reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale gafa jak codzien patrze na liste tak dzis zapomnialam.. to pewnie przez ten test... mam nadzieje ze wybaczysz!!!!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Michałka...
buziaczki od Julci!!!:-)

146.png

staram się Was nadrobić...robiąc inne rzeczy przy okazji...bo juz sie zaczynam pakować powolutku w środę wyjeżdżamy:szok:...
pobieznie więc przeglądam....ale niektóre posty w oczy się rzuciły...
Purchawko !!!! Przeżyłaś chwilę grozy,co ??Dobrze,że już wszystko ok!jak to przeczytałam to przełożyłam smarowanie Julka na rano bo udało mi się kupić Oliatum, polecany przez Was ale nigdy nie wiadomo bo przecież każde Dziecię inne jest... No i znowu zmieniliśmy mleczko...ciii odpukać póki co ok...
Daffi..az mi się łezka zakręciła w oku...śliczna opowieść :tak:
Nessi jak tam Michałek czy już lepiej z tą sliną??A Tobie życzę zdrówka Kochana
Mamo Stacha!!! Jesteś niezłym przykładem ile Kobieta musi udźwignąć...radzić sobie ..
Trzymam kciuki a policzek może delikatnie posmaruj make up'em??;) Zdrowia Chłopcom przede wszystkim!!!
To tyle co wyłapałam ale nie poddaje się w nadrabianiu:)
My dwa dni na załatwianiu różnych spraw i zakupach zmitrężyliśmy...Julek jest boski na wyjściach po prostu:) Ale juz w wózku chce siedzieć..świat poznawać,więc trochę mu to oparcie podnosimy ..ale jest szczęśliwy:tak:
Z licznikiem sami nie wiedzą co zrobić wiec narazie nam przyślą rachunek jaki średnio płacimy a sprawa poszła do prawników ( Firmy gazowniczej oczywiscie) niech radzą sobie byle tylko nie kazali nam nic dopłacać!:crazy:ale..nie dam sie:angry:
poza tym miałam wczoraj jazdy próbne samochodem bo jedziemy większym a ja nim jeszcze nie jeżdźiłam:baffled:... ale spoko :) metr pięćdzieśiąt ze mnie i to w kapeluszu ale byle do pedałów dosięgać:-D

ja tez szczepie obowiazkowe... nie mam kasy na rota czy meningo czy pneumo....
mialam z tego powodu wyrzutu ale pomyslalam sobie ze skoro kiedys nie szczepili i nie ma tragedi to i teraz moze sie uda.......
to nie sprawiedliwe,że te szczepienia są płatne ...my szczepimy na wszystkie te chorobska wstrętne...a kiedyś nie szczepili,bo kiedys nie byłob takich chorób róznych albo nie było na nie szczepionek ...

reklama
to chyba jest tak ze jak zaczelas zwykle to musisz je kontynuowac ...

wika ale ponoc w tych 5w1 jest cos uspokajajacego ze dzieciaki sa spokojniejsze potem i wiecej spia i najgorszy czas po prostu przesypiaja ...

tak szczepionki trzeba kontynować..jak wzieło sie skojarzone to następne też muszą byc takie :tak:

Do góry