G
Georgina
Gość
Zdróweczka Kruszynko prześliczna!Mea - jakie witaminki ??
Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma
Wszystkiego najlepszego Michaś :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdróweczka Kruszynko prześliczna!Mea - jakie witaminki ??
Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma
Wszystkiego najlepszego Michaś :*
Ja dziś drugi raz gazetkę Twój Maluszek dostałamOooo a mi tesciowa dzwonila ze jakas paczka z probkami znowu przyszla
Ooo superiRobot roomba sie nazywa
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalnie a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce
Dostałyście paczke z Nutricii? Tzn producenta Bebiko i Bobovity???
A z Nestle?
Ja wczoraj dostałam właśnie z Nutricii
hmm..ale takie rzeczy sie fajnie wspomina
ważne, żebys nie powiedziała "..ze Cię nie dopuszczę aż do śmierci.." hehe kumpela była na takim slubie, co panna młoda tak powiedziała mi sie wydaję, że goście wiedza, że to mega stres jest, więc będą wyrozumiali
O Boże.................I jeszcze jedno:-( niewyobrażalne to jest... taka tragedia...
Smoleńsk. Katastrofa. Drastyczne zdjęcia z miejsca wielkiej tragedii - 21 kwietnia 2010