reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

wika, dla chcącego nic trudnego:) ja znosze wózek biegne na góre ubieram młodego, psy i schodzimy na dół. my mieszkamy na 3 pietrze:)

wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy :-D

my 3 razy szczepienia i nigdy zadnych objawow misio nawet nie placze na wkuciu ytak jakby szczepien nie bylo / szczepimy 5 w 1 / .......

Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec :tak: I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas :tak:
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę :-D

ja teraz sie zastanawiam jaka kupic ... firm jest kilka, kolorow bez kilku !! no i chcialam jakas dobra wybrac i nie potrafie sie zdecydowac ... laski z forum od akozki nie daly znac wiec szukam czegos na allegro :)

wika ale ponoc w tych 5w1 jest cos uspokajajacego ze dzieciaki sa spokojniejsze potem i wiecej spia i najgorszy czas po prostu przesypiaja ...

Mea ja mam taką:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008 - 22 KOLORY!!! (1018172470) - Aukcje internetowe Allegro

kolor Savanna i jest zarąbista!!! wiadomo trudniejsza w obsłudze, niż ta z kółkiem, ale za to masz więcej możliwości wiązań :))) Bardzo sobie ją cenie i kolor jest fantastyczny :)

A mój Aluś bez skojarzonych jest spokojniusi po sczepieniach :-D

reklama
DZiewczynki Amelka po wczorajszych zwiększonych dawkach leków nie wstawała w nocy i od rana po kolejnych dawkach nie miała żadnego silnego ataku.
Jestem szczęśliwa!!!
Normalnie znowu chce mi się żyć :-D

No ja już na to patrzyć nie jestem w stanie jak moje własne dziecko się tak męczy :-(
Daffi toż to będzie znowu grudzień?? :p
Piękne to, życzę nam wszystkim takiej cierpliwości i anielskiego spokoju przy wychowywaniu naszych dzieciaków :-D
kochana super ciesze sie ze z Amelka lepiej:):):) oby tak juz zostalo! nie mozna patrzec na to jaknasze dzieci cierpia!
nie bedzie grudnia:)

Przecież jest ujemny wynik.

no walsnie o to chodzi:)
gdyby byl pozytywny to bylaby masakra! najpierw musimy sie przeprowadzic na swoje....
za wynajem place 1000zl plus oplaty za media itp.. a na swoim bede miala ok 300zl czynszu plus prad i oplaty za media! jest roznica? no i m bedzie wiecej zarabial bo firme powiekszaja.....
dlatego gdyby stalo sie to teraz to bylaby dla nas to tragedia! ale za kilka miesiecy czemu nie...np w grudniu....:)

reklama
Do góry