reklama
A
AnOoLa88
Gość
się już boimyha, laseczki, pokonałam kolejny próg cywilizacyjny, sciągnęłam zdjęcia z telefonu i teraz będę was nimi zarzucać, jeszcze muszę opanować zmieszczanie ich na naszym forum i zarzucę was nimi
![]()

nam sie zapodział gdzies kabel z aparatu..;-/
ja go pewnie gdzies wsadzilam jak ostatnio zdjecia zrzucalam.. ale cii

wmówiłam B ze to jego wina bo zawsze wszystko kładzie nie na swoje miejsce

aga6671
Mama Hani i Tomka
Jasne że trzymamy kciuki..daj znać jak będziesz od niej miała jakieś nowe wiadomości!!!
Monia ja tej sztuki jeszcze nie opanowałam i wczoraj brata poprosiłam żeby mi te zdjęcia z telefonu zgrał, bo jak lezałam samiuteńka na porodówce i gadałam z mężem to mnie poprosił żebym mu mmsa posłała ze zdjęciem synka!
Ale zdjęcie jest okropne...bo leżał koło mnie..na łóżku porodowym jak go karmiłam pierwszy raz to pamietam że lała się ze mnie krew przy każdym skurczu macicy
Zaraz wam pokażę jaki był potworek

Monia ja tej sztuki jeszcze nie opanowałam i wczoraj brata poprosiłam żeby mi te zdjęcia z telefonu zgrał, bo jak lezałam samiuteńka na porodówce i gadałam z mężem to mnie poprosił żebym mu mmsa posłała ze zdjęciem synka!
Ale zdjęcie jest okropne...bo leżał koło mnie..na łóżku porodowym jak go karmiłam pierwszy raz to pamietam że lała się ze mnie krew przy każdym skurczu macicy

Zaraz wam pokażę jaki był potworek

Załączniki
A
AnOoLa88
Gość
Aga wcale nie potworek.. 
ja jak patrze na zdjecia od razu po wyciagnieciu Majki - te ktore B robil .. i teraz patrze na nia to ciezko mi uwierzyc ze to dziecko z porodowki moje bylo
jeszcze pamietam jaka kretynke z siebie zrobilam.. bo Maja wyszla oni ja odsysali tam a ja w panike wpadlam ze ona nie placze..
i do poloznej i do Plewki
'Jezuu moje dziecko nie placze, ale czemu ona nie placze??'
durne babsko
ja jak patrze na zdjecia od razu po wyciagnieciu Majki - te ktore B robil .. i teraz patrze na nia to ciezko mi uwierzyc ze to dziecko z porodowki moje bylo

jeszcze pamietam jaka kretynke z siebie zrobilam.. bo Maja wyszla oni ja odsysali tam a ja w panike wpadlam ze ona nie placze..
i do poloznej i do Plewki
'Jezuu moje dziecko nie placze, ale czemu ona nie placze??'
durne babsko

A
AnOoLa88
Gość
a tak w ogole to powiem Wam.. ze gdybym miala znowu rodzic to na nastepny poród wzielabym B ze soba głównie na masaż pleców
co to za ulga byla..
ale na ten ostatni moment to bym go wyrzucila..
wie mze dlugo mowil ze czesto slyszy ten dzwiek nozyczek rozcinajacych moje krocze..-swoja droga dziwne ze akurat takie cos mu w pamieci zostalo..

ale na ten ostatni moment to bym go wyrzucila..
wie mze dlugo mowil ze czesto slyszy ten dzwiek nozyczek rozcinajacych moje krocze..-swoja droga dziwne ze akurat takie cos mu w pamieci zostalo..
D
daffodill
Gość
Jasne że trzymamy kciuki..daj znać jak będziesz od niej miała jakieś nowe wiadomości!!!
Zaraz wam pokażę jaki był potworek![]()
slodziaczek na maxa... ja bym go zacalowala....
A
AnOoLa88
Gość
ja tez chcialam takie zdjecie ale B z wrazenia nie dosc ze beczał bardziej niz Maja to biedak nie umial aparatu wlaczycEch moja koleżanka ma piękne zdjęcie z porodu jak jej małą na brzuchu położyli..taką golusieńką..i mąż robił zdjęcia:-(
Niestety mi dwa razy nie było dane mieć ze sobą kogoś z aparatem![]()

ja to bylam taka padnieta ze ani łezki nie uronilam..
G
Georgina
Gość
Ja mam 37 a J 44To chyba za rodzicami. Ja mam 40 a mój A 45![]()
reklama
A
AnOoLa88
Gość
GEORGINA i reszta lasek ale głównie Ty GEORGINA!!
patrzcie co odkrylam..:O
Zobacz Profil: Ktosiowa - Forum BabyBoom
zakładka O MNIE
patrzcie co odkrylam..:O
Zobacz Profil: Ktosiowa - Forum BabyBoom
zakładka O MNIE