magda85-gdańsk
Fanka BB :)
dobra laseczki ja zmykam spać, młody sie przebudził, dostał cyca i teraz probuje zasnac w łóżeczku. do jutra karaluchy pod poduchy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co tez tak myslałam..że jestem za wrazliwa, ale kiedy zaczęłam tam chodzic (wolontariat) to zrozumiałam jak wiele robie dla tych psów..a oglądac zdjęcia psów z nowych domów- bezcenne..nie ma najlepszych adopcji, wszystkie sa wspaniałe, ale moim wielkim sukcesem było znalezienie domu dla psa Morusa stary, ślepy pies mieszka teraz w Norwegii z suczka tez z gdańskiego schroniska
ja Gabrysie zmierzyłam i też mi tyle wychodzi mniej więcejMartynka ma 64cm a jej stópka 9cm Zapomniałam napisać
my zaadoptowaliśmy buldożkę francuzką wyrwaną z pseudhodowli...była w masakrycznym stanie-cyce wyciągnięte do zimi prze ciagłego rodzenie, brzuch pocięty po cesarkach z zostawionymi,powrastanymi nićmi, chuda, brudna,śmierdząca...nawet bawić z naszym buldożkiem się nie umiała :/ jest już u nas ponad rok i jest zupełnie innym psem...pogodna, czyściutka kluseczka,szybko nauczyła się załatwiac potrzeby na dworzu, chodzić na smyczy itd...ale niestety pewne urazy pozostaną w jej w psychice...panicznie boi się mopa, szczotki, nogi...była ewidentnie bita...boi się przechodzić przez drzwi ,furtki, bo była zamykana w komórce... :/ Nacierpiało się te psisko straszliwi...długo by pisać...
he he dobrepowiem wam cos smiesznego, moj synek mial sprawdzian z angielskiego- dosc trudny, dostał 5 z dwoma minusami, ale podpisal się "Michał B....ski żont A" pani tego nie zauważyła, ja zresztą też dlugo zastanawiałam się co to jest napisane- no po prostu ręce opadają
też tak uważam ! psiaki wymagają towarzystwaboze, a ja nie biorę psa, bo przez kilka godzin pies siedzialby sam w domu - uznałam to za maltretowanie
ahaha Ale gratki za 5powiem wam cos smiesznego, moj synek mial sprawdzian z angielskiego- dosc trudny, dostał 5 z dwoma minusami, ale podpisal się "Michał B....ski żont A" pani tego nie zauważyła, ja zresztą też dlugo zastanawiałam się co to jest napisane- no po prostu ręce opadają