reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja wpadlam powiedziec dobranoc ... trzymajcie kciuki jutro !!
A my do lekarza jutro Ulewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!
G
Georgina
Gość
Julka skąd mogłaś wcześniej wiedzieć.
Będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze, że lekarz go obejrzy i doradzi;*
Będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze, że lekarz go obejrzy i doradzi;*
Monia uśmiałam się :-) hehehe
Julka będzie dobrze, nie zawsze wszystko od razu wiemy;-) tym bardziej, że wcześniej z tym styczności nie miałaś. Idz do lekarza, ciekawe co powie, będzie dobrze
Dziewczynki sorki za pokazanie tych zdjęć ale pozwoliłam sobie na to, bo jakiś czas temu była mowa o katastrofie, natknęłam się na te zdjęcia i myślę, że wszelkie wątpliwości Wam również odeszły, w sprawie czy ktoś strzelał do rannych, tam nikt nie miał szans na przeżycie:-(
Julka będzie dobrze, nie zawsze wszystko od razu wiemy;-) tym bardziej, że wcześniej z tym styczności nie miałaś. Idz do lekarza, ciekawe co powie, będzie dobrze
Dziewczynki sorki za pokazanie tych zdjęć ale pozwoliłam sobie na to, bo jakiś czas temu była mowa o katastrofie, natknęłam się na te zdjęcia i myślę, że wszelkie wątpliwości Wam również odeszły, w sprawie czy ktoś strzelał do rannych, tam nikt nie miał szans na przeżycie:-(
luuuzna
Mama Alanka
luuuzna a czy ktos powiedzial Ci ze jestes zla matka ? ja tylko napisalam ze ciesze sie ze na mojego tak dzialaja ze nawet nie odczuwamy tego .... i my tez szczepimy tylko obowiazkowe bo o sa obowiazkowe ....
wika ja nie pisalam tego do Ciebie Broń Cię Panie!! Tylko tak napisalam akurat! Nie chodziło o Twojego posta
Przeopraszam jeśli urazilam
100 latek Michałku :-)
Sto lat dla Michała
wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!
Ja raz tak Alusia próbowałam! Dobrze, że nie wypil nic!
blond?:-)luźna no wiesz zimno jest to psy trzeba w kubraki poubierać
my szczepimy skojarzonymi 5w1, ale na ospe szczepić nie będziemy napewno.
napewno nie jesteś złą mamą ja np nigdy nie płaczę przy szczepieniach młodego, za to on sie wydziera w niebogłosy ostatnio pielęgniarka powiedziała, że mam go uspokoić, bo takiego płaczącego dziecka nie zaszczepi hehe wychodze z zołożenia, że krzywda mu sie nie dzieje, smutno, że go boli, ale co zrobić?
a ja dzis byłam u fryzjera i jestem blond
Ja spoko na szczepieniach, gorzej jak z mamą idę - płacze razem z nim hehe
masakra!zdjęcia ciał...
ojej idź - chociaż będziesz wiedzieć. Oby to nie była skaza!!A my do lekarza jutro Ulewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!
D
daffodill
Gość
Jak się spotkamy to pośpiewam dla Juleczki :-)
trzymam za slowo i nie moge sie doczekac
D
daffodill
Gość
reklama
D
daffodill
Gość
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnego 4 miesieczniaka Kajetanka od dagmar:-)