reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
jutro bedziemy tam jeszcze raz dzwonić razem...bo moj P ma wolne....trzymajcie kciuki please ,zeby to sie jakoś pozytywnie rozwiazało...bo normalnie oszaleje i to przed samym wyjazdem do Polski:(:-:)-:)-(
...
wrócilismy do starego mleka i znowu to samo:( normalnie ulewa,ale ile! a za chwile konwulsje ma takie podobne do czkawki ale silniejsze i tak jakby miał wymiotować zaraz...potem to przechodzi w czkawke i w końcu ustaje ale co sie biedak nameczy przy tym:(:(....jak mu ta wysypka nie przejdzie to pójdziemy jutro do lekarza z tym wszystkim chyba, zauważyłam teraz krostki nawet na pleckach...:-:)-:)-(

kurcze ulewanie tez jest nie dobre... powinnas chyba isc jak najszybciej do lekarza.... szkoda dziecka.... na pewno sie przy tym biedaczek meczy i wkurza go to.
bede 3mac kciuki z calych sil!!!!!!!

kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(

Ja wychodziłam ;-) ale Maciek nie miał gorączki...

Dziewczyny, jak wasze maluszki bawią sie na macie to rozwieszacie im wszystkie zabawki czy tylko jedną lub kilka? Ja wieszam jedną i jak Macol się znudzi to zmieniam na następną hmmm
No nasza ma wiszące te co zawsze, zawsze się nimi interesuje, więc nie jest źle:) Ale ma masę grzechotek i zabaweczek tuż obok niej i też po nie sięga:) Generalnie wszystko ją interesi:)

kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(
Szwagierka ma jakieś kompleksy moim zdaniem i próbuje nadrobić takimi tekstami(bo co to znaczy lepsze?Droższe?Bzdura!)....a Ty się nie przejmuj !!!

reklama
Dziewczyny w jakiej pozycji karmicie swoje Maleństwa ??? Mam na myśli butelkę oczywiście....Bo może to ulewanie zależy od pozycji karmienia??:baffled:

Do góry