kopciuszek2107
Fanka BB :)
Szymuś STO LAT!!!
PURCHAWKA dzieki;-)
PURCHAWKA dzieki;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam największe libido jak nie można - @ czy wtedy czas poporodowy/połogowy![]()
mozliwosc jest bo sie nie zabezpieczamy.... w sumie i przy zabezpieczeniu zaszlam w ciaze...Daffi wiesz,jakos dziwnie mi brzmi to co piszeszty lepiej kobieto idz do gina niech cie obejrzy
bo po opisie mi to wyglada podejrzanie
nie chce tu nic wiecej pisac.
A powiedz jest mozliwosc ciazy?Tzn czy sie zabezpieczaliscie?
Ja mam! To jest taki :
Kubek niekapek Tommee Tippee 190ml 4m OKAZJA (1008362884) - Aukcje internetowe Allegro
U nas jednak tak średnio się sprawdził (mały coś nie może załapać , że to wystające się ssie). Ja kupiłam w normalnej hurtowni z art. dziecięcymi
![]()
tez mnie to nurtuje.. boje sie kurcze.....Daffi mi się coś wydaje, że wizyta u gina cię nie ominie( myślę już o tym od czasu gdy pisałaś, że z Julka wyszedł ci test dopiero za 3 razem)
.
jestem wykończona!
trzeci dzień z rzędu pobudlka o 4 nad ranem i koniec spania...Daniel wielce wyspany, ale w sumie nie ma się co dziwić jak o 19 już śpi... ale nie daję rady go przetrzymać bo wieczorami jest taki rozlazły, marudny i Bóg wie jaki jeszcze, że tylko kąpiel, butelka i zasypia na rękach.
w dzień śpi góra 2 godziny. i to usypiam go na rękach bo inaczej nie spałby w ogóle...
mama śpioch, tata śpioch a dziecko nie wiem w kogo się wdało, chyba w teścia![]()