reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

spadam spać, trzymajcie się- niestety moj ambitny plan pojscia spac o 22 nie wypalił- i to nie tylko przez neta i forum, pity,pity,pity roztańczone, tańczą pity jak szalone- chyba mi na głowe padło

reklama
A my do lekarza jutro :( Ulewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową:(:(:( bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!

Monia uśmiałam się :-) hehehe

Julka będzie dobrze, nie zawsze wszystko od razu wiemy;-) tym bardziej, że wcześniej z tym styczności nie miałaś. Idz do lekarza, ciekawe co powie, będzie dobrze:tak:

Dziewczynki sorki za pokazanie tych zdjęć ale pozwoliłam sobie na to, bo jakiś czas temu była mowa o katastrofie, natknęłam się na te zdjęcia i myślę, że wszelkie wątpliwości Wam również odeszły, w sprawie czy ktoś strzelał do rannych, tam nikt nie miał szans na przeżycie:-(

luuuzna a czy ktos powiedzial Ci ze jestes zla matka :eek:? ja tylko napisalam ze ciesze sie ze na mojego tak dzialaja ze nawet nie odczuwamy tego .... i my tez szczepimy tylko obowiazkowe bo o sa obowiazkowe ....

wika ja nie pisalam tego do Ciebie :szok: Broń Cię Panie!! Tylko tak napisalam akurat! Nie chodziło o Twojego posta :no:
Przeopraszam jeśli urazilam :sorry:

100 latek Michałku :):):):-)

Sto lat dla Michała :)

wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!

Ja raz tak Alusia próbowałam! Dobrze, że nie wypil nic!

luźna no wiesz zimno jest to psy trzeba w kubraki poubierać:)

my szczepimy skojarzonymi 5w1, ale na ospe szczepić nie będziemy napewno.
napewno nie jesteś złą mamą:) ja np nigdy nie płaczę przy szczepieniach młodego, za to on sie wydziera w niebogłosy:p ostatnio pielęgniarka powiedziała, że mam go uspokoić, bo takiego płaczącego dziecka nie zaszczepi hehe:) wychodze z zołożenia, że krzywda mu sie nie dzieje, smutno, że go boli, ale co zrobić?
a ja dzis byłam u fryzjera i jestem blond:)
blond?:-)
Ja spoko na szczepieniach, gorzej jak z mamą idę - płacze razem z nim hehe

zdjęcia ciał...
masakra!
A my do lekarza jutro :( Ulewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową:(:(:( bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!
ojej idź - chociaż będziesz wiedzieć. Oby to nie była skaza!!

Dziękuję za życzonka :*

U Nas lepiej, chyba mnie dopadł jakiś wirus ale wygrzałam się i dzisiaj już tylko gardło troszkę boli :) Idę Was nadrabiać :)

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnego 4 miesieczniaka Kajetanka od dagmar:-)
177.png

Do góry