reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

My dzis po ciezkim dniu no wiec miedniczka prawdopodobnie sie wchlonela bo lekarz jej nie widzial a bioderka super sie rozwijaja i stopka tez bez zarzutu wiec wszystko pieknie:) Mam caly dzien do nadrobienia a troche naskrobalyscie moze dam rade w pol godz bo pozniej na film sie ugadalam z T i wylaczamy kompy hehe

Fajnie ze jest ok:-)bardzo sie ciesze:tak::-)
ją chyba właśnie boli bo cala sie pręży napina brzuch nogi do góry i strzela smierdzielami ..
i najgorsze ze placze przy tym..:(

Mi to wyglada na kolke:tak:

J też nie mogę długo bez T wytrzymać! Spać mi ciężko bez niego :-D
Na serio nie mogłabym być żoną marynarza!!!!

Ja tez nie:no:mialam kiedys chlopaka z niemiec,on tam,ja tu i jakos nie przetrwalo:no:widzielismy sie co 2-3 miesiace ale to bylo bez sensu.

reklama
No co...coraz mniej kandydatek zostało!
Marta a może Piotrusiowi zaklepiesz Haneczkę od Moni..ona chyba wolna jeszcze :)
O nie o nie to Haneczka bedzie miala dwoch adoratorow bo z Monia sie na spacer ugadalysmy na przyszly tydzien to Szymek zacznie dzialac bo nie ma jeszcze kobiety ale nie martw sie Aga my dzialamy fair niech Hania sama wybiera:))))))))))))))

Co za cwaniaki z tych maluchów. Moje dziecko śpi z nami w łóżku:zawstydzona/y:, bo ja leniwa jestem i jak się zaczyna kręcić to tylko piżamę do góry podciągam i śpię dalej (czasami nawet nie wiem ile razy Mała się budzi). Jak zaśnie mi przy cycku ok 20:30 to kładę ją do łóżka. przykrywam kołdrą i ciągnie co najmniej 6 godz. Przed chwilą zrobiłam próbę (trzeci raz chyba) i zamiast do łóżka, wrzuciłam ją do łóżeczka. 5 minut i wrzask! Teraz leży na mnie, kurczowo trzyma mnie za bluzkę i ani myśli spać. Baba jedna!

Dziewczyny a ja mam techniczne pytanie: Młody dostał wczoraj kaszki ryżowej z bananami na noc i rano walnął kupe w postaci czarnych kulek? Mam panikować?

dalam bo mi pediatra pozwolila ale nic nie pomoglo..;-/
dalam wczoraj i noc byla koszmarna dopiero rano zrobila kupke.. dzisiaj dalam wiecej jablka ale widze ze jej jablko nie podchodzi bo krzywi sie przy nim niemilosiernie ..

Mojemu na wzdęcia ( a tak to dla mnie wygląda) pomagała woda koperkowa.

Co za cwaniaki z tych maluchów. Moje dziecko śpi z nami w łóżku:zawstydzona/y:, bo ja leniwa jestem i jak się zaczyna kręcić to tylko piżamę do góry podciągam i śpię dalej (czasami nawet nie wiem ile razy Mała się budzi). Jak zaśnie mi przy cycku ok 20:30 to kładę ją do łóżka. przykrywam kołdrą i ciągnie co najmniej 6 godz. Przed chwilą zrobiłam próbę (trzeci raz chyba) i zamiast do łóżka, wrzuciłam ją do łóżeczka. 5 minut i wrzask! Teraz leży na mnie, kurczowo trzyma mnie za bluzkę i ani myśli spać. Baba jedna!

Strasznie mnie rozbawił twój post, szczególnie to, że ciągnie przez 6 godzin :-) ja tez niekiedy moją małą brałam do łózka, ale zazwyczaj słabo sie wysypiałam bo ile można leżeć na jednym boku ;| a jak ty to robisz?
Spryciula jedna wie, że jak mocno chwyci mame za bluzkę to może jej nie odłoży do tego strasznego łóżeczka z kratami ;-)

reklama
ale wlasnie nie..ona miala kolke pare razy..
a tu jest inna sprawa sam placz jest inny..
nie jest taki tragiczny jak przy kolce..
a poza tym przy kolce bylo kilka godzin baków a na koniec kupa.. a tu z kupą jest problem..

a dawałaś jej lakcid, może ma jakiś problem z florą bakteryjną?

Do góry