reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Martynka polubiła i zainteresiła się ostatnio lustrem:) Śmieje się bardzo głośno jak siebie widzi w lustrze:p
u nas lustro jest lekarstwem na wszelkie płacze od ponad 2 miesięcy...ostatnio Gabrysia zaczeła dotykać siebie w lustrze...i nadziwić się nie może o co w tym chodzi :) a śmieje się do odbicia,że hej :D

reklama
U mnie to samo. Ciągle muszę mieć czysto, ale w szafie ojj nie zaglądać mi tam lepiej:p
ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym :D...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...

ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym :D...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...
Mój brat taki odkurzacz ma, rewelacyjny jest:tak: też się przymierzam do zakupy, taki mały robocik a szalony hehe, naprawdę super wynalazek;-)

to nie sprawiedliwe,że te szczepienia są płatne ...my szczepimy na wszystkie te chorobska wstrętne...a kiedyś nie szczepili,bo kiedys nie byłob takich chorób róznych albo nie było na nie szczepionek ...

no ale zyja ludzie wiec nie ma tragedii.....
i masz racje niesprawiedliwe ze te szczepienia sa odplatne...

quote_icon.png
Napisał eliza80
nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ale własnie poszperałam w google i naparwde super sprawa...

jak myslicie takie sklepy internetowe z jedzonkiem dla dzieci to zaufane zrodlo???
kurcze u mnie nie ma tego a chetnie bym kupila julce te bananki i zobaczyla jeszcze co w ofercie maja..... tylko sie waham.....

Na pewno zaufane źródło...:tak: gorzej z transportem, kto Ci zagwarantuje, że np jedzonko nie było przewozone w nagrzanym na słońcu aucie....

Mój brat taki odkurzacz ma, rewelacyjny jest:tak: też się przymierzam do zakupy, taki mały robocik a szalony hehe, naprawdę super wynalazek;-)
no super taki ,że hej...my mamy 2 psiaki,więc ja latałam z odkurzaczem codziennie a i tak szlag mnie trafiał, bo pełno sierści wszędzie :/...
ale nie polecam go kupować od polskiego dystrybutora po ponad 4tysie za niego chcą :szok: najlepiej samemu sprowadzić ze stanów :tak: a serwis w polsce jest,więc w razie czego nie ma problemu :tak:

reklama
Do góry