reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witajcie Kochane:) Tu Grudniówka 2008:) Życze pięknej, spokojnej, zdrowej i nie stresującej ciąży:) Trzymam za Was kciuki! Jakby coś to walcie jak w dym do Grudniowych mamuś 2008:)

Pozdrawiamy!

Hehe duza Ta Twoja Dzidzia Beata:tak:
a z owulką jak widać różnie bywa;-)
Mi apetyt troche osłabł;-) i dobrze bo w takim tempie to bym po 4 kg na miesiąc przybierała:-D

Jolka i ja najchetniej nic bym nie robiła;-) len dopadł a roboty troszke mam, bo jutro 3 urodzinki Antosia i trzeba imprezke szykowac;-)

maarta trochę się wzięłam i ogarnęłam kuchnię ;-) muszę się wziąć za resztę, bo weekend się skończy, a ja nie będę miała posprzątane :no:
A twój synek to już duży jest :tak: mniev trochę przeraża jak sobie poradzę z dwójką młodszych :eek:

cześć

Ja też sprzątam na raty......:-D:-D:-D
Moje dziecko to gigant......:laugh2::laugh2::laugh2:
Jak byłam w pierwszej ciąży to w 9 tyg- Oskar miał zaledwie 4 mm.....:szok::szok::szok:

Miłego dnia- póżniej wpadnę, zaraz chłopaków wywalę do lasu......:laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć Dziewczyny,

Miłego weekendu życzę. :-)

Powtrórzyłam sobie wczoraj badanka, w tym betkę. Wyszła mi 13 792,00 mIU/ml :szok: - wow. Niby jestem w 5-6 tygodniu ale tam norma wynosi 217 - 7 138. Hmmmmmmm....

Cześć Dziewczyny,

Miłego weekendu życzę. :-)

Powtrórzyłam sobie wczoraj badanka, w tym betkę. Wyszła mi 13 792,00 mIU/ml :szok: - wow. Niby jestem w 5-6 tygodniu ale tam norma wynosi 217 - 7 138. Hmmmmmmm....

Ty.....:-D normy, normami zobacz jakie moje dziecko jest wielkie- ma 18 mm.....:szok::szok::szok: Natura robi i tak swoje.......:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Witajcie !!! Wczoraj bylam na usg i moje malenstwo ma 15mm i widzialam bijace serduszko:-) wedlug usg to 8 tc, nastepna wizyta 8.05. Mam nadzieje ze wkrotce lepiej bede sie czula i bede miala sily zeby czesciej tu zagladac:-). Pozdrowienia

Do góry