D
daffodill
Gość
Daffi to ty kiedys pytałaś o deser z samego banana? czy ktoś inny? jest z gerbera wczoraj kupiłam
tak ja pytalam!
no patrz a u mnie nie ma!!!!! to niesprawiedliwe!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daffi to ty kiedys pytałaś o deser z samego banana? czy ktoś inny? jest z gerbera wczoraj kupiłam
Mój teżMój 3 maja skończy już 5 m-cy, ale ten czas leci.
Mój też
Marzka ...razem mamy BLIŹNIAKI:-):-):-)
No niesprawiedliwe...fakt.tak ja pytalam!
no patrz a u mnie nie ma!!!!! to niesprawiedliwe!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Michasiu :*Nikt nie zauważył, że mój atopik dziś 4 miesiączki ma
Wszystkiego najlepszego Michaś :*
to nie sprawiedliwe,że te szczepienia są płatne ...my szczepimy na wszystkie te chorobska wstrętne...a kiedyś nie szczepili,bo kiedys nie byłob takich chorób róznych albo nie było na nie szczepionek ...ja tez szczepie obowiazkowe... nie mam kasy na rota czy meningo czy pneumo....
mialam z tego powodu wyrzutu ale pomyslalam sobie ze skoro kiedys nie szczepili i nie ma tragedi to i teraz moze sie uda.......
to chyba jest tak ze jak zaczelas zwykle to musisz je kontynuowac ...
wika ale ponoc w tych 5w1 jest cos uspokajajacego ze dzieciaki sa spokojniejsze potem i wiecej spia i najgorszy czas po prostu przesypiaja ...