luuuzna
Mama Alanka
wika, dla chcącego nic trudnego ja znosze wózek biegne na góre ubieram młodego, psy i schodzimy na dół. my mieszkamy na 3 pietrze
wyobraziłam sobie, jak ubierasz psy
my 3 razy szczepienia i nigdy zadnych objawow misio nawet nie placze na wkuciu ytak jakby szczepien nie bylo / szczepimy 5 w 1 / .......
Wiecie co...może jestem zła mama, ale ja idę na szczepienia tylko obowiązkowe. Kłują go 3 razy, popłacze, ale przecież krzywda mu się nie dzieje. Nie że kasy brak, ale tak uważam i koniec I na ospę też nie będę szczepić, bo widziałam juz niejednego dorosłego z ospą i to był koszmar dla niego. Ja miałam ospę jako dziecko, przeszłam ją i teraz wiem, że nie zachoruję na nią. Nie chcę nikogo urazic broń Boże, bo to decyzja każdej z nas
Co do sczepień jestem taka inna i nic na to nie poradzę
ja teraz sie zastanawiam jaka kupic ... firm jest kilka, kolorow bez kilku !! no i chcialam jakas dobra wybrac i nie potrafie sie zdecydowac ... laski z forum od akozki nie daly znac wiec szukam czegos na allegro
wika ale ponoc w tych 5w1 jest cos uspokajajacego ze dzieciaki sa spokojniejsze potem i wiecej spia i najgorszy czas po prostu przesypiaja ...
Mea ja mam taką:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008 - 22 KOLORY!!! (1018172470) - Aukcje internetowe Allegro
kolor Savanna i jest zarąbista!!! wiadomo trudniejsza w obsłudze, niż ta z kółkiem, ale za to masz więcej możliwości wiązań )) Bardzo sobie ją cenie i kolor jest fantastyczny
A mój Aluś bez skojarzonych jest spokojniusi po sczepieniach