zdrowy i bywa bardzo marudny:) Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem.

prawie dobiliscie do mojego rekordu :) ale to moje 5600 jest ciagle niepokonane !!!

reklama
Do góry