reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Zajrzyjcie na ten profil użytkownika na youtube, ma zdjęcia z katastrofy w smoleńsku:-(
YouTube - Kanał użytkownika ProMediaArts

Ja nie widze nic innego, tylko filmik:tak:

No widzisz a ja mam inny problem..... Z drugiej strony. I to już od jakiegoś miesiąca. Przy robieniu ''e e'' boli mnie normalnie odbyt, tak jakby za ciasno było a kurde jakoś wcześniej problemów nie było. Mam wrażenie, że mnie za każdym razem obciera 'e e' jak robię, normalnie boli:(

Ja dziś chciałam po receptę na plastry jechać, ale muszę do pon. zaczekać bo dziś od 14 przyjmowała a ja mam ginkę w innej miejscowości od mojej i jak rano tam byłam tak potem mi się już nie chciało jechać.

Moja wkladka pieknie jest osadzona,stanu zapalnego niet wiec gin podejrzewa z moze byla owulka bo na usg mam jakis tam plyn z boku macicy.Teraz jest juz duzo lepiej;-)
Ja czasami tez mam takie uczucie:tak:ale mysle to to sa zaparcia:tak:

ja wpadlam powiedziec dobranoc ... trzymajcie kciuki jutro !!

A co ma byc dzis?

Wszystkiego najlepszego naszemu dzisiejszemu 4-miesieczniakowi!!!

Ja zbieram sie zaraz na zakupy,trzeba kupic jaka wyżerkę;-)no i chyba kupie kleik i inna butelke;-)potem bedziemy konczyc skrecanie kabiny;-)

reklama
CZesc:)
Na poczatek 1000 lat dla Michałka ;* spoznione :sorry: ale szczere:-) i dla dzisiejszego Kajetanka ;*

ORAZ DLA WAS MIŁEGO WEEKENDU MAJOWEGO :):):)

luuuuzna to ja zle przeczytalam Twój post to ja sorki :sorry:

Troche przeczytalam temat odkurzacz robot ale lenie :-)hehe nie no zartuje jak ktos ma kasiorke to super sprzet ;) a ja czekam wlasnie az maly sie obudzi zeby poodkurzac ;)

U nas ok cieplo pogoda fajna czekam na meża i na spacerek ;)

wczoraj kupilam malemu sloiczki no i mamy ich 15 nowych smakow trzeba probowac ;)
sliwki brzoskwinie winogron banan itp ;-)

u nas wszytystko ok poki co :) tylko ze na weekend mislismy jechac na dzialke pozamiasto i chyba lipa trudno jakos sobie tutaj cos zorganizujemy :-)

kopciuszku i ja wczoraj mialam jakies plamienia bylam u ginki no i z owullki to wynika i sie zdołowalam bo naszykowalam sie na mirene i co ginka powiedziala ze po CC lepiej rok odczekac a wiec czekam do grudnia a teraz polecila mi krążek ma ktoras??? moze....

troche drogi bo 50 zl na 21 dni i sama niewiem co robic... bo ja tych tabsow niechce ehhhh...

pozatym kontrola u gina poprrodowa wszystko ok :-)

sto lat dla Kaja:)!!
my wstalismy koło 8:30, młody dzisiaj przez sen zacieczaszał:) fajny widok, kiedyś juz to robił, ale chyba zapomniał i dziś sobie przypomniał:)
teraz maluszek sobie śpi już pół godzinki a ja wysprzatałam mieszkanie i mam już luzik:)
zaraz wpada kumpela spijemy kawke i śmigamy na zakupy, muszę kupić buty i stanik (o zgrozo!) wczoraj nikt nie zauwazył mojego pytania chyba:) korzystała kiedys któras z was z usług braffiterki?

kopciuszku mi sie wydaje, że mea dzisiaj ma wizytę z Agatka u audiologa czy jakoś tak, będą Agatce badać słuch.

eliza dobrze ze ta biedna buldożka trafiła do Was i ma super kumpla, siostre i rodziców:p biedne te psisaki z pseudo!! dlatego trzeba sterylizować psiaki a kupować tylko z rodowodem ze sprawdzonej hodowli- takie jest moje zdanie! :)

Ostatnia edycja:
ale my spiochy jestesmy myslalam ze jak bede miala male dziecko przestane byc takim spiochem :confused2: hehe kladziemy sie spac ja o 22 czasem pozniej igorek o 21... zje o 4 zajmuje to chwile i spimy prawie do 9 ale spiochy jestesmy hehe :-)

do domu wrocilismy, nakarmilismy malucha i moge sie przywitac :)

z uszamy wsio OK ... pani doktor powiedziala ze gwiazda moze spiewac w chorze !! sluch ma super :) i nawet zdazylismy na mleczko do domku na czas ... tylko jakis ten dzien sie dlugi zrobil ... normalne o tej porze to sie ledwo z lozka zwlekam a tu juz tyle zalatwione !!

do tego jest piekna pogoda i jak maluch wstanie to smigamy gdzies polazic :)
bo bidula w aucie nie pospala i marudzi jak nie wiem co !!

witam witam
zao ostatnio bywam bo mam sporo na glowie ale dzis chyba pobede troszke na forum bo pogoda do d..y wiec chyba spacerek nam odpadnie.
jak tam choruski - juz wszyscy zdrowi/?

do domu wrocilismy, nakarmilismy malucha i moge sie przywitac :)

z uszamy wsio OK ... pani doktor powiedziala ze gwiazda moze spiewac w chorze !! sluch ma super :) i nawet zdazylismy na mleczko do domku na czas ... tylko jakis ten dzien sie dlugi zrobil ... normalne o tej porze to sie ledwo z lozka zwlekam a tu juz tyle zalatwione !!

do tego jest piekna pogoda i jak maluch wstanie to smigamy gdzies polazic :)
bo bidula w aucie nie pospala i marudzi jak nie wiem co !!
Mea dobrze ze same dobre wieści od lekarza- super ze Agatka ma dobry słuch :-)

wika_20
Odp: Grudzień 2009
ale my spiochy jestesmy myslalam ze jak bede miala male dziecko przestane byc takim spiochem :confused2: hehe kladziemy sie spac ja o 22 czasem pozniej igorek o 21... zje o 4 zajmuje to chwile i spimy prawie do 9 ale spiochy jestesmy hehe :biggrin2:
zazdroszcze takiego spania ale pracujemy cały czas nad tym zeby było podobnie;-)

Wszystkiego naj naj dla Kajetanka :-):-):-)

reklama
emwu76
Odp: Grudzień 2009
witam witam
zao ostatnio bywam bo mam sporo na glowie ale dzis chyba pobede troszke na forum bo pogoda do d..y wiec chyba spacerek nam odpadnie.

u nas dzis pogoda typowo letnia wiec jak mały wstanie uciekamy na spacerek i zakupy:-) korzystamy bo od jutro ma sie popsuć.... długi weekend i brzydka pogoda....

Do góry