Pauluś89
Grudzień 2009
A na której str było o ciasteczkach???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym nie dala...
poszlam do piwnicy na 3 min... zostawilam go z siostra...i wrocilam a ten sie zanosil z placzu...
ja bym nie dala...
poszlam do piwnicy na 3 min... zostawilam go z siostra...i wrocilam a ten sie zanosil z placzu...
tak ale jako deserek..
moj juz je duzo rzexczy...
najbardziej lubi marchew z ryzem, szpinak z ziemniakami, i dynie z ziemniakami
a na deserki uwielbia jablka i sliwki
Luuuzna u nas to samo w nocyOjej aż tak jest przywiązany do mamy czy siostra nie umiała się zająć małym? Ja od samego początku zostawiałam Alusia z babcią czy siostrą i dziś nawet nie tęskni, jak mnie dlugo nie ma w domu
Witam po mało przespanej nocy :-( Znów budzenie i płacz przez sen...niech te zęby wyjdą, bo ogłupieć można A ja mu dziąsełka masuję, smaruję żelem, daje gryzaczki...trochę ulgi, ale nie na długo....nie wyrabiam już z praniem śliniaczków i ciuszków, bo co założę, to za 10 min ląduje w praniu. śliniaczki nawet nie pomagają za wiele czasami.
Alek - w ta paskudna pogodę - śpi oczywiście pół dnia. Mam czas na roboty domowe Dziś wpada mama do mnie ) Pojutrze babcia, no i tak pewnie tydzień zleci raz dwa i babelek skończy 5 miesięcy Ja się boję teraz, bo im straszy, tym więcej będzie rozrabiał
Wczoraj podarł na strzępki gazetę wszystko chce pospuć, co mu w rączki (małe ale zaradne) wpadnie.
Ojej aż tak jest przywiązany do mamy czy siostra nie umiała się zająć małym? Ja od samego początku zostawiałam Alusia z babcią czy siostrą i dziś nawet nie tęskni, jak mnie dlugo nie ma w domu
Witam po mało przespanej nocy :-( Znów budzenie i płacz przez sen...niech te zęby wyjdą, bo ogłupieć można A ja mu dziąsełka masuję, smaruję żelem, daje gryzaczki...trochę ulgi, ale nie na długo....nie wyrabiam już z praniem śliniaczków i ciuszków, bo co założę, to za 10 min ląduje w praniu. śliniaczki nawet nie pomagają za wiele czasami.
Alek - w ta paskudna pogodę - śpi oczywiście pół dnia. Mam czas na roboty domowe Dziś wpada mama do mnie ) Pojutrze babcia, no i tak pewnie tydzień zleci raz dwa i babelek skończy 5 miesięcy Ja się boję teraz, bo im straszy, tym więcej będzie rozrabiał
Wczoraj podarł na strzępki gazetę wszystko chce pospuć, co mu w rączki (małe ale zaradne) wpadnie.
ja jeszcze Antosiowi nie podaje innego jedzonka niz mleczko ale mam juz kupione 3słoiczki marchewki z jabłkiem i powiem szczerze że chec mnie na to bierze))
witamyW sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.
Mam nadzieje ze moge przylaczyc sie do rozmowy.. pozdrawiam serdecznie
ja uwaam tak jak kasiekrk, że można znaleśc ładny odcień różowego. ostatnio jak szukaliśmy ciuszków dla małego, to stwierdziliśmy, że łatwiej znaleść coś ładnego dla dziewczynki, jest wiekszy wybór ciuszków.znam dziewczynki ktore tej fazy na szczescie nie przechodzily ... ale trudno znalezc cos ladnego co by nie bylo rozowe !!!
my wczoraj mieliśmy zapiekanke łatwa i w miare szybka. makaron, brokół, kukurydza, mieso (podsmażone z sosem bolońskim), przyprawy (zioła prowensalskie, oregana, bazylia) i na to sos cała śmietana 18%, do tego jajo surowe i ser żółty starty. nam bardzo smakuje, zrobiliśmy tyle, że i na dziś starczy.kurde mlay spi ale co pol minut skacze i sie rozbudza...
wiec nawet nie moge nic zrobic..;/
wczoraj zrobilam potrawke z kurczaka z ryzem i myslalam ze zostanie mi na dzis ale maz zjadl wszystko..;/
i musze dzis cos gotowac tylko co???
och dziewczyny szykuje mi sie piatkowy wieczor bez synusia dostalismy zaproszenie do znajomych na dzialke,bedzie grill i swietna zabawa jade a co babcia zostanie z antkiem ciekawe czy dam rade...boje sie ze bede caly czas myslala o tym malym szkrabiku moim