reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wika, dla chcącego nic trudnego:) ja znosze wózek biegne na góre ubieram młodego, psy i schodzimy na dół. my mieszkamy na 3 pietrze:)

wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy :-D

my 3 razy szczepienia i nigdy zadnych objawow misio nawet nie placze na wkuciu ytak jakby szczepien nie bylo / szczepimy 5 w 1 / .......

Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec :tak: I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas :tak:
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę :-D

ja teraz sie zastanawiam jaka kupic ... firm jest kilka, kolorow bez kilku !! no i chcialam jakas dobra wybrac i nie potrafie sie zdecydowac ... laski z forum od akozki nie daly znac wiec szukam czegos na allegro :)

wika ale ponoc w tych 5w1 jest cos uspokajajacego ze dzieciaki sa spokojniejsze potem i wiecej spia i najgorszy czas po prostu przesypiaja ...

Mea ja mam taką:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008 - 22 KOLORY!!! (1018172470) - Aukcje internetowe Allegro

kolor Savanna i jest zarąbista!!! wiadomo trudniejsza w obsłudze, niż ta z kółkiem, ale za to masz więcej możliwości wiązań :))) Bardzo sobie ją cenie i kolor jest fantastyczny :)

A mój Aluś bez skojarzonych jest spokojniusi po sczepieniach :-D

reklama
DZiewczynki Amelka po wczorajszych zwiększonych dawkach leków nie wstawała w nocy i od rana po kolejnych dawkach nie miała żadnego silnego ataku.
Jestem szczęśliwa!!!
Normalnie znowu chce mi się żyć :-D

No ja już na to patrzyć nie jestem w stanie jak moje własne dziecko się tak męczy :-(
Daffi toż to będzie znowu grudzień?? :p
Piękne to, życzę nam wszystkim takiej cierpliwości i anielskiego spokoju przy wychowywaniu naszych dzieciaków :-D
kochana super ciesze sie ze z Amelka lepiej:):):) oby tak juz zostalo! nie mozna patrzec na to jaknasze dzieci cierpia!
nie bedzie grudnia:)

Przecież jest ujemny wynik.

no walsnie o to chodzi:)
gdyby byl pozytywny to bylaby masakra! najpierw musimy sie przeprowadzic na swoje....
za wynajem place 1000zl plus oplaty za media itp.. a na swoim bede miala ok 300zl czynszu plus prad i oplaty za media! jest roznica? no i m bedzie wiecej zarabial bo firme powiekszaja.....
dlatego gdyby stalo sie to teraz to bylaby dla nas to tragedia! ale za kilka miesiecy czemu nie...np w grudniu....:)

reklama
Do góry