reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

My dzis po ciezkim dniu no wiec miedniczka prawdopodobnie sie wchlonela bo lekarz jej nie widzial a bioderka super sie rozwijaja i stopka tez bez zarzutu wiec wszystko pieknie:) Mam caly dzien do nadrobienia a troche naskrobalyscie moze dam rade w pol godz bo pozniej na film sie ugadalam z T i wylaczamy kompy hehe

Fajnie ze jest ok:-)bardzo sie ciesze:tak::-)
ją chyba właśnie boli bo cala sie pręży napina brzuch nogi do góry i strzela smierdzielami ..
i najgorsze ze placze przy tym..:(

Mi to wyglada na kolke:tak:

J też nie mogę długo bez T wytrzymać! Spać mi ciężko bez niego :-D
Na serio nie mogłabym być żoną marynarza!!!!

Ja tez nie:no:mialam kiedys chlopaka z niemiec,on tam,ja tu i jakos nie przetrwalo:no:widzielismy sie co 2-3 miesiace ale to bylo bez sensu.

reklama
No co...coraz mniej kandydatek zostało!
Marta a może Piotrusiowi zaklepiesz Haneczkę od Moni..ona chyba wolna jeszcze :)
O nie o nie to Haneczka bedzie miala dwoch adoratorow bo z Monia sie na spacer ugadalysmy na przyszly tydzien to Szymek zacznie dzialac bo nie ma jeszcze kobiety ale nie martw sie Aga my dzialamy fair niech Hania sama wybiera:))))))))))))))

Co za cwaniaki z tych maluchów. Moje dziecko śpi z nami w łóżku:zawstydzona/y:, bo ja leniwa jestem i jak się zaczyna kręcić to tylko piżamę do góry podciągam i śpię dalej (czasami nawet nie wiem ile razy Mała się budzi). Jak zaśnie mi przy cycku ok 20:30 to kładę ją do łóżka. przykrywam kołdrą i ciągnie co najmniej 6 godz. Przed chwilą zrobiłam próbę (trzeci raz chyba) i zamiast do łóżka, wrzuciłam ją do łóżeczka. 5 minut i wrzask! Teraz leży na mnie, kurczowo trzyma mnie za bluzkę i ani myśli spać. Baba jedna!

Dziewczyny a ja mam techniczne pytanie: Młody dostał wczoraj kaszki ryżowej z bananami na noc i rano walnął kupe w postaci czarnych kulek? Mam panikować?

dalam bo mi pediatra pozwolila ale nic nie pomoglo..;-/
dalam wczoraj i noc byla koszmarna dopiero rano zrobila kupke.. dzisiaj dalam wiecej jablka ale widze ze jej jablko nie podchodzi bo krzywi sie przy nim niemilosiernie ..

Mojemu na wzdęcia ( a tak to dla mnie wygląda) pomagała woda koperkowa.

Co za cwaniaki z tych maluchów. Moje dziecko śpi z nami w łóżku:zawstydzona/y:, bo ja leniwa jestem i jak się zaczyna kręcić to tylko piżamę do góry podciągam i śpię dalej (czasami nawet nie wiem ile razy Mała się budzi). Jak zaśnie mi przy cycku ok 20:30 to kładę ją do łóżka. przykrywam kołdrą i ciągnie co najmniej 6 godz. Przed chwilą zrobiłam próbę (trzeci raz chyba) i zamiast do łóżka, wrzuciłam ją do łóżeczka. 5 minut i wrzask! Teraz leży na mnie, kurczowo trzyma mnie za bluzkę i ani myśli spać. Baba jedna!

Strasznie mnie rozbawił twój post, szczególnie to, że ciągnie przez 6 godzin :-) ja tez niekiedy moją małą brałam do łózka, ale zazwyczaj słabo sie wysypiałam bo ile można leżeć na jednym boku ;| a jak ty to robisz?
Spryciula jedna wie, że jak mocno chwyci mame za bluzkę to może jej nie odłoży do tego strasznego łóżeczka z kratami ;-)

reklama
ale wlasnie nie..ona miala kolke pare razy..
a tu jest inna sprawa sam placz jest inny..
nie jest taki tragiczny jak przy kolce..
a poza tym przy kolce bylo kilka godzin baków a na koniec kupa.. a tu z kupą jest problem..

a dawałaś jej lakcid, może ma jakiś problem z florą bakteryjną?

Do góry