reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

spadam spać, trzymajcie się- niestety moj ambitny plan pojscia spac o 22 nie wypalił- i to nie tylko przez neta i forum, pity,pity,pity roztańczone, tańczą pity jak szalone- chyba mi na głowe padło

reklama
A my do lekarza jutro :( Ulewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową:(:(:( bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!

Monia uśmiałam się :-) hehehe

Julka będzie dobrze, nie zawsze wszystko od razu wiemy;-) tym bardziej, że wcześniej z tym styczności nie miałaś. Idz do lekarza, ciekawe co powie, będzie dobrze:tak:

Dziewczynki sorki za pokazanie tych zdjęć ale pozwoliłam sobie na to, bo jakiś czas temu była mowa o katastrofie, natknęłam się na te zdjęcia i myślę, że wszelkie wątpliwości Wam również odeszły, w sprawie czy ktoś strzelał do rannych, tam nikt nie miał szans na przeżycie:-(

luuuzna a czy ktos powiedzial Ci ze jestes zla matka :eek:? ja tylko napisalam ze ciesze sie ze na mojego tak dzialaja ze nawet nie odczuwamy tego .... i my tez szczepimy tylko obowiazkowe bo o sa obowiazkowe ....

wika ja nie pisalam tego do Ciebie :szok: Broń Cię Panie!! Tylko tak napisalam akurat! Nie chodziło o Twojego posta :no:
Przeopraszam jeśli urazilam :sorry:

100 latek Michałku :):):):-)

Sto lat dla Michała :)

wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!

Ja raz tak Alusia próbowałam! Dobrze, że nie wypil nic!

luźna no wiesz zimno jest to psy trzeba w kubraki poubierać:)

my szczepimy skojarzonymi 5w1, ale na ospe szczepić nie będziemy napewno.
napewno nie jesteś złą mamą:) ja np nigdy nie płaczę przy szczepieniach młodego, za to on sie wydziera w niebogłosy:p ostatnio pielęgniarka powiedziała, że mam go uspokoić, bo takiego płaczącego dziecka nie zaszczepi hehe:) wychodze z zołożenia, że krzywda mu sie nie dzieje, smutno, że go boli, ale co zrobić?
a ja dzis byłam u fryzjera i jestem blond:)
blond?:-)
Ja spoko na szczepieniach, gorzej jak z mamą idę - płacze razem z nim hehe

zdjęcia ciał...
masakra!
A my do lekarza jutro :( Ulewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową:(:(:( bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!
ojej idź - chociaż będziesz wiedzieć. Oby to nie była skaza!!

Dziękuję za życzonka :*

U Nas lepiej, chyba mnie dopadł jakiś wirus ale wygrzałam się i dzisiaj już tylko gardło troszkę boli :) Idę Was nadrabiać :)

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla kolejnego 4 miesieczniaka Kajetanka od dagmar:-)
177.png

Do góry