reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Czesc :)

Miś mi dzis zjadl o 20 i obudzil sie jesc o 5 zjadł i kima do 8 no pięknie :) a mama wyspana chodz do 23 you can dance ogladala :rofl2:

Poszczepieniu zadnych objawów wszystko cacy ...

poszlibysmy na spacer ale jak tu potem wnisc wozek 11kg i misio prawie 8 na 4 p ??? ma ktoras ma pomysla heheh :-) musimy czekac na tate;p

No a ja dzis na 16 ide do ginki pierwszy raz po porodzie :szok:w koncu kontrola:-) hehe chyba wszystkie juz byly hehe

wika, dla chcącego nic trudnego:) ja znosze wózek biegne na góre ubieram młodego, psy i schodzimy na dół. my mieszkamy na 3 pietrze:)

reklama
Dziewczyny parę dni temu ktoś dawał linka na takiego psa- zabawkę. Możecie to jeszcze raz wkleić, albo napisać, jak ta zabawka się nazywa, bo nie mogę tego znaleźć?????

wika, dla chcącego nic trudnego:) ja znosze wózek biegne na góre ubieram młodego, psy i schodzimy na dół. my mieszkamy na 3 pietrze:)
dla chcacego nic trudnego tak ale my mamy jeszcze taka przeszkoda ze ja nie moge malego zostawic nawet na chwile zniesc wozek ... i na gore bo po 1. malemu bardzo sie ulewa przy czym sie krztusi i musze go szybko do gory podniesc .... nigdy nie wiadomo kiedy mu sie uleje a wiec odpada :eek:

po 2. w swojej rodzinnej kladce wozek bym zostawila a tu na stancji moge wrocic z malym a wozkA NIEMA:baffled:

reklama
Do góry